Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - A2 Almanın Dayanılmaz Hafifliği...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

A2 Almanın Dayanılmaz Hafifliği...

A2 Almanın Dayanılmaz Hafifliği...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 05.08.2007 - 19:25    Mesaj konusu: A2 Almanın Dayanılmaz Hafifliği... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lanet olası bir günün lanet olası bir sabahıydı...Lanet olası İstanbul lanet bir yalnızlığa merhaba diyordu...Lanet yollarda bomboşdu...lanet kalbim gibi..

Güzergah İçerenköy Nuri Cıngıllıoğlu Lisesiydi...

Lanet ben...

Bu lanet günün tek parıldayan yıldızı Gelişim Sürücü Kursunun sahibi İbrahim di...Direndi herşeye...insanları motive etmeye çalıştı...pozitif olmaya çalıştı...herkes sanki kafasına silah dayandığı için gelmiş gibiydi...Komisyondaki görevlilerle kursiyerle mükemmel ilişkiler kurdu...uyarıları yerindeydi...herşey bizim içindi...şu lanet A2 yi alıp gitmemizi çok istedi...hatta bizdende fazla istedi..Allah senden razı olsun İpraam aga...bu kadar profesyonel olduğun için minnettarım sana...işini gerçekten yaptığın için teşekkür ederim...insaniyetin için güzel bir dost olduğun için teşekkür ederim...senin pozitif katkılarınla deneme sürüşlerindeki sabrınla olağan üstü yaklaşımınla bi şekilde bizler bu ehliyeti almış olduk...

Bu hanımefendi bile muhtemelen geçti...araya kaynadı...o kadar kötü sürüyorduki...hatta süremiyordu...:P

Sınavda bir sürpriz oldu...siteden dostumla karşılaştım..emin arıkoğluyla ardarda girdik...dönüşte misafirimdi...

İşte eyle...E den sonra bir A2 sahabı olduk...

yazılı sınavdan 75...direksiyondanda 98 alarak yıllardır bir yara olarak içimde olan Lanet ehliyet sorunumuda halletmiş oldum...neden Lanet diyorum...Bana E sınıfıyla Kamyon Otobüs kullanma özgürlüğü izni veren lanet sistem motosiklet sürmenin ayrı bir yetenek olduğunu iddia ederek A2 istiyor...isyanım buna...

Gelişime İpraam abiye katkıları ve ehliyet almamdaki baskısından :Pdolayı çok teşekkür ederim...

Shot at 2007-08-05

Sabah ki manzara Bir SS Klasiği..Kaskı kolunda...arkada yenge aplamız...bilindik alışagelmiş görüntü... bu sabah 10:00 civarı...Ben o arkadaşa ehliyet alamazsın dememiştim...SS ci olamazsın demiştim...

Shot at 2007-08-05

Minik Panda ben ve minik Honda Today...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
quLo
Üye
Üye

MesajTarih: 05.08.2007 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[.........................Web team........................................]
Başa dön
quLo Çevrimdışı quLo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 05.08.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ehliyetin hayırlı olsun. Ss klasiği lafını anlayamadım bak bakalım bu resimde o klasikler arasında mı? Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Shot with DiMAGE G530 at 2007-08-05
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Carcharoth
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 05.08.2007 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas demiş ki:
Ehliyetin hayırlı olsun. Ss klasiği lafını anlayamadım bak bakalım bu resimde o klasikler arasında mı? Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Shot with DiMAGE G530 at 2007-08-05

İşte SS e böyle binilir Gülümsüyorum

Hayırlı olsun mete abi.
ltf_by507
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 05.08.2007 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Başa dön
ltf_by507 Çevrimdışı ltf_by507 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 05.08.2007 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun Gülümsüyorum darısı 1 sene sonra benim başıma Çok gülüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 05.08.2007 - 20:06    Mesaj konusu: Re: A2 Almanın Dayanılmaz Hafifliği... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:
neden Lanet diyorum...Bana E sınıfıyla Kamyon Otobüs kullanma özgürlüğü izni veren lanet sistem motosiklet sürmenin ayrı bir yetenek olduğunu iddia ederek A2 istiyor...isyanım buna...
bence çok doğru bir uygulama...
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 05.08.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende direksiyon sınavına girdim cumartesi ve geçtim... ama sistem o kadar aptalcaki inanın kendi kendime kahroldum.bizde 30 kişiye yakın A2 adayı vardı ve bende önümüze 3-5 tane duba (diğer adı her neysee) koyacaklarını ve bunların arasından geçiceğimizi sandım Üzgünüm .ama o kadar hafife alınmışki bu A2 ehliyet işi bizi dümdüz bi yola götürdüler ve dedikleri ileriye git gel. Öfkeliyim .ya arkadaşlar orada motor kullanmayı bilen sadece 3 kişiydik ve hepimiz geçtik.yani 27 kişi tekerlekli bomba gibi.motora gaz veripte (scooter'a) kalkamayanlar vardı,30 metre çaplı yuvarlaktan dönemeyen vardı ve onlarda geçti...ben 10 gün sonra ehliyetimi alacam ve buna hiç sevinmiyorum çünkü benbimle beraber ehliyet alan o kadar basit insanlar (gazın yerini bile bilmeyen,hayatında bisiklet dahi kullanmamış olan) var ki insan ehliyet aldığına sevinemiyor bile.bu adamlar trafiğe çıktığında ne olacak %99 ihtimalle hiç birşeyi bilmedikleri için kaza yapacaklar ve motor işte o zaman tehlikeli araç olacak.bence türkiyede ki kazaların %60 dan fazlası böyle sürücü kursları yüzünden oluyor Beğenmedim
Allah sonumuzu hayır etsin demekten başka yapılabilecek birşey yok sanırım...

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
red-baron
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 05.08.2007 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun...iyi günlerde kullan Bravo Bravo

Tesekkürler
Başa dön
red-baron Çevrimdışı red-baron Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.08.2007 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

metehan sen kızıyorsun ama bana göre a 2 ehliyetiyle motor kullanmak e sınıfı ehliyetle kamyon kullanmaktan daha kabiliyetli olmak gerekiyor ehliyetiniz vatana millete hayırlı uğurlu olsun ha birde o motoru kullanan yada kullanamayan bayan kasksız buna nasıl göz yumdular Bravo
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 05.08.2007 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

a2 in hayırlı olsun.iyi günlerde bin ama bizde zamanında a2 aldık ve hiç böyle mızmızlanıp isyan etmedik.
ayrıca motosiklet kullanmak tabi ki diğer otomobil,minibüs,kamyon v.s. kullanmaktan çok farklı olduğu için
ayrı bir yetenek gerektirir.biraz olgun bir şekilde yaklaşabilirmişsin aslında bu konuya.
bu arada neden a2 sınavında millet scooter kullanıyo onu anlamadım.biz honda cg ile girmiştik sınava
ve scooter ile sınava girmek yasaktı.
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.08.2007 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli olsun neyseki benim öyle bir sorunum yok 1993 yilinda hallattim o sinavi (A2-C)olarak darisi olmayanlarin basina
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 05.08.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, hayrlı ugurlu olsun sanaaa walla sevındım yaaa ama su E ye motor eklı degılya ona sınırlendım E dedınmı akansular durur ama motor ehlıyetını kapsamıyor cok sacmaaa hakaten lanet olsun Gülümsüyorum
hayrlı suruslerrrrr saygılar sevgıler
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 05.08.2007 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han abi ehliyetin hayırlı olsun
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozanimo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.08.2007 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, abi hayırlı olsun bende aynı yerde girmiştim sınava...
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal