Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Az önce motordan düstüm

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Az önce motordan düstüm

Az önce motordan düstüm
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 03.08.2007 - 05:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oday demiş ki:
Alıntı:
Kolonya hic sürülmez Teksas da mi yasiyoruz olmadi Viski dök yaraya Gülümsüyorum dostum viskey bulsam dökmes icerdim ama tavsiyen icinsaol Gülümsüyorum Delirdim herkesizgecmis olsun dilekleri icin tessekkür ederim Bravo

Öncelikle geçmiş olsun ama akıllanmadın galiba yaraların ne alemde, aklın viski içmekte hala Çok gülüyorum

Birde yurt dışında falanmı okudun, yazım şeklin biraz değişik geldi Dil çıkarıyorum
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 03.08.2007 - 07:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Çoook seviyorum Ağlıyorum Geçmiş olsun kardeşim
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 03.08.2007 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum, yaraya kolonya-ispirto falan sürülmez. yara daha da beter olabilir (tıpla uğraşıyorum da ukalalık olarak algılamayın). bu gibi durumlarda temiz su-sabunlu suyla yıkasan daha iyi edersin.
dilerim postu bir daha çizdirmezsin Göz kırpıyorum o sana kış aylarında lazım Gülümsüyorum
Başa dön
oktay2058 Çevrimdışı oktay2058 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 03.08.2007 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş biraz daha dikkatli ol..kolonya yerine bi pansuman yaptırsaydın daha iyi olur du bence...ama fazla bişi yok sanırım...
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
FIRESTARTER
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun buna şükür allah beterinden korusun heralde koruma yoktu ?
Başa dön
FIRESTARTER Çevrimdışı FIRESTARTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oday, çok geçmiş olsun ucuz atlatmıssın umarım iyi bir ders olur ve motora bir daha dahadikkatli binersin korumalar olmadan binmeeyin lütfen kısa mesafede olsa kaskınızı takın
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın

MesajTarih: 03.08.2007 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ve tebrikler
her motorcu motoruna kıyamaz ve onun için helal olsun
kazaya aman vermeden yatırmış kurtulmuşsun.
ama sanıırı motor senin değil...

iyide bu motorcular niye kendilerinden fazla seviyorum anlamıyorum yada bende mi öleyim
aman ne karışık iş bu yaaa
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 03.08.2007 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fazla bişey olmaması sevindirici büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 03.08.2007 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asfalt perisi, yok akskımvardı montumu giymemistim Bravo ama motoru iyi yatırdım yoksa ya adama yada arabaya giriyorduk Çok gülüyorum diras kırdım ve önfren darbesiyle yerdeyimm fotoları geliyorr az sonra
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 03.08.2007 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oday geçmiş olsun
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oday
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iste fotolar evde cektim olay yerinde makine yoktu cekemedik

tüm arkadaslara kazasız belasız sürüsler Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.08.2007 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş oolsun kardeşşş.
oday
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beter_7, cok sagol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaş başkasına zarar vermektense kendi biletini kesmen daha iyi bence senin durumunda olsam aynısını yapardım Bravo Göz kırpıyorum
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun bülent...Allah beterinden korumuş Üzgünüm
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal