Tarih: 03.08.2007 - 05:39 Mesaj konusu:
oday demiş ki:
Alıntı:
Kolonya hic sürülmez Teksas da mi yasiyoruz olmadi Viski dök yaraya Gülümsüyorum dostum viskey bulsam dökmes icerdim ama tavsiyen icinsaol herkesizgecmis olsun dilekleri icin tessekkür ederim
Öncelikle geçmiş olsun ama akıllanmadın galiba yaraların ne alemde, aklın viski içmekte hala
Birde yurt dışında falanmı okudun, yazım şeklin biraz değişik geldi
dostum, yaraya kolonya-ispirto falan sürülmez. yara daha da beter olabilir (tıpla uğraşıyorum da ukalalık olarak algılamayın). bu gibi durumlarda temiz su-sabunlu suyla yıkasan daha iyi edersin.
dilerim postu bir daha çizdirmezsin o sana kış aylarında lazım
oday, çok geçmiş olsun ucuz atlatmıssın umarım iyi bir ders olur ve motora bir daha dahadikkatli binersin korumalar olmadan binmeeyin lütfen kısa mesafede olsa kaskınızı takın
Kayıt: May 04, 2007 Mesajlar: 523 Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın
Tarih: 03.08.2007 - 10:10 Mesaj konusu:
geçmiş olsun ve tebrikler
her motorcu motoruna kıyamaz ve onun için helal olsun
kazaya aman vermeden yatırmış kurtulmuşsun.
ama sanıırı motor senin değil...
iyide bu motorcular niye kendilerinden fazla seviyorum anlamıyorum yada bende mi öleyim
aman ne karışık iş bu yaaa _________________ [img:2646474ae6]http://img62.imageshack.us/img62/9748/imzaasz0.jpg[/img:2646474ae6]
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 1345 Nereden: istanbul/Maltepe/cadde
Tarih: 03.08.2007 - 14:56 Mesaj konusu:
asfalt perisi, yok akskımvardı montumu giymemistim ama motoru iyi yatırdım yoksa ya adama yada arabaya giriyorduk diras kırdım ve önfren darbesiyle yerdeyimm fotoları geliyorr az sonra _________________
geçmiş olsun arkadaş başkasına zarar vermektense kendi biletini kesmen daha iyi bence senin durumunda olsam aynısını yapardım _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
geçmiş olsun bülent...Allah beterinden korumuş _________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Katil defterine adını koydum
Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız