Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gizli Güzeller..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gizli Güzeller..

Gizli Güzeller..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.11.2007 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bimota bir dönemler motosikletlerin Ferrarisi deniliyordu.
Başa dön
speed_racer Çevrimdışı speed_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
vampir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSIN

MesajTarih: 12.11.2007 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üstadlar bu motorlara çamur atmayın, hepsi çok güzel.Parasıda güzel ama....Sanırım uzun bir süre bu markaları Tr'de görme imkanımız olmayacak.
Başa dön
vampir Çevrimdışı vampir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 12.11.2007 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MV Agusta F4 1000
hoşuma gitti güselmişşş OK
fakat dark Çok gülüyorum böle markayı ilk defa duydum Çok gülüyorum iyi oldu Delirdim Delirdim
2004 Ducati 749 Dark güselmiş Çok gülüyorum teşekkürler arada bilmediğimizz Çok gülüyorum motorlar hakkında bilgi verirseniz :DHonda,Yamaha,Kawasaki,Suzuki diye tutturmayız başkanım Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Dans

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.11.2007 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o mondial yazan bizim bildiğimiz mondialmi
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 12.11.2007 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vae_victis, gariplik yok.Kanuni henüz kuralkan iken MZ'in 2 zamanlı motorlarını üretiyordu.Sonradan Kanuni olup çine döndü.Ama ALmanya sanırım asıl marka sahibi.Yurt dışında Mz'in 4 zamanlı çok güzel motorları vardı ve hala kullanılıyor.

Ama benim aklımı karıştıran olay MONDIAL....

Geçen yaz Balıkesir'de Bülent ustanın Dükkanına Nazilli Uğur-mondialden bir ekip geldi. 4 kişi : Birisi mondial'in genel müdür yardımcısı diğer 3 kişi ise Çinden gelen ekipti. Orjinal çin vatandaşı yani. Türkiyedeki ,Mondial servislerini denetliyorlarmış.
Ordaki muhabbette geçen konu aynen şöyle idi.
Mondial Çindeki bir motosiklet fabrikasına ortak omuş.O yüzden Türkiyedeki diğer markalar çok fazla tutunamamış.+ Gn. Md. yardımcısı Seneye bekleyin mondial markası ile 600'lük 1000'lik ve 1300'lük makinalar Türkiye yollarında olacak dedi. Hepimiz ağzı açık dinledik tabii
Ben o abinin yalancısıyım Mondial'in Kawasakiyle bir nişan hazırlıkları varmışşş

Şok oldum Şok oldum Bu konuda daha derin bilgisi olan varsa lütfen bizimle paylaşsın ...

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
olcaytoshow
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: amasya-afyon

MesajTarih: 13.11.2007 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

interestin mondial ve 600'lük 1000'lik motorlar kulağa çok fantastik geliyor ama inşallah olur.türk markalarındanda böyle üst düzey motorlar görmek hem göğsümüzü kabartır hemde piyasayı kızıştırır. daha ucuza daha iyi motorlar alabiliriz
Başa dön
olcaytoshow Çevrimdışı olcaytoshow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.11.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben nasıl mondial yetkili servisiyım bea hayatımda böle mondial görmedim MZ de çok şık duruyoo eline sağlık başkanım...

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 13.11.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be Mondi neymiş öle Çok gülüyorum MZ de güzel.ama benim favorim bunların içinde F4 olurdu.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal