Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kenan Sofuoğlu'nu Karşılamaya Gidiyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kenan Sofuoğlu'nu Karşılamaya Gidiyoruz

Kenan Sofuoğlu'nu Karşılamaya Gidiyoruz
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 06.08.2007 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o saatlerde çalısıyor olmasaydım ben de katılabilirdim aranıza..
motor sporları için çok güzel bir olayı başardı kendisi..
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 06.08.2007 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu yazıklar olsun nerde bu istanbul yaaaaaaaaaa
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2007 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bir düşünce bence herkes gitmeli büyük bir kalabalık karsılarsa kenan ne kadar mutlu olacagını tahmin bile edemiyorum hadi istanbul md gösterin kendinizi gururumuzu karsılamaya gidin topik yukarda kalsın Bravo
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 06.08.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok anlamlı bir organizasyon tebrik ederim dostlarım mesafe çok olmasaydı bizde gelmeyi düşünürdük,saygılar.
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.08.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan demiş ki:
Arkadaşlar Kimse bu sitede motora spora sporcuya ilgi duyuyorum destekliyorum demesin. Öfkeliyim Öfkeliyim OK Aynı bakın Aynı saatlerde Fenerbahçe ile Beşiktaş kafileside gelecekmiş haberiniz olsun Mana ile KENAN'I da görürsünüz. Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim İstemiyorum İstemiyorum
Bir aksilik olamssa KENAN SOFUOĞLU'NUN UÇAĞI SAAT 17:00 DA GELMİŞ OLCAK

Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
Başa dön
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serapz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.08.2007 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haydı ıstanbul md havaalanına....dün cok grurlandım.helal olsun kenan a
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tr de olmayi gururumuzu karsilama yi cok isterdim
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 06.08.2007 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbul mdnin karşılamaya gitmesi gerekir.
KENAN'I tekrar kutlarım helal olsun bee Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 07.08.2007 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan Geldi Herkese Teşekkür ederim Ne çok seveni varmış..... Öfkeliyim
Sağolsun memleketi Adapazarı'ndan 2 otobüs ve Çorlu team....
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 07.08.2007 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orda olmak o kadar çok isterdim ama şartlar müsait değildi işte.. Üzgünüm elinize ayağınıza sağlık oraya kadar gittiniz ve onu karşıladınız.. tek hayran olduğum motorcu. Çoook seviyorum Çoook seviyorum . görmek çok isterdim.. ama olmadıÜzgünüm Ağlıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eca2007
Üye
Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 07.08.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz Ankaradayız çalışıyoruz ama kalbimiz orada Göz kırpıyorum bol bol foto çekin bari gidemeyenler fotolarla avunsun Çok gülüyorum bu büyük başarının reklamını yapmak yine bize düşüyor hemen gündemden düşürmeyelim bence...saçmasapan şeyler 1 ay gündemi oyalarken böle güzel olaylar bence hiç dilimizden düşmemeli arkadaşlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum BANA KATILAN???
Başa dön
eca2007 Çevrimdışı eca2007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mototeam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇORLU TEKİRDAĞ

MesajTarih: 04.10.2007 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eca2007 demiş ki:
biz Ankaradayız çalışıyoruz ama kalbimiz orada Göz kırpıyorum bol bol foto çekin bari gidemeyenler fotolarla avunsun Çok gülüyorum bu büyük başarının reklamını yapmak yine bize düşüyor hemen gündemden düşürmeyelim bence...saçmasapan şeyler 1 ay gündemi oyalarken böle güzel olaylar bence hiç dilimizden düşmemeli arkadaşlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum BANA KATILAN???
ECA2007

SANA FAZLASIYLA KATILIYORUM AYRICA GÖKHAN SANADA KATILIYORUM

FAKAT SU VARKI COGUMUZ SOZDE HEP ATIP KESER

AMA IS ICRAATA GELDIGINDE FORUMDA GORUNDUGU GIBI KIMSE GELMEZ AMA BU ARADA
SOZUM IMKANI OLUPTA Sinirlendim GELEMEYENLERE Sinirlendim

BENCE AKILDAKI DUSUNCE SUUU

ELALEMIN BIRI SAMPIYON OLMUS PEHHH

BANANE BANA FAYDASIMI VAR BOSUNA BENZIN YAKICAM TARZI DUSUNCELERE %100 OLMUSTUR OZELLIKLE ISTANBUL MD BENCE HERKES KATILMALIYDI SIZ DAHA YAKINSINIZ

2 OTOBUS VE BIZ ÇORLU TEAM. NOT : BEN GIDEMEDIM AMA DUYDUM OLANLARI YAZIKKK

DUNYADA HANGI DALDA OLURSA OLSUN BIRI BUYUK BIR IS BECERSIN
HELE BU DUNYA SAMPIYONLUGU V.S FILAN ISE
SUREKLI REKLAMLAR -SUREKLI CANLI YAYIN VE CANLI BAGLANTILAR
AMA GELELIM TR YE BAKSANIZA HERKES SALLAMIYO BILE YAZIKKKK Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

GECEN GUN KENANIN TAKIMINDAN BIRI EURO SPORTTA KONUSMA YAPIYORDU VE ELALEMIN ADAMI DIYORKI

BEN KENANIN ULKESINDEN DAHA COK ILGI BEKLERDIM HELE BU ISI BECEREN BIR TÜRK İSE DEDI

VE SAHSEN BEN BEN UTANDIM ELALEMIN ADAMI BIZE BU SEKILDE KONUSTUGUNDAN DOLAYI

NEYSE OLAN OLMUS BITEN BITMIS

KENAN SEN GONLUMUZDESIN HERZAMAN

TEKİRDAĞ \ ÇORLU'DAN BARIŞ

ak47baris87s@hotmail.com
Başa dön
mototeam şimdi Çevrimiçi mototeam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal