Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu PAZAR ücretsiz REPSOL-MD egitim günü var..İZMİR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu PAZAR ücretsiz REPSOL-MD egitim günü var..İZMİR

Bu PAZAR ücretsiz REPSOL-MD egitim günü var..İZMİR
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
FERROTEP
Üye
Üye

Nereden: YZMYR..

MesajTarih: 05.02.2005 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENde ordayım bensiz olurmu beni seven ve sevmeyenler için harika birgün geçircemize inanıyoruz Dil çıkarıyorum :race:

Başa dön
FERROTEP Çevrimdışı FERROTEP Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sylverio
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 05.02.2005 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaf ankaranın hiç adı geçmiyor,pazar günü olmasaydı atlar gelirdim ama malum yarın messai var:)
neysem hepinize iyi eğlenceler
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 05.02.2005 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz saat 11 de Shell benzin istasyonunda olacagız,normal buluşma saati OTOBAN kenarında saat 12 de,ama daha önce bizlerle gelecek olan varsa ÜÇKUYULAR Shell benzin istasyonunda saat 11 de egitmen ve görevli arkadaşlarla toplanacagız..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 06.02.2005 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ağlamak istiyorum dün (cumartesi) akşam çeşme otobanından çıktığım gibi arabanın debriyaj baskı balata sıyırdı tamirhane bulamadım izmire kadar çekilerek geldim sabahja kadar tamirhane aradım ve üzücü son araba muhalefeti nedeniyle gelemiyorum. Bu ilk tanışmamız olacaktı çook heveslendim ama bi dahaki sefere inşallah. Bende bu şans warken bi dahaki seferede bişey çıkar ya neyse size iyi eğlenceler....

Only The God Can Judge Me......
Başa dön
_KaRTaL_ Çevrimdışı _KaRTaL_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ibanez
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.02.2005 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorum yok ama oradayım yardım edersiniz artık görüşmek üzere
Başa dön
ibanez Çevrimdışı ibanez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ixon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 06.02.2005 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehe ne cinsler var dünyada ya çeşmedeyim ve bugünkü eğitimi kaçırdım
neden ? motor kiralıyacağım yer motoru çalcam diye şüphelenip kiralamak istemedi hehe olaya bak ya,çeşmede şuanda motor kiralayan tek bir yer var,oradada bir tane motor var,adama gittim motor kiralamak istediğimi söyledim,hava buz gibi hafif yağmurda var ve ben bu motorla 60 km uzağa gidiyorum,ve arabamda var.Adam arabası olan normal bi insanın böyle bir havada o kadar uzağa motorla gitmiyeceğini,ancak motoru %100 çalmak için kiralamak isteyeceği şeklinde bi intiba yaptı çaktırmadan,yok vize yok kasko yok zart zurt tu kıvırdı ve vermedi motoru..
Başa dön
Ixon Çevrimdışı Ixon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gurhun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 06.02.2005 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir gündü... Ve çok şovmen..

-----------------------------
Gürhun Kaya
Başa dön
gurhun Çevrimdışı gurhun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RIDVAN
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.02.2005 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.repsolypf.com/eng/bienvenidoalinfinito/motorycompeticion/motociclismo/cdcompeticion/buscadores/pilotos/libre.asp?Nivel=7

2005 MOTO GP PİLOTLARI İSİMLERİ VE FOTOĞRAF GALERİSİ İLGİLENENLERE.
Başa dön
RIDVAN Çevrimdışı RIDVAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.02.2005 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RIDVAN demiş ki:
YYJTI67I7

Sevgılı abıcım bu sıfremı Çok gülüyorum .....Yada yagların kodlarımı? Çok gülüyorum
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal