yaf ankaranın hiç adı geçmiyor,pazar günü olmasaydı atlar gelirdim ama malum yarın messai var:)
neysem hepinize iyi eğlenceler _________________ Objects in the mirror may appear closer than they are.
Tarih: 05.02.2005 - 22:16 Mesaj konusu:
Biz saat 11 de Shell benzin istasyonunda olacagız,normal buluşma saati OTOBAN kenarında saat 12 de,ama daha önce bizlerle gelecek olan varsa ÜÇKUYULAR Shell benzin istasyonunda saat 11 de egitmen ve görevli arkadaşlarla toplanacagız.. _________________
ağlamak istiyorum dün (cumartesi) akşam çeşme otobanından çıktığım gibi arabanın debriyaj baskı balata sıyırdı tamirhane bulamadım izmire kadar çekilerek geldim sabahja kadar tamirhane aradım ve üzücü son araba muhalefeti nedeniyle gelemiyorum. Bu ilk tanışmamız olacaktı çook heveslendim ama bi dahaki sefere inşallah. Bende bu şans warken bi dahaki seferede bişey çıkar ya neyse size iyi eğlenceler.... _________________ Ya tozu dumana katarsyn. Ya da tozu dumany yutarsyn.
Tarih: 06.02.2005 - 17:30 Mesaj konusu:
hehe ne cinsler var dünyada ya çeşmedeyim ve bugünkü eğitimi kaçırdım
neden ? motor kiralıyacağım yer motoru çalcam diye şüphelenip kiralamak istemedi hehe olaya bak ya,çeşmede şuanda motor kiralayan tek bir yer var,oradada bir tane motor var,adama gittim motor kiralamak istediğimi söyledim,hava buz gibi hafif yağmurda var ve ben bu motorla 60 km uzağa gidiyorum,ve arabamda var.Adam arabası olan normal bi insanın böyle bir havada o kadar uzağa motorla gitmiyeceğini,ancak motoru %100 çalmak için kiralamak isteyeceği şeklinde bi intiba yaptı çaktırmadan,yok vize yok kasko yok zart zurt tu kıvırdı ve vermedi motoru..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız