evet çok güzel bi geceydi,bundan sonra yeni mekanımız öykü cafe.ali_42 ve asosmanı aramızda görmek gecenin en güzel olayı idi.dostluklarımızı tazeledik,muhabbet süperdi.tbrkler konya md.herkese sonsuz teşekkürler. _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
çok güzel bir akşam olmuş allah tekararını nasip etsin devamlı böyle mutlu kalın arkadaşlar çok güzel bi toplantı olmuş _________________ ELİT MOTOR KONYA HONDA BAYİİ
HAYABUSA,haklisin abi o günler cok uzakta kaldiği için biraz unuttum.zx12 ALİ abi ile az mi bastik hatıp yollarında.abi herhalde motora binmeyi çok özlediğimizden olabilir mi bu duygu sömürüsü...ZX 12 NİN ESKİ ARTÇISI _________________ BoZKuRT MD
muammer007 Arkadaşımız alanyada arabayla kaza yapmış biraz önce kendisiyle telefondada görüştüm çok şükürki kendilerinde bişey yok gelen mala gelsin önemli olan can buaradanda diyeyim geçmiş olsun sevgili kardeşim muammer ALLAH ım beterinde korusun
muammer007gecmiş olsun yaa bişeyler ama bi kan akıtalım biz _________________ Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Çok güzel bi geceydi gerçekten. Çayır çimen oh oh oh. Hele o temiz ve serin hava benim tüm stresimi aldı götürdü.
capodelcapo ve HaYaBuSa organizasyondan dolayı Teşekkür ederim
HaYaBuSa, capodelcapo, ahmet ve şükrü abim herşey için teşekkürler süper bir geceydi harbi diyorum dün ben cok büyük keyif aldım ayrı bi güzellik vardı gecede herşey süperdi emenginize saglık
birlik ve berabeliginizin sürekli olması dilegıyle konya md nazardan uzak günler dılerım _________________ bedenler bakire olmuş önemi yogh ! beyinler fahişe olmasın...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız