Tarih: 06.08.2007 - 12:27 Mesaj konusu:
o saatlerde çalısıyor olmasaydım ben de katılabilirdim aranıza..
motor sporları için çok güzel bir olayı başardı kendisi.. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
süper bir düşünce bence herkes gitmeli büyük bir kalabalık karsılarsa kenan ne kadar mutlu olacagını tahmin bile edemiyorum hadi istanbul md gösterin kendinizi gururumuzu karsılamaya gidin topik yukarda kalsın
Çok anlamlı bir organizasyon tebrik ederim dostlarım mesafe çok olmasaydı bizde gelmeyi düşünürdük,saygılar. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
Arkadaşlar Kimse bu sitede motora spora sporcuya ilgi duyuyorum destekliyorum demesin. Aynı bakın Aynı saatlerde Fenerbahçe ile Beşiktaş kafileside gelecekmiş haberiniz olsun Mana ile KENAN'I da görürsünüz.
Bir aksilik olamssa KENAN SOFUOĞLU'NUN UÇAĞI SAAT 17:00 DA GELMİŞ OLCAK
Kayıt: Dec 03, 2005 Mesajlar: 2220 Nereden: "-.81_DüzcE.-"
Tarih: 06.08.2007 - 15:32 Mesaj konusu:
istanbul mdnin karşılamaya gitmesi gerekir.
KENAN'I tekrar kutlarım helal olsun bee _________________ "-.crazy team.-" -ѕєякαикαяαуєℓ-
0 ян(+) 81 вf 657
Tarih: 07.08.2007 - 09:01 Mesaj konusu:
orda olmak o kadar çok isterdim ama şartlar müsait değildi işte.. elinize ayağınıza sağlık oraya kadar gittiniz ve onu karşıladınız.. tek hayran olduğum motorcu. . görmek çok isterdim.. ama olmadı _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 07.08.2007 - 09:14 Mesaj konusu:
biz Ankaradayız çalışıyoruz ama kalbimiz orada bol bol foto çekin bari gidemeyenler fotolarla avunsun bu büyük başarının reklamını yapmak yine bize düşüyor hemen gündemden düşürmeyelim bence...saçmasapan şeyler 1 ay gündemi oyalarken böle güzel olaylar bence hiç dilimizden düşmemeli arkadaşlar BANA KATILAN???
Tarih: 04.10.2007 - 10:37 Mesaj konusu:
eca2007 demiş ki:
biz Ankaradayız çalışıyoruz ama kalbimiz orada bol bol foto çekin bari gidemeyenler fotolarla avunsun bu büyük başarının reklamını yapmak yine bize düşüyor hemen gündemden düşürmeyelim bence...saçmasapan şeyler 1 ay gündemi oyalarken böle güzel olaylar bence hiç dilimizden düşmemeli arkadaşlar BANA KATILAN???
ECA2007
SANA FAZLASIYLA KATILIYORUM AYRICA GÖKHAN SANADA KATILIYORUM
FAKAT SU VARKI COGUMUZ SOZDE HEP ATIP KESER
AMA IS ICRAATA GELDIGINDE FORUMDA GORUNDUGU GIBI KIMSE GELMEZ AMA BU ARADA
SOZUM IMKANI OLUPTA GELEMEYENLERE
BENCE AKILDAKI DUSUNCE SUUU
ELALEMIN BIRI SAMPIYON OLMUS PEHHH
BANANE BANA FAYDASIMI VAR BOSUNA BENZIN YAKICAM TARZI DUSUNCELERE %100 OLMUSTUR OZELLIKLE ISTANBUL MD BENCE HERKES KATILMALIYDI SIZ DAHA YAKINSINIZ
2 OTOBUS VE BIZ ÇORLU TEAM. NOT : BEN GIDEMEDIM AMA DUYDUM OLANLARI YAZIKKK
DUNYADA HANGI DALDA OLURSA OLSUN BIRI BUYUK BIR IS BECERSIN
HELE BU DUNYA SAMPIYONLUGU V.S FILAN ISE
SUREKLI REKLAMLAR -SUREKLI CANLI YAYIN VE CANLI BAGLANTILAR
AMA GELELIM TR YE BAKSANIZA HERKES SALLAMIYO BILE YAZIKKKK
GECEN GUN KENANIN TAKIMINDAN BIRI EURO SPORTTA KONUSMA YAPIYORDU VE ELALEMIN ADAMI DIYORKI
BEN KENANIN ULKESINDEN DAHA COK ILGI BEKLERDIM HELE BU ISI BECEREN BIR TÜRK İSE DEDI
VE SAHSEN BEN BEN UTANDIM ELALEMIN ADAMI BIZE BU SEKILDE KONUSTUGUNDAN DOLAYI
NEYSE OLAN OLMUS BITEN BITMIS
KENAN SEN GONLUMUZDESIN HERZAMAN
TEKİRDAĞ \ ÇORLU'DAN BARIŞ _________________ WELLCOME TO HELL BABY
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız