Lanet olası bir günün lanet olası bir sabahıydı...Lanet olası İstanbul lanet bir yalnızlığa merhaba diyordu...Lanet yollarda bomboşdu...lanet kalbim gibi..
Güzergah İçerenköy Nuri Cıngıllıoğlu Lisesiydi...
Lanet ben...
Bu lanet günün tek parıldayan yıldızı Gelişim Sürücü Kursunun sahibi İbrahim di...Direndi herşeye...insanları motive etmeye çalıştı...pozitif olmaya çalıştı...herkes sanki kafasına silah dayandığı için gelmiş gibiydi...Komisyondaki görevlilerle kursiyerle mükemmel ilişkiler kurdu...uyarıları yerindeydi...herşey bizim içindi...şu lanet A2 yi alıp gitmemizi çok istedi...hatta bizdende fazla istedi..Allah senden razı olsun İpraam aga...bu kadar profesyonel olduğun için minnettarım sana...işini gerçekten yaptığın için teşekkür ederim...insaniyetin için güzel bir dost olduğun için teşekkür ederim...senin pozitif katkılarınla deneme sürüşlerindeki sabrınla olağan üstü yaklaşımınla bi şekilde bizler bu ehliyeti almış olduk...
Bu hanımefendi bile muhtemelen geçti...araya kaynadı...o kadar kötü sürüyorduki...hatta süremiyordu...:P
Sınavda bir sürpriz oldu...siteden dostumla karşılaştım..emin arıkoğluyla ardarda girdik...dönüşte misafirimdi...
İşte eyle...E den sonra bir A2 sahabı olduk...
yazılı sınavdan 75...direksiyondanda 98 alarak yıllardır bir yara olarak içimde olan Lanet ehliyet sorunumuda halletmiş oldum...neden Lanet diyorum...Bana E sınıfıyla Kamyon Otobüs kullanma özgürlüğü izni veren lanet sistem motosiklet sürmenin ayrı bir yetenek olduğunu iddia ederek A2 istiyor...isyanım buna...
Gelişime İpraam abiye katkıları ve ehliyet almamdaki baskısından :Pdolayı çok teşekkür ederim...
Shot at 2007-08-05
Sabah ki manzara Bir SS Klasiği..Kaskı kolunda...arkada yenge aplamız...bilindik alışagelmiş görüntü... bu sabah 10:00 civarı...Ben o arkadaşa ehliyet alamazsın dememiştim...SS ci olamazsın demiştim...
Shot at 2007-08-05
Minik Panda ben ve minik Honda Today... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Ehliyetin hayırlı olsun. Ss klasiği lafını anlayamadım bak bakalım bu resimde o klasikler arasında mı?
Shot with DiMAGE G530 at 2007-08-05
İşte SS e böyle binilir
Hayırlı olsun mete abi. _________________ Tutkulary ve zevkleri ellerinden alynan gençler, onlaryn yerine daha tehlikeli ve daha hyzly olany koyarlar...
neden Lanet diyorum...Bana E sınıfıyla Kamyon Otobüs kullanma özgürlüğü izni veren lanet sistem motosiklet sürmenin ayrı bir yetenek olduğunu iddia ederek A2 istiyor...isyanım buna...
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2260 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 05.08.2007 - 20:43 Mesaj konusu:
bende direksiyon sınavına girdim cumartesi ve geçtim... ama sistem o kadar aptalcaki inanın kendi kendime kahroldum.bizde 30 kişiye yakın A2 adayı vardı ve bende önümüze 3-5 tane duba (diğer adı her neysee) koyacaklarını ve bunların arasından geçiceğimizi sandım .ama o kadar hafife alınmışki bu A2 ehliyet işi bizi dümdüz bi yola götürdüler ve dedikleri ileriye git gel. .ya arkadaşlar orada motor kullanmayı bilen sadece 3 kişiydik ve hepimiz geçtik.yani 27 kişi tekerlekli bomba gibi.motora gaz veripte (scooter'a) kalkamayanlar vardı,30 metre çaplı yuvarlaktan dönemeyen vardı ve onlarda geçti...ben 10 gün sonra ehliyetimi alacam ve buna hiç sevinmiyorum çünkü benbimle beraber ehliyet alan o kadar basit insanlar (gazın yerini bile bilmeyen,hayatında bisiklet dahi kullanmamış olan) var ki insan ehliyet aldığına sevinemiyor bile.bu adamlar trafiğe çıktığında ne olacak %99 ihtimalle hiç birşeyi bilmedikleri için kaza yapacaklar ve motor işte o zaman tehlikeli araç olacak.bence türkiyede ki kazaların %60 dan fazlası böyle sürücü kursları yüzünden oluyor
Allah sonumuzu hayır etsin demekten başka yapılabilecek birşey yok sanırım... _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
metehan sen kızıyorsun ama bana göre a 2 ehliyetiyle motor kullanmak e sınıfı ehliyetle kamyon kullanmaktan daha kabiliyetli olmak gerekiyor ehliyetiniz vatana millete hayırlı uğurlu olsun ha birde o motoru kullanan yada kullanamayan bayan kasksız buna nasıl göz yumdular
a2 in hayırlı olsun.iyi günlerde bin ama bizde zamanında a2 aldık ve hiç böyle mızmızlanıp isyan etmedik.
ayrıca motosiklet kullanmak tabi ki diğer otomobil,minibüs,kamyon v.s. kullanmaktan çok farklı olduğu için
ayrı bir yetenek gerektirir.biraz olgun bir şekilde yaklaşabilirmişsin aslında bu konuya.
bu arada neden a2 sınavında millet scooter kullanıyo onu anlamadım.biz honda cg ile girmiştik sınava
ve scooter ile sınava girmek yasaktı. _________________ UNUTMA,OYUN BİTİNCE VEZİRDE PİYONDA AYNI KUTUYA KONUR.
Tarih: 05.08.2007 - 21:13 Mesaj konusu:
mete_han, hayrlı ugurlu olsun sanaaa walla sevındım yaaa ama su E ye motor eklı degılya ona sınırlendım E dedınmı akansular durur ama motor ehlıyetını kapsamıyor cok sacmaaa hakaten lanet olsun
hayrlı suruslerrrrr saygılar sevgıler
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız