ArkadaşLar... Bugün 2 kafadar havanın soğuk oLmasına aLdırmadan gezmeye karar verdik... Vermez oLaydık... GaraJdan motorLarı çıkarttık. motorLarı garaJın önüne kadar getirdik... Arkadaşım Arka çantanın içindeki kask ve eLdivenini aLmak için motoru bıraktı... Motorun ayakLığını açmayı unutmuş :-D Ve motor tam düşerken tutmaya çaLıştı... tabi ne yaptıysada 110 kiLoyLa beraber yavaş yavaş düştü... ve soL aynası çatLadı... MotosikLet ( YBR 125 ) bende bir ybr kuLLanıcısıyım ama Ybr'Lerin ayna fiyatLarını biLmiyorum. Ne kadara patLar bize bu soL ayna ? YardımLarınız için şimdiden teşekkürLer.
Not : Aynanın kırıLması moraLimi bozdu. Ama arkadaş motoru tutmaya çaLışırken pantoLonu baştan aşağı yırtıLdı... O benim moraLimi yerine getirdi... :-D :-D _________________
En son Samurai tarafından 01.02.2005 - 01:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Dostum yaklaşık 50 ila 75 milyon arasında tahminim... yanlış hatırlamıyorsam öyledir _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Kayıt: Nov 07, 2004 Mesajlar: 1526 Nereden: istanbul kadyköy
Tarih: 01.02.2005 - 00:01 Mesaj konusu:
eğer aynananın dışında değiştirilmeyi gerektiren bir zarar yoksa :!: araba aynası kesen dükkanlardan 8 yada 10 ytl ye kestirebilirsiniz
sakın gidip normal bir camcıdan ayna kestirmeyin hatalı gösterir :!:
eğer aynada ki çatlak görüşü çok etkilemiyorsa değiştirmeyim çatlağın üstüne japon yapıştırıcısı da sıksanız olur
ama tabi aynayı değiştirmek en sağlıklısı tahmini tek ayna 15 ila 25 ytl arasındadır
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 547 Nereden: Ystanbul (kadyköy)
Tarih: 01.02.2005 - 01:00 Mesaj konusu:
ayna önemli bir parça heleki motor üzerinde. Kasa sağlamsa ayna kestirebilirsin.
Fakat orjinali 40 ytl civarındadır.
Ayrıca eğer daha pahalıysa çoğu motor aynası birbirine olur. Yerli malı bi takım ayna alabilirsin . Hiç olmazsa kendi zevkinize göre beğenirsiniz
Orijinal aynanın çifti 20 YTL.. yani tanesi 10 YTL.. gecen ay bi çift yedek aldım.. kestirmekle uğraşmayın.. _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
Tarih: 01.02.2005 - 01:55 Mesaj konusu:
sharky Tabikide... ASLA
Samurai demiş ki:
MağLum önümüz kara kış...
MotosikLete ayda Kışın 5 kere biniyorsam Yazın 1000 kere motora biniyorum... idare ediLir anLamında söLedim.. Hem benim motosikLetimin değiL arkadaşın motosikLetinin aynası kırıLdı... _________________
ArkadaşLar... Bugün 2 kafadar havanın soğuk oLmasına aLdırmadan gezmeye karar verdik... Vermez oLaydık... GaraJdan motorLarı çıkarttık. motorLarı garaJın önüne kadar getirdik... Arkadaşım Arka çantanın içindeki kask ve eLdivenini aLmak için motoru bıraktı... Motorun ayakLığını açmayı unutmuş :-D Ve motor tam düşerken tutmaya çaLıştı... tabi ne yaptıysada 110 kiLoyLa beraber yavaş yavaş düştü... ve soL aynası çatLadı... MotosikLet ( YBR 125 ) bende bir ybr kuLLanıcısıyım ama Ybr'Lerin ayna fiyatLarını biLmiyorum. Ne kadara patLar bize bu soL ayna ? YardımLarınız için şimdiden teşekkürLer.
Not : Aynanın kırıLması moraLimi bozdu. Ama arkadaş motoru tutmaya çaLışırken pantoLonu baştan aşağı yırtıLdı... O benim moraLimi yerine getirdi... :-D :-D
arkadaşim ybr almakta iyi seçim yapışın..ybr yakıt ve viraj olarak mükemmel geleli senin konuna ybr aynası pıyasada yok tamam ancak istanbuldan sipariş etmen gerekmekte..onun için cam kestirsen olur ve camın kalınlıgı 2milim 3milim de olur TEL:02324697537
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız