Şöyle bir geçerken uğradığım çayır çimen ortamından ilginç kareler takıldı objektifimize... Erken ayrılmak durumunda kalınca da tadı damağımızda anılarla veda ettik ortama... Buyurun; muhabbetiyle, gırgırıyla, yarışıyla, dostluğuyla bir küçük ÇÇ buluşması...
Yine klasik ziyaretçilerimiz bu sefer farklı makinalarla yanımıza geldiler...
Daha çevreci başka 2 tekerli gruplar da aynı mekanda boy gösterdiler, sessizce...
Uzun zamandır göremediğim ve çok özlediğim bu manzaraya da kayıtsız kalamadım...
YBR 125 kadar bayanlara yakışan bir motor daha yok!
Ayna ayna söyle bana....
İşte günün en tatlı heyecanı... Hemen yanımızda model araba meraklısı arkadaşlar ve minik canavarları...
Motorundan egzozuna, yakıtından ateşlemesine her teferruatları var. Harika şeyler...
4 tekerli miniklerin yanında, 4 ayaklı başka sevimli minikler de vardı ziyaretimize gelen...
Az zaman sonra MDTK’nın teşhircisi Mali geldi...
Güneşi de yavaş yavaş batırmaya başladık!
Minik canavarların zaman zaman teknik bakımları ve yakıt ikmalleri gerekiyordu. İlgili arkadaşlar hemen duruma müdahale ettiler...
Sonra Mali bu minik canavarlara meydan okudu, yarışmak için hazırlıklar başladı...
Ve start verildi... Cayır cayır lastik sesleri ve kesif egzoz kokuları arasında asfalt ağladı... Kim mi kazandı, onu çayır çimene katılan arkadaşların oylaması belirlesin. Çünkü arkalarından gelen ATV’li polisleri görünce Mali topukladı... Ben bir şey demeyeyim onun için... Sevgiler... _________________
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2367 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 05.08.2007 - 01:01 Mesaj konusu:
gecen hafta cumartesi 4-5 arkadaş orada sahilde muhabbet ediyorduk tek motorla gelen Emre(titi) vardı,polisler geldi hemen kaldırtmışlardı hemde gece 11-12 flndı,iyi size gündüz vakti iyi izin vermişler orada _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 05.08.2007 - 01:15 Mesaj konusu:
imrendirdiniz şimdi bizi ;
Güzel paylaşım için teşekkurler...
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Kayıt: Jun 24, 2006 Mesajlar: 378 Nereden: Isvicre / Aargau
Tarih: 05.08.2007 - 04:05 Mesaj konusu:
HULK kaptan;
elbet bir gün geciyordum ugradim diyebilirim bende
o kücücük devlere (arabalara) o Transalp cevap veremez...hos MALI arkadasimizin yerinde ben olsam bende aynisini yapardim...polislerin oldugu yerde kacanin ehliyeti aglamazmis
Saglikla, sevgiyle kalin
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
BU arada burada Ducati- monster kullanan bir bayanla karsilastim...pekte güzel yakismisti
Tarih: 05.08.2007 - 12:56 Mesaj konusu:
Çılgın bir drag oldu. Fast and Furious filmindeki sahneleri aratmadı.
Malinin motorunun ayarsızlıkları, Subaru Impreza'nın da çok az gecikmeli startı dikate alınırsa iki araç da yenişemediler diyebilirim ben. Kafa kafaya bir yarış oldu. Tebrikler.
_________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Sevgili Hulk abicim ellerinize sağlık. Çok güzel görüntüler yakalamışsınız. Paylaşımınız için teşekkürler. Kediciklere de yer vermişsiniz, bunun için ayrı teşekkürler _________________ Başına geleni değiştiremezsin; sadece mücadele edersin!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız