tekrar tekrar geçmiş olsun umarım bu ilk ve son olur.ben ziyarete gelemedim ama umarım hoş görürsünüz.Allah bidaha yaşatmasın. _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Osmancım motoruna kavuştun ama arkadaşlar osman motorundan sogumuş ve satacakmış niye satacan dedim race alacam küçük motor artık beni kesmiyoo diyor _________________ --ne olursan ol yine gel--
capodelcapo, Şükrü dai,benimde kulağıma öyle bir duyumlar geldi.Hatta bana kendisi bizzat Hayabusa alsammı diye sordu,bende kendilerine 1100 Xx tavsiye ettim. _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Osman kardesim aştı artık,kazadan sonra tecrübeli motorcular sınıfında bürüve sahibi oldu.Kardesime yakışır. _________________ BoZKuRT MD oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Tekrardan ikinizede büyük geçmiş olsun.Osman için motorun üzerinde uyudu diyorlar ayranı fazla içmiş herhalde.Alide tek teker arif olmak istiyormuş yapmayın çocuklar bunları
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Çok üzülüyoruz bir daha üzmeyin bizleri.ALLAH ım herkeze kazasız belasız günler nasip etsin.motora binen herkezden dikkatli olmalarını istiyorum _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız