Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yarım debriyaj

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yarım debriyaj

yarım debriyaj
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris / Honda Nx4 Falcon 2005

MesajTarih: 03.08.2007 - 03:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama öyle yapmadanda olmuyor trafikte ama arkadaşların dediği gibi ybr varsa sorunun olmaz 15 ytl deiştirirsin olur biter öyle düşündüğün gibide çabuk yıpranmaz merak etme
Sacrosanct Çevrimdışı Sacrosanct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ygt-srn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Gelibolu

MesajTarih: 03.08.2007 - 04:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

balataları koltugunun altına alır öle gezersin dostum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
ygt-srn Çevrimdışı ygt-srn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yuxexes
Üye
Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 03.08.2007 - 08:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bu balata sert kauçuk gibi bir malzemeden oluyodu galiba. Doğru mudur?

eet aynen öyle. Şok oldum Şok oldum
Başa dön
yuxexes Çevrimdışı yuxexes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.08.2007 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Drag yarışlarına katılan arkadaşlardan en doğru bilgiyi alabilirsin..
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 03.08.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanımca motor servislerine para kazandırırsın Gülümsüyorum
debriyaj balatan çabuk deforme olur ve tam verim alamazsın..sık yapmasan iyi olur ara ara yapılan pek zarar vermiyebilir Bravo
body_guard
Üye
Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarım debrıyaj duz yolda gıderken degıl trafıkte veya kalkısta lazım oluyor zaten ama neyse
Başa dön
body_guard Çevrimdışı body_guard Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bad1265
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.09.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

var tabi debriyaj balatasını sıyırır kullanmayın yarım debriyaj kullanmayın
Başa dön
bad1265 Çevrimdışı bad1265 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.09.2007 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarım depriyacın düşük süratlerde mutalaka kulanılır ama yüksek süratlerde yarım depriyaj yapıp gazlarsan depriyaj balatası ile kalmaz depriyaj tası göbeğinide kırabilir buda ciddi teğklike yaratır
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 30.09.2007 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet zararı vardır yarım debriyaj yaparak gidersen debriyaj balatasının ömrünü kısaltırsın ve yakında debriyajın kavramaz ve ayırmaz

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chibo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cadde

MesajTarih: 30.09.2007 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

debriyajı yiyiosun ve yarı bosta gaz verdiin için yataklarada azda olsa zararı var Bravo
Başa dön
chibo Çevrimdışı chibo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 30.09.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

debriyaj balatası aşınır. servise gitmek zorunda kalırsın
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 30.09.2007 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

5 aylık topic bu ya Çok gülüyorum
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal