Fırat abi çok güzel çalışma...Gerçekten becerini tebrik ederim...Lütfen yanlış anlamazsan bu panoroma nın nasıl oldugunu anlayamıyorum...kabataslak sadece açıklama yapar mısın...Çok farklı bir fotoğraf...fotoğraf değil ztaen nasıl bir iştir anlamıyorum
Tekrardan teşekkürler... _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
Kayıt: Jan 30, 2006 Mesajlar: 270 Nereden: Eski?ehir/Ynegöl
Tarih: 03.08.2007 - 12:48 Mesaj konusu:
bende nerde bu fırat abi diodum.meğer fotoğraf çekiomuş.epeydir göremedim yeni fotoğraf vip de.eline sağlık.sen çekersinde güzel olmazmı.
bende gidebilsem biyerlere cekip cekip koyucam fotoları _________________ Valla fotoyu Uppsala 68 de cekebilmeyi isterdim ama kaçyrdym:s
FcPro, her zamanki gibi harika bir çalışma çıkarmışsın _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
selym, Güzel kardeşim içten dileklerin için teşekkür ederim.. panorama bir çok fotoğrafın birleşerek 360 dereceye varan görüş açısı veren fotoğraflardır..
Sitemize eklediğim panorama fotoğraflarında ortalama 180 derecelik.. Son hale gelmesi için 20 ye yakın kare ile çektim..
umut_utu, kahadeer, ArapKadri, alpertoktas, Güzel dilekleriniz ve beğeniniz için teşekkür ederim..
Selamlar..
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Bu arada "Dalgaların Sihiri" serisi benim için favori..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız