Yahu şaka maka şu paletli dragı yaz aylarında geleneksel hale getirsek, noterden tescilletsek, TPE (Türk Patent Enstitüsü)'den patentlesek, yapsak etsek, nasıl olur? İlk fırsatta benimle kalkabilecek bir arkadaşla deneyeceğim, aklımdan hiç çıkmıyor ki _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
halilRR biraderim "EGLENMEYI BILEN INSAN GÜZEL INSANDIR" ne güzel ki hic bir kompleksin yok,aksine kendinle coook barisik bir insansin.seni medeni cesaretinden dolayi kutluyorum arkadasim _________________ seni asla unutmayacagiz zagor
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6884 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 03.08.2007 - 09:15 Mesaj konusu:
Alıntı:
HalilRR, itiraf ediyorum belial,rabbit ve ben sana tuzak kurduk
kaRRdelen, Şaşırmadım zaten
Alıntı:
RR mah. RR sk. RR apt. no:R1 d:R1
hondabros, Benim adım HalilRR sa arar bulurum
DEMANDE, En kolay seni bulurum iki adım ilerdesin
Alıntı:
HalilRR, sen bu motoru oynadığın gibi yada koştuğun gibi kullanıyorsan işimiz var demektir seninle puhahahahahahahaah
nebiçim bi oyun tarzıdır bu aman allahım,sakın piste miste çıkma talan olursun vallahi
yalnız drag koşuna bittim,yawru ördekler gibi koşmuşsun,koptum gülmekten.
brawo sana,bi ara gel kupanı vereyim
ekamba, Olum sen R1 le gazlarken bile ben paletlerle koşarak geçerm seni.Üstelik yolda durur bide göbek atarım gördüğün şekilde
zxrhalit, Kına gecelerine felan çıkıyorum zaten burda.Senin kına gecenede gelirim ama merak etme sen...
FcPro, Kırık kol,patlak göz,alçılı bacak,çatlak kaburganla bencede birine ihtiyacın olacak
Alıntı:
Halil bizim kızın düğünündede oynarmısın ?
HakanDincer, Hakancım sen bari uyma şunlara.Ben oynarken sende biranı yudumlamışsın zaten o daha da canımı sıktı.içki masasına meze olmuşum gibi
themostfast, Kıskandıklarından zaten böle laf ediyorlar
cam_i, Biraz daha sabrediyorum bakalım az kaldı
Alıntı:
Yetkililere sesleniyorum.. Düğünlerde ve organizasyonlarda en başta oynamayan, karizmalı, yakışıklı, rossi gibi delikanlı istiyoruz..
FcPro, Ölümünü kolaylaştır yola çık ortada buluşalım, her geçen dakika daha çok acı verecek sana
Alıntı:
ben aranıza yeni katıldım aranıza derken kendimi öyle sayıyorum çok manyak görüntüler ben bunu alkışlarım
can_sun, Lütfen alkışlama arkadaşım.Rezil bir durumdayım zaten bu rezilliği alkışlamayın please
Alıntı:
İlk fırsatta benimle kalkabilecek bir arkadaşla deneyeceğim, aklımdan hiç çıkmıyor ki
freewing, Ne kadar iyi olduğumu gördün istersen deneyebiliriz.Ama seninle BEYOĞLUNDA koşalım
BeLiaL, Ben sana cevap felan vermiyorum kızım.Çünkü mezarını hazırlamakla meşgulüm.Sadece mezar kaç kişilik olsun bunun hesabını yapıyorum.Yanına 3-5 kişi daha gelecek gibi gözüküyor
missgarfield, Saol arkadaşım bak kendime güvenim tekrar gelmeye başladı _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
HakanDincer, Hakancım sen bari uyma şunlara.Ben oynarken sende biranı yudumlamışsın zaten o daha da canımı sıktı.içki masasına meze olmuşum gibi
En çok buna güldüm yaaa
Sayın site sakinleri bundan sonra sitemizi, şirket avukatlarımız incelemektedir.. Geceleri uyuyamaz oldum ve heran kapıma bir R1 ön tekeri kıracak gibi hissediyorum..
Can güvenliğim ve geleceğe dair hayallerim, umutlarım adına.. Böyle bir önlem aldım..
Vız gelir tehditler.. hehehehehe _________________
Hay Allahım yaaa .Karnıma ağrı girdi gülmekten .. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Rabbit, Ablam benimde karnım ağrıdı gülmekten Çok içten yazmış ama yaaa aslında biraz durumuna üzüldüm..
Bu arada,
Avukatlara izleyin bu başlığı, HalilRR baskın yaparsa sorumlusu odur demiştim.. Şimdi yanıma geldi bir tanesi.. Abi gülmekten takip edemez olduk başlığı diyor.. Tüm arkadaşlarına gönderiyorlarmış videoları..
Yakında Dünya HalilRR Show diye bir akım içine girecek.. _________________
Tarih: 03.08.2007 - 14:39 Mesaj konusu:
freewing demiş ki:
Yahu şaka maka şu paletli dragı yaz aylarında geleneksel hale getirsek, noterden tescilletsek, TPE (Türk Patent Enstitüsü)'den patentlesek, yapsak etsek, nasıl olur? İlk fırsatta benimle kalkabilecek bir arkadaşla deneyeceğim, aklımdan hiç çıkmıyor ki
Aynısını düşündüm..
Halil ve Savaş ın başlattıgı bu komik drag bize özel olur..
Düşünsenize 5 kulvarda herkes o şekilde kalkacak ..ehehehehe..
Bunun FEDERASYON ununu bile kurmak gerek..
Paletle 100 metre koşu..
Sprinter Halil _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 03.08.2007 - 14:45 Mesaj konusu:
HalilRR bak sana arkadaş tavsiyesi,REKLAM ın iyisi kötüsü olmaz..
Oynarken,paletle drag yaparken,tekteker yaparken, bunları bırak eklesinler..Bilmiyorlarki senin ününe ün katıyorlar..
Sanat için herşey mubahtır
Bizde ilerde sen ünlü oldugunda hava atarız
"Yaaa bakın ben bu adamı içki sofrasında oynatırdım" diye
ehehehe
Hay YAŞA sen emi... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız