Tarih: 04.08.2007 - 09:59 Mesaj konusu:
Mustafacım gün gelir inşallah yan yana kullandığınız günler de olur, senin adına çok sevindim ...Allah bizlere de nasip etsin. Bırak çocuğumu torunlarımı bile gezdirmeyi hayal ediyorum şimdiden _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
ne mutlu senin adına çok sevindim aramıza bi deliyi daha çekirdekten yetiştiriyosun yani ilerde oğluna şöyle deriz artık armut dibine düşmüş babası gibi deli
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7720 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 04.08.2007 - 13:00 Mesaj konusu:
GSXR-PRO, bizde sizin gibi mutlu olacağız dostum samiakkin, evet çekirdekten yetişecek dostum blackheart, emre yanımızda sende olacaksın unutma nzmhkmt, evet genlerde işin içinde değilmi befehl_1912, ideal artçısın sen emircim kaRRdelen, cicişim oğlum nur ablamın 150RR ından istiyorum diyo egerkagan, ganka anahtarı sana vercem en iyi sen saklarsın
ulen ben ne zaman korumasız bindim ha hondabros, ahmet cim sende tat bu duyguyu seninde kafana tekeri koyar inşallah zardanadam, sarı hamamım gel senide gezdireyim DL ile nolcekki banistercaq, darısı başına dostum FcPro, sağolasın fıratcım ltf_by507, hepimize için geçerli dileklerin sağolasın Yildiz_27, yıldızım 23,5 im sağolasın
Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:
zxrhalit, halitcim sağolasın güzel dileklerin için allah sanada nasip etsin Black_Night, elbet göreceksin arkadaşım vede uçacaksın ekamba, ulen oğlunla bari gazlama alpertoktas, sende kendi oğluna böyle davranırsın unutma yamaha_onur, DaBiker, en kısa zamanda sende yaşarsın inşallah dostum bekr, olacak mutlaka dostum sağolasın HalilRR, boş durmayıp bi arkadaş bulursan o günleri görürsün dimi turgutlu_md_2010, hepimize mutluluklar arkadaşım plus, senin oğlan baya hızlı desene Volkan, senin (kısa bir ara diye yorumluyorum) aramızdan ayrılman pek hoşuma gitmedi bilesin
güzel dileklerin içinde teşekkürler Patriot99, araba ile gedeceğiz diye yanıma foto makinası almadım kararını değiştirincede ben heyecandan unuttum
Son Mesajdan 13 dakika sonra eklendi:
10UR1, çok haklısın kardeşim mete_han, sağolasın kardeşim çizimler içinde uğraşman bile beni onure etti bilesin riko, çok haklısın dostum badcocktail, sen ve torunların ne diyim be niluş yakışır sana dostum Qerazma, sağol arkadaşım PEMBESKOOTER, teşekkürler _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Kayıt: Oct 14, 2005 Mesajlar: 1821 Nereden: AFYONKARAHİSAR
Tarih: 04.08.2007 - 14:26 Mesaj konusu:
abi oğlan sonra baba ver şu anahtarı sen yavaş kullanıyorsun derse karışmam yada baba sen in arkamdan ben şu bayanı gideceği yere bırakayım derse şaşma abi _________________ Sedat Kumartaşlı A rh(+)
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7720 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 04.08.2007 - 19:16 Mesaj konusu:
rodos, adrenalin_karizma, teşekkürler arkadaşlarım themostfast, neden nasip olmasınki arkadaşım en kısa zamanda başına gelsin sedat03, bu işler sıra ile değilmi çok haklısın dostum _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız