Kayıt: Aug 31, 2004 Mesajlar: 563 Nereden: Ahmetli /MANISA
Tarih: 06.08.2007 - 09:14 Mesaj konusu:
Ben hemen kazadan birkaç dakika sonra oradan geçiyordum durdum. Üçkuyular- Buca arasında çeşme otobanının Aydın otobanına bağlandığı yolda olmuş. Motosiklet sürücüsü yolda, arkasındaki kız da yolun epey dışında ağaçların arasında yatıyordu ve ikisi de ölmüştü. Yapabileceğim hiçbirşeyin olmaması beni kahretti. Ve gördüklerim beni darmadağın etti. Oradan sonra kalan 80 km.lik yolu motorla nasıl gittim anlatamam.
Sabah haberleri araştırıp otomobil sürücüsünün 273 promil alkollü olduğunu öğrenince bir kat daha kahroldum. İki fidan yine alkol yüzünden kurudu. Allah kimseye böyle acılar göstermesin. _________________ Söz Konusu VATAN'sa Gerisi Teferruattır.
Kayıt: Mar 13, 2006 Mesajlar: 399 Nereden: Taşdelen Illegals
Tarih: 06.08.2007 - 09:22 Mesaj konusu:
Trafik , PKK lı teröristlerden daha çok can almata malesef . Ama hükümetler duyarsız çünkü işe el atsalar %80 imizin ehliyeti yanar... _________________ KTM EXC 450 R
Tarih: 06.08.2007 - 09:35 Mesaj konusu:
HalilRR demiş ki:
en ağır ceza..:
en ağır ceza ne olabilir ki ?? ömür boyu hapis mi ? yoksa idam mı ? giden gençlerin annesine babasına sormak lazım bide.. en ağır ceza nedir ki?? insanlar bilinçlenmediği sürece,eğitilmediği sürece.. bu böyle gidicek.. ve biz malesef en fazla Allah'tan rahmet dileyebiliyoruz.. bu mudur yapabileceğimiz ? bu kadarcık mı ? _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
arkadaşlar dünde çeşme ılıcada motorsiklet kazası oldu ılıca marina otelinin önünde motor bi taksiye çarpmış. bizim kaptan var çeşmenin yerlisi o anlatıyor gözünün önünde olmuş sanırım anlattıgını anladıysam motor birden o sahil yolunda hızlanmış taksiye arkadan çarpmış motorcu tabi uçmuş yerler kan falan varmış. adamın eli ayagı titriyordu bizim yanımıza geldiğinde . _________________ 35 EEZ 67 yollarda..
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 06.08.2007 - 10:10 Mesaj konusu:
nofeaR6, Ne yazıkki ülkemizde korkulan tek şey sadece ağır ceza.En büyük yaptırım gücü olan şey bu.
Keşke herkes eğitilse de ceza yerine vicdan ve insanlık duygusu en büyük yaptırım gücüne sahip olan olgu olsa ama ne yazık ki bu mümkün değil özellikla Yurdumda
Bu yüzden en ağır cezayı vermek lazım.Bilmiyorum ömür boyu hapismi olur başka birşey mi ama, birdaha alkollü binerken ali ayağı kesilmeli korkmalı birileri. Gidenler gittikleriyle kalacak en azından kalanları nasıl kurtarabiliriz bunu düşünmeli... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tarih: 06.08.2007 - 10:20 Mesaj konusu:
Şu şişenin içindeki zehirli sıvının yaptığı sonuca bak...Gencecik 2 kişiye sebep oldu.Daha önünü göremiyorsun otobanda arkadan çarpıyorsun ne geçiyorsun o zaman direksiyonun başına.Bugün sorsan otomobil sürücüsüne aaa benmi çarpmışım motora inananın farkında değilim çok pişmanın der, et kafalı :sinir:Elden bişey gelmiyor ya adama en çok ta o koyuyor.Allah rahmet eylesin... _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız