capodelcapo, Gardaşım ben gelemiye bilirim şimdi den haberin olsun ama süpriz de yapa bilirim yol işi çıktı da anlarsın ya ARABA işi haberin olsun Allaha emanet ol Saygılarımla _________________
oh oh süper bi aksam olacak haftanın son günü ve herkes kafa dagıtmak için orda olacagından eminim herkese iyi eglenceler kimse bahane cıkarmasın ve orda olsun yoksa eglenceyi kacırırsınız hehe
ben ne dersem o olur itiraz yok illegal işte sende illegalsin öyle olmamak için ne yapacağını biliyorsun.anladın sen onu _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
esther, buyur gel Harun abi,her zaman kapımız açık,zaten geçenkinde fazla ilgilenemedik sizinle,daha içimde kaldı _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
NiGhTeXpReSs, evet ganka benim yollarım orası usta mermi gibi ayarlamış motorunu istersen birlikte gidelimde şu marifetlerini bi görüyüm hem etraf tarla cam cerceve yok puhahhahaha
halilakman, abim gec kalmassam seni alırım bitanem ok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız