Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kenan Şampiyon

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kenan Şampiyon

Kenan Şampiyon
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.08.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm dünyaya hayirli olsun yeni sampiyonumuz helal olsun kenan dualarimiz senin le Alkışlıyorum
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 05.08.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, o ne güzel avatardır öyle.Beni Hipnotize etti Çok gülüyorum
Süperbike çok expert valla.Kenan oradada başarılı olacaktır İnşallah.Honda'nın makinayı iddialı yapması lazım.Şuan Süperbike'da en güçlü Makina Honda'da 218 HP ile.Suzuki 200HP,Ducati 198HP ona rağmen Kopup gidemiyor Fireblade. Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 05.08.2007 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun Kenan
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedology
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.08.2007 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gözlerimiz dolarak izledik kenan ı bu ne büyük bi gururdur bu ne büyük bi sevinçtir gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor ilk gurup b de yarıştığı yılı hatırlıyorum o zamandan bi asalet vardı kenan dan helal olsun sana
Başa dön
speedology Çevrimdışı speedology Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mstfddmtgpnba
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 05.08.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo kenan sen bunu fazlasıyla hakettın stoner kendını hazırla
Başa dön
mstfddmtgpnba Çevrimdışı mstfddmtgpnba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
beter_7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.08.2007 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum nice başarılara...
pamati
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.08.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok şükür ya...tebriklerr Alkışlıyorum Alkışlıyorum
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 05.08.2007 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dans Dans Dans Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 05.08.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun adaşım KENAN a Bşarılarının devamını diliyorum
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MetinR6
Üye
Üye

MesajTarih: 05.08.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo kenana bizim basın sonunda uyandı kenanın yarışını canlı verdi bir TURK olarak gurur duydum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
MetinR6 Çevrimdışı MetinR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
koR_1ay
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: RedLine net&Cafe

MesajTarih: 05.08.2007 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anasının aksütü gibi helal olsun.terörün,siyasetin vs. olayların üzücü ve sıkıcı şekilde cirit attığı şu günlerde böylesi bi başarıya ve sevince,motosiklet sevdası olan veya olmayan herkesin ihtiyacı vardı.ağladım sevinçten.keşke birde türk bayrağıyla bi tur atsaydı.attıysa ben görmedim.atmadıysada heyecanına veriyorum.tebrikler kenan Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
koR_1ay Çevrimdışı koR_1ay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.08.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seneye inşallah kenanı süper bıke de göreceğiz. Alkışlıyorum
Başa dön
GSXR61 Çevrimdışı GSXR61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 05.08.2007 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah kenan abi moto gp dede şampiyonluğunu ilan eder ilerde
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.08.2007 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kenan sevincinini paylaşan ve TURK BAYRAKLARIYlLA gelen seyirciler süperdi..

Süpersin Kenan...... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
demir03
Üye
Üye

Nereden: AFYON

MesajTarih: 05.08.2007 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal sana kenan... Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
demir03 Çevrimdışı demir03 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal