Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - izmir çeşmede kaza :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

izmir çeşmede kaza :(

izmir çeşmede kaza :(
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
rosemoon
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.08.2007 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende akşam kaza yerinden geçtim.Çok kötüydü.Ölüler yerde unutamayacağım.Ağlamamak mümkün değil.Allah rahmet eylesin.Ailelerine sabır versin.
.
Başa dön
rosemoon şimdi Çevrimiçi rosemoon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Kaptanpoyraz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ahmetli /MANISA

MesajTarih: 06.08.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben hemen kazadan birkaç dakika sonra oradan geçiyordum durdum. Üçkuyular- Buca arasında çeşme otobanının Aydın otobanına bağlandığı yolda olmuş. Motosiklet sürücüsü yolda, arkasındaki kız da yolun epey dışında ağaçların arasında yatıyordu ve ikisi de ölmüştü. Yapabileceğim hiçbirşeyin olmaması beni kahretti. Ve gördüklerim beni darmadağın etti. Oradan sonra kalan 80 km.lik yolu motorla nasıl gittim anlatamam.
Sabah haberleri araştırıp otomobil sürücüsünün 273 promil alkollü olduğunu öğrenince bir kat daha kahroldum. İki fidan yine alkol yüzünden kurudu. Allah kimseye böyle acılar göstermesin.
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 06.08.2007 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Üzgünüm
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TT600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Taşdelen Illegals

MesajTarih: 06.08.2007 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trafik , PKK lı teröristlerden daha çok can almata malesef . Ama hükümetler duyarsız çünkü işe el atsalar %80 imizin ehliyeti yanar...
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2007 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Ağlıyorum BIKTIM ARTIK BIKKKTTTIIIMMM
Başa dön
cpatience Çevrimdışı cpatience Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 06.08.2007 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:

en ağır ceza..:

en ağır ceza ne olabilir ki ?? ömür boyu hapis mi ? yoksa idam mı ? giden gençlerin annesine babasına sormak lazım bide.. en ağır ceza nedir ki?? insanlar bilinçlenmediği sürece,eğitilmediği sürece.. bu böyle gidicek.. ve biz malesef en fazla Allah'tan rahmet dileyebiliyoruz.. bu mudur yapabileceğimiz ? bu kadarcık mı ? Ağlıyorum Ağlıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR şimdi Çevrimiçi nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pskedi
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.08.2007 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu kaza deill resmenn cinayett yaa.motorcu kardeşimize allah rahmet eğlesin mekanı Cennet olsunn..diğerine dicek bi laf bulamıyorumm..
Başa dön
pskedi Çevrimdışı pskedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoggyMania
Üye
Üye

MesajTarih: 06.08.2007 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar dünde çeşme ılıcada motorsiklet kazası oldu ılıca marina otelinin önünde motor bi taksiye çarpmış. bizim kaptan var çeşmenin yerlisi o anlatıyor gözünün önünde olmuş sanırım anlattıgını anladıysam motor birden o sahil yolunda hızlanmış taksiye arkadan çarpmış motorcu tabi uçmuş yerler kan falan varmış. adamın eli ayagı titriyordu bizim yanımıza geldiğinde .

0 rh (+)
Başa dön
DoggyMania Çevrimdışı DoggyMania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 06.08.2007 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesın Öfkeliyim
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2007 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Ağlıyorum
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dragon35
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 06.08.2007 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canim Turkiyem'in can alan klasik insan manzaralarindan birisini daha uzulerek goruyoruz...Yazik gercekten cok yazik....

Hayatini kaybeden yol arkadaslarima Allahtan Rahmet yakinlarina sabirlar diliyorum. Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

objektifboad@hotmail.com
Başa dön
dragon35 Çevrimdışı dragon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 06.08.2007 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, Ne yazıkki ülkemizde korkulan tek şey sadece ağır ceza.En büyük yaptırım gücü olan şey bu.

Keşke herkes eğitilse de ceza yerine vicdan ve insanlık duygusu en büyük yaptırım gücüne sahip olan olgu olsa ama ne yazık ki bu mümkün değil özellikla Yurdumda İstemiyorum

Bu yüzden en ağır cezayı vermek lazım.Bilmiyorum ömür boyu hapismi olur başka birşey mi ama, birdaha alkollü binerken ali ayağı kesilmeli korkmalı birileri. Gidenler gittikleriyle kalacak en azından kalanları nasıl kurtarabiliriz bunu düşünmeli...
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.08.2007 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu şişenin içindeki zehirli sıvının yaptığı sonuca bak...Gencecik 2 kişiye sebep oldu.Daha önünü göremiyorsun otobanda arkadan çarpıyorsun ne geçiyorsun o zaman direksiyonun başına.Bugün sorsan otomobil sürücüsüne aaa benmi çarpmışım motora inananın farkında değilim çok pişmanın der, et kafalı :sinir:Elden bişey gelmiyor ya adama en çok ta o koyuyor.Allah rahmet eylesin...
avare2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 06.08.2007 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero demiş ki:
HalilRR demiş ki:
Kaza İzmir de gerçekleşmiş. Otobanın devamı Çeşmeye gittiği için çeşme otobanı diye geçiyor haberde.

Arkadan vurmuş otomobil.Adam almış alkolu ve 2 si motordan toplamda 3 kişiyi öldürmüş. Ve biz burada sadece Allah rahmet eylesin diyebiliyoruz.

Umarım bunun cezasını en ağır şekilde öder Sinirlendim Sinirlendim

Vefat eden gencecik arkadaşlarımız içinde ALLAH RAHMET EYLESİN İstemiyorum

kesinlikle bunun cezasını öder fazlasıyla 220 promilin üzerinde alkolle araba kullanıyormuş şerefsiz çocuklarıda yaktı Öfkeliyim

Zaten ödemiş baksanıza otomobil sürücüsüde ölmüş birde ahrette çeker artık

HYOSUNG GT 250
Başa dön
avare2 Çevrimdışı avare2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 06.08.2007 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesn Üzgünüm Üzgünüm

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal