Tarih: 05.08.2007 - 16:24 Mesaj konusu:
freewing, o ne güzel avatardır öyle.Beni Hipnotize etti
Süperbike çok expert valla.Kenan oradada başarılı olacaktır İnşallah.Honda'nın makinayı iddialı yapması lazım.Şuan Süperbike'da en güçlü Makina Honda'da 218 HP ile.Suzuki 200HP,Ducati 198HP ona rağmen Kopup gidemiyor Fireblade.
gözlerimiz dolarak izledik kenan ı bu ne büyük bi gururdur bu ne büyük bi sevinçtir gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor ilk gurup b de yarıştığı yılı hatırlıyorum o zamandan bi asalet vardı kenan dan helal olsun sana
Kayıt: Dec 02, 2004 Mesajlar: 445 Nereden: RedLine net&Cafe
Tarih: 05.08.2007 - 17:47 Mesaj konusu:
anasının aksütü gibi helal olsun.terörün,siyasetin vs. olayların üzücü ve sıkıcı şekilde cirit attığı şu günlerde böylesi bi başarıya ve sevince,motosiklet sevdası olan veya olmayan herkesin ihtiyacı vardı.ağladım sevinçten.keşke birde türk bayrağıyla bi tur atsaydı.attıysa ben görmedim.atmadıysada heyecanına veriyorum.tebrikler kenan _________________ UNUTTUNUZ hep R1i anlatmayı bize;
UYUTTUNUZ hep önce kamil koç vardı diye..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız