Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 05.08.2007 Pazar / Bayındıra Gidiyoruz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 05.08.2007 Pazar / Bayındıra Gidiyoruz...

Ankara MD / 05.08.2007 Pazar / Bayındıra Gidiyoruz...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
emr-er6
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar Bayındır barajına giderken Çubuk ilçesinin içinden geçiyorsunuz, alışverişleri orada yapabilirsiniz, önceden yük etmenize gerek yok bence.

Benim yarın Esenboğa'da okulda olma ihtimalim var, öyle olursa saat 3 gibi okuldan çıkar uğrarım yanınıza. Okula gitmezsem de gelmeye çalışcam. Görüşürüz
Başa dön
emr-er6 Çevrimdışı emr-er6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 04.08.2007 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emr-er6, illa gelcen yani çok güzel bekleriz emrecim Bravo
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 04.08.2007 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen, başkan yolunuz açık olsun inşallah
bi nefes alın yafff Delirdim
bu ne hız Allah aşkına
virajız bol,deponuz dolu olsun inşallah Çoook seviyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 04.08.2007 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ah be..Keşke bende gelebilsem..Ama sağlık durumum el vermiyo işte..Artık bi cafede falan buluşcak olursanız motor sürülmeyecek bir gezi olursa bende katılcam bu sefer Ankara MD ye..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
R3N
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çakal karloslar diyorum başka bişey demiyorum Çok gülüyorum
Başa dön
R3N Çevrimdışı R3N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 04.08.2007 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emr-er6, baba gel gel bekleriz ama çubuk tarafından geçmiyoz kiiii Şok oldum tam ters tarafta bayındır barajı kırıkkale istikametinde kayaşa girmeden Bravo

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::

MesajTarih: 04.08.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

size ii eğlenceler....çüssss

cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı cbrsahin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 04.08.2007 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beniz, balık'ları düşünmene gerek yok baraj'da su kalmadı bilindiği gibi doğal olarak balık kalmadı Üzgünüm TayDen, bence sende olta getırme paçaları sıva öyle yakala balıkları.... Dil çıkarıyorum
yarın ankamall'ın orda olacağım bir ihtimal Gülümsüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mustafacbr600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 04.08.2007 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw neoldu ankara md ye bukadar kişimi geliyor silkelen ve kendinize gelin gezi diyoruz mazot diyoruz de hade ne bekliyorsunuz yazın bende gelecem diye korkmayın yaww hhade hade by . Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Dans
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 04.08.2007 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelecem bende bende Dil çıkarıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mustafa kel alaka bi laf etmisin bugun hic hesapta yokken bulusmus halde bulduk birbirimizi Çok gülüyorum

fatih nöörüyodun hemzemin gecitte mesai mi vardi ?
R3N
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kan çekiyor kan Dil çıkarıyorum Bravo
kısa olsa da güzel sohbet vardı
seviyorum len sizleri Ağlıyorum
Başa dön
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rayjay, demek habersiz buluşma heee Sinirlendim bende gezecek yer arıyodum canım sıkılıyodu Üzgünüm

Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
R3N
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

servisten çıkan yemek yemeye gidiyor kardeşim
Başa dön
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R3N, tabi abi demii yakınyaa ben unuttum o olayı

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal