Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yamaha ybr 125 mi yoksa tvs apache 150 mi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yamaha ybr 125 mi yoksa tvs apache 150 mi
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kevay cın malı bu onemlı bı nokta tvs cın malı degıl 10_uR, 150 cc 500 cc yı gecemez Bravo apache 150 cc gs 500 500 cc yanı beygırı felan yuksek anlamıssındır umarım yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana Delirdim Dil çıkarıyorum
Başa dön
EROLL88 şimdi Çevrimiçi EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DaBiker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 11, 16, 26, HH

MesajTarih: 03.08.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa2785, uzun yazını dikkatle okudum ve ksinlikle sana katılıyorum +1 Bravo
Gerçi arkadaşımız YBR almaya karar vermiş ama eklemek istediğim bir kaç şey var.6 yıldır ehliyetli olarak motosiklet kullanıyorum ve şu anda da bi GSXR1000 K4 sahibiyim. Küçük hacimli bir motosiklet olarak beğenip (aldanıp da diyebiliriz) bir Kanuni Seyhan 250C aldım (chopper olanlardan). Kullandıkça gördüm ki motosiklette aşırı vibrasyon vardı ve bununla birlikte sürekli farklı yerlerinden vida döküyordu (civatacıyla akraba oldum), hatta birgün ön frene bastığımda pat diye bir ses ve frenler boşaldı sonra da tık tık fren balatası önüme düştü Şok oldum sonrasında motoru değerlendirip hemen bir YBR aldım ve sorunsuz motosikletin ne olduğunu öğrendim.
1) YBR dolar gibidir. Heleki kuru biraz düşük tutarsan anında bozdurabilirsin.
2) YBR zaten bir YAMAHA'dır. Üzerine olmadığı bir markayı vs. yapıştırmana gerek yoktur.
turgutlu_md_2010
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Turgutlu....

MesajTarih: 03.08.2007 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikinci el piyasasını düşünücek olursan ybr derim ben.daha yeni çıktı tvs ama seçim senin Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Mondial 125 AGK 2006(Kırmızı).......
Başa dön
turgutlu_md_2010 Çevrimdışı turgutlu_md_2010 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 03.08.2007 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kevay cın malı bu onemlı bı nokta tvs cın malı degıl 10_uR, 150 cc 500 cc yı gecemez apache 150 cc gs 500 500 cc yanı beygırı felan yuksek anlamıssındır umarım yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana

Ben bekliyorum valla bi tvs ci çıkıp gs500 e toz yutturdum demesini. Delirdim
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nuroyamaha
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: mersın

MesajTarih: 03.08.2007 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa 2785 bak kardes ben sana bişey sollimi o yazdugın şiir ole solenmez
bak bu sekılde
BU GUNU DUSUNURUM DUNGECTI ACABA YARIN VARMI GENÇLİGİMEDE GUVENMEM OLEN HEP IHTIYYARMI tammaı kardes
haberın olsun dıye soyledım
Başa dön
nuroyamaha Çevrimdışı nuroyamaha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
2pac
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bostancı

MesajTarih: 03.08.2007 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hele şükür ybr'yi karşılaştıracağınız bir motor buldunuz arkadaşlar artık ybr mi? cbr 125 mi?devri bitti.ohhhh beaaa işte ybr'yi bu tip motorlarla karşılaştırın ya çok iyi...

ybr mi? tvs 150 apachi? mi Dil çıkarıyorum

şaka bi yana bu kıyaslamada yamaha derim fazla söze gerek yok yani kalite ortada Bravo

Motordelisi Motordelisi Motordelisi
Başa dön
2pac Çevrimdışı 2pac Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne yanı şimdi apache dandık mı bilen birisi yanıtlasın lutfen vede dandık derken neresının dandık oldugunu da yazmak lutfunda bulunsun bende ögreneyım adamlar hyosung a ducatı yapıstırıyo odamı dandık şimdi ybr ye de kendı gozumle nınja yazanları gordum istanbulda bu gayet dogal + benım dayanagım 2001 yılına kadar tvs fırması suzukı uretıyomus lutfen gogleye tvs suzukı yazın sonra camura devam edın bu motorun elcıklerı bıde foto koyım barii
suzukı ıntrater olması lazım aynı kol ınanmayan kıyaslasın bu motor suzukı logosunu hak edıyo yanii

Başa dön
2pac
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir motora fabrika çıkışı dışında marka yapıştırmak kendini kandırmaktan başka bi şey değildir. ayrıca o motorda bi sorun çıkarsa malesef senin yapıştırdığın marka o sorunun arkasında duracak değildir ve başkasına bak bu markada şu problem çıktı diyemezsin yada bbak benim yapıştırdığım marka çok iyi diyemezsin ruhsatta ne yazıyosa odur.

ayrıca 40 yıllık emek veren markaların her zaman arkasında duruyorum adamlar alın teriyle ve kendilerini kanıtlamışlar arkadaşlar suzuki,yamaha,ducati,honda,kawazaki, yani tutup ta bu markaları başka motora(ducati'yi hysong
2yapıştırmak yada kıyaslamak gerçekçi değil..
Başa dön
Fire_Blade
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10_UR arkadasım ben yazdıklarımı cok iyi biliyrm gulunecek bi yazıya rastladıysan ciz altını birlikte okuyalım oyle yok laf atıp kacmak. ben o yazıları nezaman yazmısım bi bak ve nezman cvp yazıldıgınada bi bak. topice cvp gelecekmi diye baka baka bıkmıstım sonra bidahada bakmadım taki bugune kadar. yazdıklarınıza gunu gunune cevap yazardım ama kacırdık. gs500 meselesine gelince delinin biri kuyuya bi tas atmıs 10akıllı cıkaramamıs kim demiş tvs gs500 u gecer diye bunu senden baska soyleyen olmadı. üstelişk attın bi laf sonra kendin tyorum yapmaya basladın Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum nedir sizin derdiniz bilmiyrm. daha dun bornovadan bi arkadasla gorustum 92model gs500e 4500ytl istemiş ben dedim kafa kafaya vuralım 500ytl uste istedi takastan vazgectim. yani tvs ile takas etmeyi dusunen bile var tabi 92 model. varsa elinizde 96-97 model 1000ytl verelim. 2000 model olursa 1500 verilir
ybryusuf
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence ybr rahat çok kullanışlı
yakıt az
Başa dön
ybryusuf Çevrimdışı ybryusuf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 04.08.2007 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum sen salla tvs apache 150 yi sen al bi ybr bak keyfine Bravo

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rodos
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Osmangazi_Bayramoğlu

MesajTarih: 04.08.2007 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende tvs diyorum kardeşim o motor kullanışlı ve sağlam bi motor bakarsan bağ olur yani hadi hayırlı olsun
nuroyamaha
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: mersın

MesajTarih: 04.08.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu gune kadar vıteslı motor kulandım ama hakatende gozumde tutuyor onun gıbı kulanışı rahat
olan yok yanı o sınıfta
Başa dön
nuroyamaha Çevrimdışı nuroyamaha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ee napalım şimdi cıkartmaları cıkartalımmı yanii tvs seven arkadaslar cıkart derse hemen bugun cıkacak o etıketler aynen bole motor gayet rahat ve kullanıslı aynı zamanda hızlı ve aramızda kalsın bugun emınonundeydım gerı donerken sıkısık trafıkte guzel bı hurdaya arkadan patladım Beğenmedim anıden fren yaptı dalmısım gormedım allahtan araba hurdaydıda masraf olmadı allahtan kırılan cızılen bı yer yok ama omzumda bı agrı yok degıl yere dusmedım ama motor devam etmeye calısıyo altımda ama benım vucut arbanın arkasına yapıstıgı ıcın motor gıdemedı durdum baya korktum arabanın soforu bişi demedi devam et kardesım suc bende dedı zaten Dil çıkarıyorum hade ulen ben carptım işte Dil çıkarıyorum neyse bana gecmiş olsun işte netıcede tabıkı apache alıcaksın baska caren yokkı ne yanı cın malı cbf mı alıcan
Başa dön
2pac
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2007 - 04:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

al bi ybr bak keyfine diyorum daya sıtını japona sorma gerisini başkasına Motordelisi Motordelisi
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal