Tarih: 31.07.2007 - 18:20 Mesaj konusu:
Darkman-K3, cok guzel bir konuya degınmıssın
bu hafta ben de bu sorunla karsı karsıyayım....
bir de depoyu fullemıstım...motor bas bas gıtmıyor stop ediyor vs... _________________ yeni adresim: motordelisiali@hotmail.com
Tarih: 31.07.2007 - 18:27 Mesaj konusu:
EWET BENCEDE yollar tarla gibi,benzinler su gibi , bisikletemi binsek acaba bu kadar zorluğun içinde bide pedal çevirelim
shell en iyisi diye düşünüyoruım hiç problem yaşamadım _________________ senin etiket olduğun yerde fiyatı ben koyarım...
Ben hep shellden alıyorum, mümkün olduğu kadar da benzin istasyonumu değiştirmemeye çalışıyorum.
Bu arada bir istasyon sahibi abimiz Bursa merkezde sadece 7 tane istasyondaki benzin kalitesinin yüksek olduğunu söyledi ama istasyonları söylemedi. Yalnız bildiğim kadarıyla bu istasyonların çoğu shell. _________________ - = Riders On The Storm = -
bende benzinlik sahibiyim ne olursa olsun kesinlikle bilmediğiniz yerden yakıt almayın. son bir yıl içinde bu konuda EPDK (enerji piyasası denetleme kurulu) göz açtırmıyo ama genede sorunlu olan çok yer var . P O nun uydu işi henüz uymadı biraz zaman alır
Ben de 27 Temmuz günü otobandan (Gebze-Şekerpınar'dan Ümraniye'ye giderken) benzinin azizliğine uğrayıp tırıs tırıs servisin yolunu tutmak zorunda kaldım. En son aldığım benzin istasyonu Şekerpınar-Gebze'de bulunan Opet istasyonuydu. Bundan sonra Opet' ten almamaya kararlıyım. _________________ Siyah NX4
Hayat onunla daha guzel
Tarih: 04.08.2007 - 19:52 Mesaj konusu:
Darkman-K3, BARIŞ gerçekten güzel bir konuya değinmişsin..gerçi ben şu an iş greği mazot kullanıyorum ama yakında ben de benzine geçeceğim bu bilgiler ben ce,burada toıpiği okuyan herkes için yararlı olacaktır.tek bir zevkimiz var belkide.MOTORSİKLET...onuda bu şekilkde kalitesiz yakıt ile eziyete dönüştürmemek için böyle bir konu,gerçekten hem çok güzel hem de çok yararlı olmuş.her motor sürücüsü bundan sonra bu yakıt konusunda daha da dikkatli olacağını zannediyorum.kalitesiz yakıt satanlara ölüüüümmmmm _________________
DaBiker, aldııgın benzınlıgı deiştirme derım guzel ıse cunku dıgerlerınde sorunlar cıkıo mesela motor yurumuyo we bozuluo.. genc26, ewt kardesım aynen ole yurumuyor sonra motorun dayanıklıysa 3-5 depo yakıttan sonra duzelıo
FIRESTARTER, işte sen bu işin içindesın en guzel açıklamayı sen yaparsın açıkçası.. motor parcaları arabaya da benzemıo el-kol degıl her yerın yanıo çok paraTaKa, bende sewmem opetı kımseye de tawsıye etmem bı kere yandım cunku o da opettı
_poseidon_, sende al artık su motorunu yeter bee :P alda bozalım hehe
Stunter, rica _________________ fade in
kesinlikle aynı. haala su katıyorlar. keşke bikaç gün önce okusaymışım senin bu yazdığını. hatta arkadaşım serviste çalışıyor haala biryığın araba geliyormuş oradan benzin alan.benim depoda da var şu an onların benzini. bitmesini bekliyorum. umarım bişi olmaz.
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2747 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 26.12.2007 - 03:06 Mesaj konusu:
Benzin cok onemli is. Arkadasimin gecirdigi bir olayi anlatayim kisaca.
Kendisinin E36 320i'si vardi. Ankara'ya gitmisti. Donuste Bolu taraflarinda bir Shell'den benzin almis. 10 dak. sonra filan araba gri duman atmaya baslamis arkadan. Kenara cekmek zorunda kalmis ve Istanbul'a cekici sirtinda gelmek zorunda kalmis. Arabayi servise yolladik. Silindirleri cizmis. Butun gomlek ve pistonlar degisti. 2 sene oncesinin parasiyla 5,000 liraya mal olmustu. Komple motoru sifirlandi arabanin yani. Aman benzin olayina dikkat edelim. Supersport'lar devirli makinalar bir de. Hatayi hic kaldirmaz.
Ben de Umraniye taraflarindaki (Sile'ye giden yol tarafinda) devasa Shell'in hizmetini begenmem. Gerci birbirine cok yakin 2 tane var galiba. Hangisi ben de hatirlamiyorum simdi. Bir keresinde girmistim. Pompacilarin hicbiri ilgilenmemisti benimle. Belki 20'den fazla pompa var, 3 tane mi ne pompaci vardi baslarinda. Saat de gece vakti filan da degil, islek bir saatti. Deponun ustune de damlatmisti. 15 dakikam benzincide gecmisti. Salak herifler yaaa....
Bi de benim evimin hemen dibindeki Shell istasyonu kac sene once Sabah gazetesinin en arka sayfasina cikmisti. Benzine su kattiklari gerekcesiyle. Belki 20 sene oluyor. O zamanlar 8 yasimda miydim neydim. Taaa o gun kafama kazidim o haberi, ne zamanki arac kullanmaya basladim benzinimi hic oradan almadim. Darphanedeki ATV binasinin hemen yanindaki Shell istasyonu.
Benzinimi hep Zincirlikuyu'daki ustten gecen yolun altindaki kucuk Shell istasyonundan alirim senelerdir. Hicbir sikayetim yok. Hizmetleri de temiz ve hizli.
Darkman-K3 demiş ki:
kesinlikle fulya shell gayet duzgun total den aliyorum ara sira!!! ama bole dedin ya almam artik..
Benim de mekan oralar. Gerci su an Istanbul disindayim ama evimin dibi sayilir. Ben oradaki Total'den benzin almam da, arada hemen bitisigindeki Gulluoglu'ndan tatli alirim... _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Tarih: 26.12.2007 - 04:16 Mesaj konusu:
çok yararlı bi topic olmuş benzin değl su satıyo sanki bazı serefsizlerr ve bir depoda o kadar farkediyoki hem performans hem de km olarak _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
Kayıt: Aug 01, 2007 Mesajlar: 347 Nereden: istanbul/bostancı
Tarih: 26.12.2007 - 05:14 Mesaj konusu:
benzin çekişi kesin etkiliyor bunu çok iyi biliyorum bir kaç kez otomobilde başımıza geldi bu tip yerlerden almayalım arkadaşlar
bilgi için teşekkürler bu tip tespitte bulunanlar paylaşırsa daha kaliteli benzin almamız kolaylaşır..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız