Tarih: 24.07.2007 - 11:14 Mesaj konusu:
capodelcapo, oooo olmuyo walla böyle yine bekleriz falan bigünde siz çıkın gelin yaw süper bi birliktelik olmuş allah bozmasın resimlerde harika _________________
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 02.08.2007 - 18:13 Mesaj konusu:
geç oldu ama yinede bişeyler yazsam fena olmucak süper geçen 3 gün capodelcapo ve ömerbozkurtun sayesinde kendimi konyada buldum oysa herkeze kenya demiştim gerçekten çok iyi geçen bi konya md ziyaretiydiydi...hayabusa ahmet,şükrü abi,ömer abi,oğuzhan,çok misafir perverlerdi gerçekten 3 gün hep yanımda oldular
bayliner, onlar iyi ama sen bundan sonra dikkat et kendine arkanı kolla.....
zxrhalit, kes bakim pis ufaklık TayDen, tabi canım senin sesin nuri sesigüzel gibi zaten Rachel, canım kankam sağolasın HaYaBuSa, ay ay kıyamam ben sana misafir perver arkadaşım EDİT. capodelcapo _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 03.08.2007 - 17:17 Mesaj konusu:
NiGhTeXpReSs, sen sus bakim
bu arada unutulmuş bi teşekkürüm daha var ayıp oldu arkadaşlar sevgili umut beni konyadan antalya sınırına kadar motoruyla bıraktı sağolsun akşam akşam yorduk onu tekrar teşekkür ediyorum umuta
ankara organizatörleride kıskandı beni hele o tayden varya kıskanç şey hemen geldi konyaya onlarlada güzel bi gün geçirdik biz varız diye yapılan tüm geziler süperdi dragıda unutmamak lazım hele o mehmet çalın motoru yokmu süperdi tam benlik valla harika yapmış kendisi sağolsun al bin dedi ama ben o sıcakta cesaret edemedim...konya gezim boyunca yedik içtik gezdik...tabi misafir perver bozkurt ailesinide unutmamak lazım senem anneye burdan selamlarımı iletirler artık.....yeni organizatörlüklerde hayırlı olsun gerçekten layığıyla yapıcak 2 kişi yakındanda tanıdım onları başarılar diliyorum _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
Bizler teşekkür ederiz taa buralara kadar hatrımızı saydın geldigin için sana ve senin gibi dostlara her zaman kapımız sonuna kadar açık her zaman bekleriz Konyadan sana kucak dolusu sevgiler _________________ --AYIK OL--
Bizleri unutmamıs olmana çok sevindim.her zaman basımız üstünde yerin var,gelecek bütün misafirlerede kapımız açık _________________ BoZKuRT MD oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız