Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD Adına Kazazedelerimizi Ziyarete Gittik

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD Adına Kazazedelerimizi Ziyarete Gittik

Konya MD Adına Kazazedelerimizi Ziyarete Gittik
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 02.08.2007 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekrar tekrar geçmiş olsun umarım bu ilk ve son olur.ben ziyarete gelemedim ama umarım hoş görürsünüz.Allah bidaha yaşatmasın.

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 02.08.2007 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Flaş Flaş Flaş

asosman abimiz motorunun hasretine dayanamadı hasta yatağından kalkıp motorunu görmek için taaa yanıma kadar gelmiş Delirdim Delirdim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hayabusa38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERİ

MesajTarih: 02.08.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekrar geçmiş olsun dileklerimle Üzgünüm Üzgünüm
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 04.08.2007 - 03:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Osmancım motoruna kavuştun ama arkadaşlar osman motorundan sogumuş ve satacakmış niye satacan dedim race alacam küçük motor artık beni kesmiyoo diyor Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.08.2007 - 04:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, Şükrü dai,benimde kulağıma öyle bir duyumlar geldi.Hatta bana kendisi bizzat Hayabusa alsammı diye sordu,bende kendilerine 1100 Xx tavsiye ettim. Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 04.08.2007 - 04:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ağzından hiç eksik deildi hadi bakalım hayırlısı olsun
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 06:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Osman kardesim aştı artık,kazadan sonra tecrübeli motorcular sınıfında bürüve sahibi oldu.Kardesime yakışır. Alkışlıyorum

oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
oGuZ_HaN Çevrimdışı oGuZ_HaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
halilakman
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 04.08.2007 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çokkk geçmiş olsun allah tekrarını vermesin Gülümsüyorum
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 04.08.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzucu bı olay cok buyuk gecmıs olsun
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 04.08.2007 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun abilerimize
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MOTOMERT42
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 06.08.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH BAŞKA ARKADAŞLARIMIZA KAZA BELA VERMESİN ABÜR AKADAŞLARIMIZA DA GEŞMİŞ OLSUN
MOTOMERT42 Çevrimdışı MOTOMERT42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 06.08.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tekrardan ikinizede büyük geçmiş olsun.Osman için motorun üzerinde uyudu diyorlar ayranı fazla içmiş herhalde.Alide tek teker arif olmak istiyormuş yapmayın çocuklar bunları

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Çok üzülüyoruz bir daha üzmeyin bizleri.ALLAH ım herkeze kazasız belasız günler nasip etsin.motora binen herkezden dikkatli olmalarını istiyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AmorrrTi
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.08.2007 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekrar geçmiş olsun... Allah şifa versin...

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

o kadarda dedim bu kadar güzelliğe nazar değer diye HaYaBuSa nerde md nin nazar boncuğu Gülümsüyorum
Başa dön
AmorrrTi Çevrimdışı AmorrrTi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal