Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - izmir çeşmede kaza :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

izmir çeşmede kaza :(

izmir çeşmede kaza :(
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sedicovalvole
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 06.08.2007 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Üzgünüm çarpan 2-3 ay yatar çıkar hayret bişey Sinirlendim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Gockhan
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 06.08.2007 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lasonil demiş ki:
ya buna diyecek hiç bişe yok allahsız herif almış alkolü yakmış gencecik beyinleri bunun gibileri ipte sallandıracan bak bidaha oluyormu böyle bişey bu arada arabada ölen şöför değil haberde öyle demiyor bu şerefsize ne kaar ceza verecekler merak ediyorum bütün ağırlaştırıcı halleri eklemek lazım bunun cezasına en az 20 sene yatmalı bi dahada araç üzerine şöför olarak değil yolcu olarak bile binmemeli gideceği yere yürüyerek gitsin şerefsiz ama 20 sene yatmalı bence en az

20 seneyi bırak 2 sene yatarsa yine iyi be dostum..Ülkemizdeki kanunların durumu malum..Ayrıca arabayı kullanan da ölmüş falan demişler ama sanırım o ölmemiş yaralıymış..Tabii ki bir insanın ölmesini dilemek yanlış olur ama bu şekilde insanların canına kıyan birinin de bunun bedelini kendi canıyla ödemesi bence adaletli olur...Valla 4 agustos günü direksiyon sınavında hem araba hem de motor kullananlara nasıl ehliyet verildiğini gördükten sonra böyle kazaların olmasını hiç garip karşılamıyorum..Tek dileğim (ki gerçekleşmeyecek biliyorum) bunun son olmasıdır..Allah geride kalanlara sabır versin..Bu tür olaylar hepimizden uzak olur inşallah..
Başa dön
Gockhan Çevrimdışı Gockhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rosemoon
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.08.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar şu alkol meselesine değinmek istiyorum..Toplantılarınızda ii çok güzel eğleniyorsunuz.Resimlere bakıyorum.Masalarda hatta ellerinde içki olan arkadaşlar oluyor.Sonra gecenin ilerleyen saatlerinde evlere motosikletlerle dönülüyor .Bu konuyada dikkat edilirse ii olur sanırım.Bu sadece sitede gördüğüm gözlemlerim sonucu kimseye söylenmiş birşey değil....
Başa dön
rosemoon Çevrimdışı rosemoon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pirates
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir GÖZTEPE

MesajTarih: 06.08.2007 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaza olduğun da ben oto bandaydım İstemiyorum
balçova viyadüğünden girdikten sonra pınarbaşı istikametine doğru giderken uzundere kavşağı civarında olan kaza 21.00 sularında..... İstemiyorum
motor maxi scooter gri vuran araç kartal ...... çok yazık
ALLAH RAHMET EYLESİN korkunç bir manzaraydı. İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
YAHOO
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Johannesburg

MesajTarih: 06.08.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Korkunc ve tek kelimeyle felaket bir CINAYET haberi.. Umarim baska haberler gelmez..

Daha once forumda akol konusunda abuk subuk yorumlar yapan arkadaslar vardi.. Umarim alkollu arac kullanmanin yanlizca KENDILERINI ILGILENDIREN BIR SEY OLDUGUNU SAVUNMAYA DEVAM ETMEZLER...
alexis0635
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 06.08.2007 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.Katil yaşıyorsa elbette 2-3 yılla kurtulamayacak ama bu okula evlatlarını gönderen hangi ana ve babanın içini ferahlatmaya yetecek ki?
Başa dön
alexis0635 Çevrimdışı alexis0635 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yargic_adp
Üye
Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 06.08.2007 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmeteylesin kötü haber inşallah böyle haberleri sık duyayız
Başa dön
yargic_adp Çevrimdışı yargic_adp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
born
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 06.08.2007 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şöförü bize teslim etsinler yaralı veya ölü farketmez ...
Başa dön
born Çevrimdışı born Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 10.08.2007 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya cok uzuldum.. ne desek artık yolda yürümek bıle zor

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
2pac
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bostancı

MesajTarih: 10.08.2007 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin çok düşündürücü ve üzücü olay Üzgünüm
Başa dön
2pac Çevrimdışı 2pac Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawasakihsn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin ailesine sabır versin gercekden cok üzücü bir olay
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 10.08.2007 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o ıckıyı ıcen adı herıflerın allhım kahretsın ne sucu vardı ıkı gencecık ınsanın yolunda gıderken ayyas herıfın tekının yemıs oldugu halt yuzunden canlarından oldular bu ve bunun gıbı abuk suruculer daha kımbılır kımlerın canını yakacaklar herkım olursa olsun alkollu arac kulananlar heyyyyy kendınıze gelın kendı hayatınız kahrolası baskalarının da canını yakıyosunuz Sinirlendim Sinirlendim

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 11.08.2007 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH rahmet eylesin Üzgünüm

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 11.08.2007 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH ailesine sabır versin

ALLAH BU İÇKİYİ KAHRETSİN
Başa dön
MEMOCAN Çevrimdışı MEMOCAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal