Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kalitesiz Benzin istasyonlari... "bilgilenmemiz acisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kalitesiz Benzin istasyonlari... "bilgilenmemiz acisi
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
genc26
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: eskisehir

MesajTarih: 31.07.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Darkman-K3, cok guzel bir konuya degınmıssın Bravo
bu hafta ben de bu sorunla karsı karsıyayım....
bir de depoyu fullemıstım...motor bas bas gıtmıyor stop ediyor vs...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
utku_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 31.07.2007 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EWET BENCEDE yollar tarla gibi,benzinler su gibi , Dil çıkarıyorum bisikletemi binsek acaba bu kadar zorluğun içinde bide pedal çevirelim Dil çıkarıyorum
shell en iyisi diye düşünüyoruım hiç problem yaşamadım Bravo Bravo
DaBiker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 11, 16, 26, HH

MesajTarih: 03.08.2007 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben hep shellden alıyorum, mümkün olduğu kadar da benzin istasyonumu değiştirmemeye çalışıyorum.
Bu arada bir istasyon sahibi abimiz Bursa merkezde sadece 7 tane istasyondaki benzin kalitesinin yüksek olduğunu söyledi ama istasyonları söylemedi. Yalnız bildiğim kadarıyla bu istasyonların çoğu shell.
FIRESTARTER
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende benzinlik sahibiyim ne olursa olsun kesinlikle bilmediğiniz yerden yakıt almayın. son bir yıl içinde bu konuda EPDK (enerji piyasası denetleme kurulu) göz açtırmıyo ama genede sorunlu olan çok yer var . P O nun uydu işi henüz uymadı biraz zaman alır Gülümsüyorum
Başa dön
FIRESTARTER Çevrimdışı FIRESTARTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TaKa
Üye
Üye

Nereden: Ist.

MesajTarih: 04.08.2007 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de 27 Temmuz günü otobandan (Gebze-Şekerpınar'dan Ümraniye'ye giderken) benzinin azizliğine uğrayıp tırıs tırıs servisin yolunu tutmak zorunda kaldım. En son aldığım benzin istasyonu Şekerpınar-Gebze'de bulunan Opet istasyonuydu. Bundan sonra Opet' ten almamaya kararlıyım.
TaKa Çevrimdışı TaKa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ltf_by507
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 04.08.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ali yıldız : adana mersin yolundaki eski po ve shell benzinlikleri

Başa dön
ltf_by507 Çevrimdışı ltf_by507 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 04.08.2007 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Darkman-K3, BARIŞ gerçekten güzel bir konuya değinmişsin..gerçi ben şu an iş greği mazot kullanıyorum ama yakında ben de benzine geçeceğim Çok gülüyorum bu bilgiler ben ce,burada toıpiği okuyan herkes için yararlı olacaktır.tek bir zevkimiz var belkide.MOTORSİKLET...onuda bu şekilkde kalitesiz yakıt ile eziyete dönüştürmemek için böyle bir konu,gerçekten hem çok güzel hem de çok yararlı olmuş.her motor sürücüsü bundan sonra bu yakıt konusunda daha da dikkatli olacağını zannediyorum.kalitesiz yakıt satanlara ölüüüümmmmm Delirdim Delirdim Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylastigin icin tesekkürler
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Darkman-K3
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: xxx

MesajTarih: 05.08.2007 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DaBiker, aldııgın benzınlıgı deiştirme derım guzel ıse cunku dıgerlerınde sorunlar cıkıo mesela motor yurumuyo we bozuluo.. genc26, ewt kardesım aynen ole yurumuyor sonra motorun dayanıklıysa 3-5 depo yakıttan sonra duzelıo
FIRESTARTER, işte sen bu işin içindesın en guzel açıklamayı sen yaparsın açıkçası.. motor parcaları arabaya da benzemıo el-kol degıl her yerın yanıo çok paraTaKa, bende sewmem opetı kımseye de tawsıye etmem bı kere yandım cunku o da opettı
_poseidon_, sende al artık su motorunu yeter bee :P alda bozalım hehe
Stunter, rica Delirdim
desperado-uk
Üye
Üye

Nereden: Londra-Ystanbul

MesajTarih: 05.08.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hisardan Kavaciga cikarken polis karakolunun karsisinda AKPET var. Aman diyeyim yanina ugramayin.

Ben benzinimi Cengelkoy de BP den aliyorum. Cok ta memnunum.

www.ilanagaci.com
Başa dön
desperado-uk Çevrimdışı desperado-uk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
trilogyx
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.12.2007 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle aynı. haala su katıyorlar. keşke bikaç gün önce okusaymışım senin bu yazdığını. hatta arkadaşım serviste çalışıyor haala biryığın araba geliyormuş oradan benzin alan.benim depoda da var şu an onların benzini. bitmesini bekliyorum. umarım bişi olmaz. Öfkeliyim
Başa dön
trilogyx Çevrimdışı trilogyx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 26.12.2007 - 03:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benzin cok onemli is. Arkadasimin gecirdigi bir olayi anlatayim kisaca.
Kendisinin E36 320i'si vardi. Ankara'ya gitmisti. Donuste Bolu taraflarinda bir Shell'den benzin almis. 10 dak. sonra filan araba gri duman atmaya baslamis arkadan. Kenara cekmek zorunda kalmis ve Istanbul'a cekici sirtinda gelmek zorunda kalmis. Arabayi servise yolladik. Silindirleri cizmis. Butun gomlek ve pistonlar degisti. 2 sene oncesinin parasiyla 5,000 liraya mal olmustu. Komple motoru sifirlandi arabanin yani. Aman benzin olayina dikkat edelim. Supersport'lar devirli makinalar bir de. Hatayi hic kaldirmaz.

Ben de Umraniye taraflarindaki (Sile'ye giden yol tarafinda) devasa Shell'in hizmetini begenmem. Gerci birbirine cok yakin 2 tane var galiba. Hangisi ben de hatirlamiyorum simdi. Bir keresinde girmistim. Pompacilarin hicbiri ilgilenmemisti benimle. Belki 20'den fazla pompa var, 3 tane mi ne pompaci vardi baslarinda. Saat de gece vakti filan da degil, islek bir saatti. Deponun ustune de damlatmisti. 15 dakikam benzincide gecmisti. Salak herifler yaaa....

Bi de benim evimin hemen dibindeki Shell istasyonu kac sene once Sabah gazetesinin en arka sayfasina cikmisti. Benzine su kattiklari gerekcesiyle. Belki 20 sene oluyor. O zamanlar 8 yasimda miydim neydim. Taaa o gun kafama kazidim o haberi, ne zamanki arac kullanmaya basladim benzinimi hic oradan almadim. Darphanedeki ATV binasinin hemen yanindaki Shell istasyonu.

Benzinimi hep Zincirlikuyu'daki ustten gecen yolun altindaki kucuk Shell istasyonundan alirim senelerdir. Hicbir sikayetim yok. Hizmetleri de temiz ve hizli.

Darkman-K3 demiş ki:
kesinlikle fulya shell gayet duzgun total den aliyorum ara sira!!! ama bole dedin ya almam artik..

Benim de mekan oralar. Gerci su an Istanbul disindayim ama evimin dibi sayilir. Ben oradaki Total'den benzin almam da, arada hemen bitisigindeki Gulluoglu'ndan tatli alirim... Çok gülüyorum

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 26.12.2007 - 04:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok yararlı bi topic olmuş benzin değl su satıyo sanki bazı serefsizlerr ve bir depoda o kadar farkediyoki hem performans hem de km olarak Beğenmedim
sesginn şimdi Çevrimiçi sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caddlak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 26.12.2007 - 04:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

levent cilekli tesislerinin ordaki shell tavsiye ederim Gülümsüyorum
Başa dön
caddlak Çevrimdışı caddlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
2pac
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bostancı

MesajTarih: 26.12.2007 - 05:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benzin çekişi kesin etkiliyor bunu çok iyi biliyorum bir kaç kez otomobilde başımıza geldi bu tip yerlerden almayalım arkadaşlar Sinirlendim
bilgi için teşekkürler bu tip tespitte bulunanlar paylaşırsa daha kaliteli benzin almamız kolaylaşır.. OK
Başa dön
2pac Çevrimdışı 2pac Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal