Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kuşadası Hayranlarına Panorama

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kuşadası Hayranlarına Panorama

Kuşadası Hayranlarına Panorama
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 03.08.2007 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fırat abi çok güzel çalışma...Gerçekten becerini tebrik ederim...Lütfen yanlış anlamazsan bu panoroma nın nasıl oldugunu anlayamıyorum...kabataslak sadece açıklama yapar mısın...Çok farklı bir fotoğraf...fotoğraf değil ztaen nasıl bir iştir anlamıyorum Gülümsüyorum
Tekrardan teşekkürler...

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
umut_utu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Eski?ehir/Ynegöl

MesajTarih: 03.08.2007 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende nerde bu fırat abi diodum.meğer fotoğraf çekiomuş.epeydir göremedim yeni fotoğraf vip de.eline sağlık.sen çekersinde güzel olmazmı.
bende gidebilsem biyerlere cekip cekip koyucam fotoları
kahadeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KDZ.ERE?LYDEN =) 67 KDZ 67

MesajTarih: 03.08.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel fotoğraflar bunlar Şok oldum bravo Alkışlıyorum

desibel67@hotmail.com____kahadeer@w.cn
Başa dön
kahadeer Çevrimdışı kahadeer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.08.2007 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, her zamanki gibi harika bir çalışma çıkarmışsın Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpertoktas
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.08.2007 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri demiş ki:
FcPro, her zamanki gibi harika bir çalışma çıkarmışsın Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
alpertoktas Çevrimdışı alpertoktas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.08.2007 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selym, Güzel kardeşim içten dileklerin için teşekkür ederim.. panorama bir çok fotoğrafın birleşerek 360 dereceye varan görüş açısı veren fotoğraflardır..

Sitemize eklediğim panorama fotoğraflarında ortalama 180 derecelik.. Son hale gelmesi için 20 ye yakın kare ile çektim.. Bravo

umut_utu, kahadeer, ArapKadri, alpertoktas, Güzel dilekleriniz ve beğeniniz için teşekkür ederim..

Selamlar..

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Bu arada "Dalgaların Sihiri" serisi benim için favori.. Bravo

http://www.motordelisi.com/ftopic-51221-0.html
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal