Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 4 Ağustos Çayır Çimen resimleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

4 Ağustos Çayır Çimen resimleri

4 Ağustos Çayır Çimen resimleri
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.08.2007 - 00:49    Mesaj konusu: 4 Ağustos Çayır Çimen resimleri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şöyle bir geçerken uğradığım çayır çimen ortamından ilginç kareler takıldı objektifimize... Erken ayrılmak durumunda kalınca da tadı damağımızda anılarla veda ettik ortama... Buyurun; muhabbetiyle, gırgırıyla, yarışıyla, dostluğuyla bir küçük ÇÇ buluşması...

Yine klasik ziyaretçilerimiz bu sefer farklı makinalarla yanımıza geldiler...

Daha çevreci başka 2 tekerli gruplar da aynı mekanda boy gösterdiler, sessizce...

Uzun zamandır göremediğim ve çok özlediğim bu manzaraya da kayıtsız kalamadım...

YBR 125 kadar bayanlara yakışan bir motor daha yok!

Ayna ayna söyle bana....

İşte günün en tatlı heyecanı... Hemen yanımızda model araba meraklısı arkadaşlar ve minik canavarları...

Motorundan egzozuna, yakıtından ateşlemesine her teferruatları var. Harika şeyler...

4 tekerli miniklerin yanında, 4 ayaklı başka sevimli minikler de vardı ziyaretimize gelen...

Az zaman sonra MDTK’nın teşhircisi Mali geldi...

Güneşi de yavaş yavaş batırmaya başladık!

Minik canavarların zaman zaman teknik bakımları ve yakıt ikmalleri gerekiyordu. İlgili arkadaşlar hemen duruma müdahale ettiler...

Sonra Mali bu minik canavarlara meydan okudu, yarışmak için hazırlıklar başladı...

Araçlar başlama çizgisinde yerlerini aldılar... Meraklı bakışlar heyecanı doruğa taşıyordu!

Ve start verildi... Cayır cayır lastik sesleri ve kesif egzoz kokuları arasında asfalt ağladı... Kim mi kazandı, onu çayır çimene katılan arkadaşların oylaması belirlesin. Çünkü arkalarından gelen ATV’li polisleri görünce Mali topukladı... Ben bir şey demeyeyim onun için... Sevgiler...

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 05.08.2007 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecen hafta cumartesi 4-5 arkadaş orada sahilde muhabbet ediyorduk tek motorla gelen Emre(titi) vardı,polisler geldi hemen kaldırtmışlardı hemde gece 11-12 flndı,iyi size gündüz vakti iyi izin vermişler orada Dil çıkarıyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 05.08.2007 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

imrendirdiniz şimdi bizi ;

Güzel paylaşım için teşekkurler...

Alkışlıyorum
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.08.2007 - 03:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel güne yetişemedim Üzgünüm evet Hulk abi teşekkürler

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isvicre / Aargau

MesajTarih: 05.08.2007 - 04:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK kaptan;
elbet bir gün geciyordum ugradim diyebilirim bende Gülümsüyorum
o kücücük devlere (arabalara) o Transalp cevap veremez...hos MALI arkadasimizin yerinde ben olsam bende aynisini yapardim...polislerin oldugu yerde kacanin ehliyeti aglamazmis Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Saglikla, sevgiyle kalin

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

BU arada burada Ducati- monster kullanan bir bayanla karsilastim...pekte güzel yakismisti Gülümsüyorum
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 05.08.2007 - 04:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, yine süper kareler,
Lakim_CH,
Alıntı:

polislerin oldugu yerde kacanin ehliyeti aglamazmis

Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 05.08.2007 - 06:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK bende geldim ama demekki senden sonra gelmişim..
ilk ve son gelişim diye buna derim ben Dil çıkarıyorum
bi resmimizi bile çeken olmadı Sinirlendim

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 05.08.2007 - 06:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Resimler harika ellerinize sağlık paylaşım için teşekkürler
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.08.2007 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok guzel bır gündü Bravo herkeze tşk ler ilk ben geldim ama tek tek bekle bekleee Öfkeliyim kesin gene toplanalım ..... hatta bu akşam dermişimm Delirdim Delirdim
Başa dön
istar Çevrimdışı istar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 05.08.2007 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla küçük arabalar güzelmiş

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 05.08.2007 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler harika ellerinize sağlık Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 05.08.2007 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

küçük arabalar çok güzelmiş yaa Bravo paylaşım içi teşekkür
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
honda cbr 900rr
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 05.08.2007 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çılgın bir drag oldu. Fast and Furious filmindeki sahneleri aratmadı.

Malinin motorunun ayarsızlıkları, Subaru Impreza'nın da çok az gecikmeli startı dikate alınırsa iki araç da yenişemediler diyebilirim ben. Kafa kafaya bir yarış oldu. Tebrikler.
Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
vahsikedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.08.2007 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Hulk abicim ellerinize sağlık. Çok güzel görüntüler yakalamışsınız. Paylaşımınız için teşekkürler. Kediciklere de yer vermişsiniz, bunun için ayrı teşekkürler Gülümsüyorum
Sevimli_Dev
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 05.08.2007 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ortama bak yaa orda olmak için neler vermezdim allah biliyor yaaa sıcak yaz gününde motor ve hızzz inanılmaz galiba Çok gülüyorum Dans Delirdim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Hulk abicim ellerine sağlık resimler bomba çıkmış. Biliyorsun ben bu resimler sayesinde dayanabiliyorum gelene kadar sizden beklerim herkese slm Alkışlıyorum
Başa dön
Sevimli_Dev Çevrimdışı Sevimli_Dev Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal