MV Agusta F4 1000
hoşuma gitti güselmişşş
fakat dark böle markayı ilk defa duydum iyi oldu
2004 Ducati 749 Dark güselmiş teşekkürler arada bilmediğimizz motorlar hakkında bilgi verirseniz :DHonda,Yamaha,Kawasaki,Suzuki diye tutturmayız başkanım _________________
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 12.11.2007 - 17:29 Mesaj konusu:
Vae_victis, gariplik yok.Kanuni henüz kuralkan iken MZ'in 2 zamanlı motorlarını üretiyordu.Sonradan Kanuni olup çine döndü.Ama ALmanya sanırım asıl marka sahibi.Yurt dışında Mz'in 4 zamanlı çok güzel motorları vardı ve hala kullanılıyor.
Ama benim aklımı karıştıran olay MONDIAL....
Geçen yaz Balıkesir'de Bülent ustanın Dükkanına Nazilli Uğur-mondialden bir ekip geldi. 4 kişi : Birisi mondial'in genel müdür yardımcısı diğer 3 kişi ise Çinden gelen ekipti. Orjinal çin vatandaşı yani. Türkiyedeki ,Mondial servislerini denetliyorlarmış.
Ordaki muhabbette geçen konu aynen şöyle idi.
Mondial Çindeki bir motosiklet fabrikasına ortak omuş.O yüzden Türkiyedeki diğer markalar çok fazla tutunamamış.+ Gn. Md. yardımcısı Seneye bekleyin mondial markası ile 600'lük 1000'lik ve 1300'lük makinalar Türkiye yollarında olacak dedi. Hepimiz ağzı açık dinledik tabii
Ben o abinin yalancısıyım Mondial'in Kawasakiyle bir nişan hazırlıkları varmışşş
Bu konuda daha derin bilgisi olan varsa lütfen bizimle paylaşsın ... _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Tarih: 13.11.2007 - 17:37 Mesaj konusu:
interestin mondial ve 600'lük 1000'lik motorlar kulağa çok fantastik geliyor ama inşallah olur.türk markalarındanda böyle üst düzey motorlar görmek hem göğsümüzü kabartır hemde piyasayı kızıştırır. daha ucuza daha iyi motorlar alabiliriz
ben nasıl mondial yetkili servisiyım bea hayatımda böle mondial görmedim MZ de çok şık duruyoo eline sağlık başkanım... _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız