Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD'yi Ziyarete Gelen İstanbul'lu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD'yi Ziyarete Gelen İstanbul'lu
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nofear_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 24.07.2007 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

misafir perver KONYA MD Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
nofear_42 Çevrimdışı nofear_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 24.07.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, oooo olmuyo walla böyle yine bekleriz falan bigünde siz çıkın gelin yaw Dil çıkarıyorum süper bi birliktelik olmuş allah bozmasın resimlerde harika OK Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 24.07.2007 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mewlut_06, sagol kardeşim keşke sizlerde gelseydiniz gelecez inş Bravo Çok gülüyorum

--AYIK OL--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
YaSe
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.07.2007 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sükrü abi eline saglik fotolar süper.Ömer abi yeni evine ilk misafirlerini almissin,ilk biz bi cay dökseydik koltuklara olmazmiydi Delirdim
Başa dön
YaSe Çevrimdışı YaSe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::

MesajTarih: 24.07.2007 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlaşılan güzel bir gece olmuşa benziyor.süpersiniz.

cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı cbrsahin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 24.07.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YaSe, teşekkür ederim sagol Bravo

--AYIK OL--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
babanali
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.07.2007 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kapodekapo kardeşim ve eniştem cok süper olmuş eline saglık

Konya MD Team
Başa dön
babanali Çevrimdışı babanali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 02.08.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geç oldu ama yinede bişeyler yazsam fena olmucak Çok gülüyorum süper geçen 3 gün capodelcapo ve ömerbozkurtun sayesinde kendimi konyada buldum oysa herkeze kenya demiştim Dil çıkarıyorum gerçekten çok iyi geçen bi konya md ziyaretiydiydi...hayabusa ahmet,şükrü abi,ömer abi,oğuzhan,çok misafir perverlerdi gerçekten 3 gün hep yanımda oldular
bayliner, onlar iyi ama sen bundan sonra dikkat et kendine arkanı kolla.....
zxrhalit, kes bakim pis ufaklık Delirdim
TayDen, tabi canım senin sesin nuri sesigüzel gibi zaten Dil çıkarıyorum
Rachel, canım kankam sağolasın Çoook seviyorum
HaYaBuSa, ay ay kıyamam ben sana misafir perver arkadaşım Göz kırpıyorum
EDİT. capodelcapo
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 02.08.2007 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EDİT...capodelcapo
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 03.08.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah muhabetinizi bozmasın Delirdim Delirdim
gulsahdnz
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kıskanılacak kadar guzel kareler Çok gülüyorum
Başa dön
gulsahdnz Çevrimdışı gulsahdnz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.08.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gulsahdnz, kıskanma o zaman sende gel. Takıl konya ya Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 03.08.2007 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, sen sus bakim Çok gülüyorum
bu arada unutulmuş bi teşekkürüm daha var ayıp oldu arkadaşlar sevgili umut beni konyadan antalya sınırına kadar motoruyla bıraktı sağolsun akşam akşam yorduk onu tekrar teşekkür ediyorum umuta Bravo
ankara organizatörleride kıskandı beni hele o tayden varya kıskanç şey hemen geldi konyaya Çok gülüyorum onlarlada güzel bi gün geçirdik biz varız diye yapılan tüm geziler süperdi dragıda unutmamak lazım hele o mehmet çalın motoru yokmu süperdi tam benlik valla harika yapmış kendisi sağolsun al bin dedi ama ben o sıcakta cesaret edemedim...konya gezim boyunca yedik içtik gezdik...tabi misafir perver bozkurt ailesinide unutmamak lazım senem anneye burdan selamlarımı iletirler artık.....yeni organizatörlüklerde hayırlı olsun gerçekten layığıyla yapıcak 2 kişi yakındanda tanıdım onları başarılar diliyorum Bravo
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 03.08.2007 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizler teşekkür ederiz taa buralara kadar hatrımızı saydın geldigin için sana ve senin gibi dostlara her zaman kapımız sonuna kadar açık her zaman bekleriz Konyadan sana kucak dolusu sevgiler Bravo Gülümsüyorum

--AYIK OL--
Başa dön
oGuZ_HaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 04.08.2007 - 03:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizleri unutmamıs olmana çok sevindim.her zaman basımız üstünde yerin var,gelecek bütün misafirlerede kapımız açık Bravo

oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
oGuZ_HaN Çevrimdışı oGuZ_HaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal