Tarih: 28.07.2007 - 09:53 Mesaj konusu: gitti gidiyor derken kaybetik motogp 2008 de TR'de yok
elimizden göz göre göre kacırdık.Yazık oldu artık 2008 takvımınde Moto Gp Türkiye'de start alamayacak.Nasıl bu kadar kolay elımızden kactı.Bravo acıkcası....
ilgili link:
http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=263745 _________________ 07 Yamaha Yzf R6
08 Yamaha Cygnus RS
Forever YAmaHA..
Yeteri kadar motorcu izlemeye gelmezse olacagi buydu..
Hava atma,kiz tavlamayla mesguldu belkide arkadaslar..
Istanbul park Motogp yarisindaki bos koltuklar böyle olacaginin habercisiydi..
Cok yazik oldu..
Millet formula 1'e gitsin hic action olmiyan yarisi izlesin... _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
hepsssiii bizim sucumuz yani md degil yanlıs anlamayın tüm motor severlerin.ben konyadan geldim 3 yarışada.o atmosferi heyecanı sesi yerinde yaşadım.peki istanbulda oturupta tv den izlemeyi secenler kendi üslerine düşeni yaptılarmı.peki tv ve basın ne yaptı.reklam sıfır denecek kadar azdı.ülkemize bi rock ın coke gelıyo aylardır reklamı heryerde tv ve basında vee dahada eylule kadar zamanı var.peki bu rock ın coke nedır.ulkemıze faydası ne.ben soylıyım.butun metalcıler toplanıyo.kafa sallıyo.uyusturucu partılerı duzenlıyolar.kafayı cekıyolar hepsı zoom gezıyo.budur ıste.o eglenceye gıdıp bu saydıklarımı yapmayanlar uzerlerıne alınmasın ama genel durum bu.redd bull racing geldi ucakları ızlemeye birbuşuk milyon kişi gitti.moto gp dahamı az heyecanlı.hayır.eee neden gidilmiyo,neden boyle guzel bır organızasyon elımızden ucup gıdıyo,neden bızlerde pıstten faydalanamıyoruz.kısacası ülkemizin bu tip organizasyonlar yapması ve yapabilmesi için daa cok uzun yıllar lazım.
acayip moralım bozuluyo ılk duydugumdan beri.kimse kusura bakmasın belkı yazdıklarım bazılarının canını sıkabılır.dogru neyse o.
TMSF nın umursamaz tavrı sonunda meyvesını verdı ıste hıc bır motor sporu aktıvıtesınde varlıgını gosteremeyen yetersız ve gereksız boyle bı kuruma sahıpken motogp gıbı bı organızasyonu beklemek bence hata!!!Birde her yarıstı cıkıp orda anlatıyor utanmaz herıf sen ne yaptında ne yuzle oraya cıkıp yarıs yorumluyorsun??????
terbiye sınırları ıcınde kalmaya calıstım arkadaslar fazla gelıcek bısey soyledıysem affola ama gercekten bu olay kabullenılır gıbı degıl... _________________ bir deniz düşün susuz,
bir gece düşün uykusuz,
bir insan düşün mutsuz,
birde beni düşün motorsuz...
Kayıt: Feb 22, 2006 Mesajlar: 1014 Nereden: Yst_Avr ARh(+)
Tarih: 05.08.2007 - 22:38 Mesaj konusu:
Vay bee helal olsun göz göre kaydırdılar ayağımızı.
TMFS' de tebrik ediyorum üstün duyarsızlık ve başarısızlıklarından ötürü....
Zaten motor sporlarına pek ilgili bir milletiz % ye vursan sınıfta kaldık bile...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız