ya buna diyecek hiç bişe yok allahsız herif almış alkolü yakmış gencecik beyinleri bunun gibileri ipte sallandıracan bak bidaha oluyormu böyle bişey bu arada arabada ölen şöför değil haberde öyle demiyor bu şerefsize ne kaar ceza verecekler merak ediyorum bütün ağırlaştırıcı halleri eklemek lazım bunun cezasına en az 20 sene yatmalı bi dahada araç üzerine şöför olarak değil yolcu olarak bile binmemeli gideceği yere yürüyerek gitsin şerefsiz ama 20 sene yatmalı bence en az
20 seneyi bırak 2 sene yatarsa yine iyi be dostum..Ülkemizdeki kanunların durumu malum..Ayrıca arabayı kullanan da ölmüş falan demişler ama sanırım o ölmemiş yaralıymış..Tabii ki bir insanın ölmesini dilemek yanlış olur ama bu şekilde insanların canına kıyan birinin de bunun bedelini kendi canıyla ödemesi bence adaletli olur...Valla 4 agustos günü direksiyon sınavında hem araba hem de motor kullananlara nasıl ehliyet verildiğini gördükten sonra böyle kazaların olmasını hiç garip karşılamıyorum..Tek dileğim (ki gerçekleşmeyecek biliyorum) bunun son olmasıdır..Allah geride kalanlara sabır versin..Bu tür olaylar hepimizden uzak olur inşallah..
Arkadaşlar şu alkol meselesine değinmek istiyorum..Toplantılarınızda ii çok güzel eğleniyorsunuz.Resimlere bakıyorum.Masalarda hatta ellerinde içki olan arkadaşlar oluyor.Sonra gecenin ilerleyen saatlerinde evlere motosikletlerle dönülüyor .Bu konuyada dikkat edilirse ii olur sanırım.Bu sadece sitede gördüğüm gözlemlerim sonucu kimseye söylenmiş birşey değil....
Tarih: 06.08.2007 - 13:42 Mesaj konusu:
kaza olduğun da ben oto bandaydım
balçova viyadüğünden girdikten sonra pınarbaşı istikametine doğru giderken uzundere kavşağı civarında olan kaza 21.00 sularında.....
motor maxi scooter gri vuran araç kartal ...... çok yazık
ALLAH RAHMET EYLESİN korkunç bir manzaraydı. _________________ Bildiğini anlat,ama aklı vermeye kalkma, anlatılanları dinle, ama hepsini doğru sanma. Sessiz kalmak,bilmediğin anlamına gelmez, çok konuşmak çok şey bildiğini göstermez. Herkesi eşit gör,
Korkunc ve tek kelimeyle felaket bir CINAYET haberi.. Umarim baska haberler gelmez..
Daha once forumda akol konusunda abuk subuk yorumlar yapan arkadaslar vardi.. Umarim alkollu arac kullanmanin yanlizca KENDILERINI ILGILENDIREN BIR SEY OLDUGUNU SAVUNMAYA DEVAM ETMEZLER... _________________ Plaka takmiyorum, takmayacagim da.. Benim degil gercek suclularin pesinden kosun..!!!!!!!
Allah rahmet eylesin.Katil yaşıyorsa elbette 2-3 yılla kurtulamayacak ama bu okula evlatlarını gönderen hangi ana ve babanın içini ferahlatmaya yetecek ki?
Tarih: 10.08.2007 - 18:04 Mesaj konusu:
o ıckıyı ıcen adı herıflerın allhım kahretsın ne sucu vardı ıkı gencecık ınsanın yolunda gıderken ayyas herıfın tekının yemıs oldugu halt yuzunden canlarından oldular bu ve bunun gıbı abuk suruculer daha kımbılır kımlerın canını yakacaklar herkım olursa olsun alkollu arac kulananlar heyyyyy kendınıze gelın kendı hayatınız kahrolası baskalarının da canını yakıyosunuz _________________
KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız