Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD-öYKü Cafe Fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD-öYKü Cafe Fotoları

Konya MD-öYKü Cafe Fotoları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 04.08.2007 - 07:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nazar deyecek size bak yine demedi demeyin Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tuncerhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA MD

MesajTarih: 04.08.2007 - 08:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi mekan hazırlamışsınız. eylenceniz daim olsun baktıkça orda olasım geldi.

hayabusa tornavidalar yaramış. iyice karizmatik olmuşsun.

hasılat iyimiydi şükrü kardeş...
Başa dön
tuncerhan Çevrimdışı tuncerhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 04.08.2007 - 08:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet çok güzel bi geceydi,bundan sonra yeni mekanımız öykü cafe.ali_42 ve asosmanı aramızda görmek gecenin en güzel olayı idi.dostluklarımızı tazeledik,muhabbet süperdi.tbrkler konya md.herkese sonsuz teşekkürler.

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.08.2007 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum süper bi buluşma olmuş herzamanki gibi allah neşenizi daim etsin Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 04.08.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daım olsun beyler harıkasınız Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 04.08.2007 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

müşterimiz vardı gelemedikkk

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
suleyman__83
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir akşam olmuş allah tekararını nasip etsin devamlı böyle mutlu kalın arkadaşlar çok güzel bi toplantı olmuş Bravo
ReDBuSa
Üye
Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 04.08.2007 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAYABUSA,haklisin abi o günler cok uzakta kaldiği için biraz unuttum.zx12 ALİ abi ile az mi bastik hatıp yollarında.abi herhalde motora binmeyi çok özlediğimizden olabilir mi bu duygu sömürüsü...ZX 12 NİN ESKİ ARTÇISI Üzgünüm
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

muammer007 Arkadaşımız alanyada arabayla kaza yapmış biraz önce kendisiyle telefondada görüştüm çok şükürki kendilerinde bişey yok gelen mala gelsin önemli olan can buaradanda diyeyim geçmiş olsun sevgili kardeşim muammer ALLAH ım beterinde korusun

muammer007gecmiş olsun yaa bişeyler ama bi kan akıtalım biz

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.08.2007 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bi geceydi gerçekten. Çayır çimen oh oh oh. Hele o temiz ve serin hava benim tüm stresimi aldı götürdü.
capodelcapo ve HaYaBuSa organizasyondan dolayı Teşekkür ederim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.08.2007 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zlatina, Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

HaYaBuSa, capodelcapo, ahmet ve şükrü abim herşey için teşekkürler süper bir geceydi harbi diyorum dün ben cok büyük keyif aldım ayrı bi güzellik vardı gecede herşey süperdi emenginize saglık Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
halilakman
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 04.08.2007 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrali insan bi kardeşini alırda öyle gider neysen busefer böyle olsun Dil çıkarıyorum Ağlıyorum
ASLI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Datça

MesajTarih: 04.08.2007 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maşallah diyeyim barii Dil çıkarıyorum malum gözler renkli nolur nolmazz Göz kırpıyorum

şaka bir yana size imrenmemek elde değil Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
ASLI Çevrimdışı ASLI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 04.08.2007 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah muhabbetinizi bozmasın inşallah Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
beter_7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.08.2007 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birlik ve berabeliginizin sürekli olması dilegıyle konya md nazardan uzak günler dılerım Göz kırpıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal