Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 3 Ağustos Cuma Punta Cafe Buluşma( Fotoğrafları II)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 3 Ağustos Cuma Punta Cafe Buluşma( Fotoğrafları II)

İzmir MD 3 Ağustos Cuma Punta Cafe Buluşma( Fotoğrafları II)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 06.08.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet biraz takılayım dedim ama şaka kaldıracak bi durum kalmamış gibi kimsede Şok oldum

başkanım sen gel organizasyonun kralını yapacağım sana Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bu arada topic 5 sayfa oldu iyi iyi Delirdim
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 06.08.2007 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badcocktail, niluş dostum
uçan adam şerefe arkadaşım ONUR ile yaptığımız viraj çalışması bizim için çok faydalı geçti Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
artık virajlarda karıncaları sayabiliyoruz Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.08.2007 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, geliyoruz geliyoruz..
Herşeyt bahane,gelmemizin tek sebebi ANKARA ve KONYA MD dir..
Sizleri görmek yeter bize.. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 06.08.2007 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, gel başkanım gel. ne zamandır gelicez diyosun heyecanlandırıyosun bizi.
nihayet büyük gün belli oldu desenize Delirdim
anlaşılan o ki haftaya çarşamba değil perşembe yapacağız buluşmayı Gülümsüyorum
keşke imkan olsa da bizlerde gelebilsek yanınıza Üzgünüm
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 06.08.2007 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok Güzel Bir gece oldu.. Oldukça kalabalıktı ve yeni Dostlarla tanışmak Güzeldi.. En Kötü Günümüz Böyle olsun.. Bravo

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell şimdi Çevrimiçi maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eternalsilence
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 06.08.2007 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süpersiniz Bravo . Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
eternalsilence Çevrimdışı eternalsilence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
asphalt_rider
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.08.2007 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel bır aksamdı artıık md de oldugum ıcın mutluyum cok sevdım burayı
Başa dön
asphalt_rider Çevrimdışı asphalt_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asphalt_rider, hoşgeldin YALÇINım Bravo Bravo

Başa dön
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet,bir izmir seferini daha kazasız belasız ufak bir motor arızası dışında sorunsuz bir şekilde bitirdim

izmir MD li tüm arkadaşlarıma dillere destan misafirperverlikleri için teşekkür ederim ayrıca yakın ilgilerini benden esirgemeyen;mehmet tan abim, kardeşlerim serkan ve diğer serkan,kırık mustafa Çok gülüyorum ,ahmet,şebo,çağatay,seda,nilüfer,nur,yıldız,halilRR ve de gökçe sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum

her izmir e geldiğim de beni mahçup ediyorsunuz,umarım istanbul ziyaretlerinizde sizlere mahçup olmam

haftaya görüşmek üzere kendinize iyi bakın... Bravo
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HeLiCoPTeRMaN, kırık mustafa haaaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim

ulen gece vakti geberdim gülmekten ŞEREFE ARKADAŞIM Çok gülüyorum Delirdim Çok gülüyorum Delirdim Çok gülüyorum Delirdim

Başa dön
erhaneek
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cuma yine aynı mekandamıyız yine oradayım kesin gelicem geçen hafta ilk toplantımdı çok eğlendim 4 kişi geldik bu hafta yine aynı kadro oradayız Gülümsüyorum
Başa dön
erhaneek Çevrimdışı erhaneek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 07.08.2007 - 09:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cuma buluşmaları bizim için arkadaşlarımızı görmek keyifli bir akşam geçirmek gülmek eğlenmek anlamına geliyor.
Fotoğrafların yayınlandığı topic'in kaç sayfaya ulaştığı çokda önemli değil önemli olan o ortamda bulunmak. Bu topice yazılan cevaplar sadece fotoğrafları çeken arkadaşlarımızın emeğine saygı duymaktan kaynaklanıyor. OK

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.08.2007 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bekr demiş ki:
Cuma buluşmaları bizim için arkadaşlarımızı görmek keyifli bir akşam geçirmek gülmek eğlenmek anlamına geliyor.
Fotoğrafların yayınlandığı topic'in kaç sayfaya ulaştığı çokda önemli değil önemli olan o ortamda bulunmak. Bu topice yazılan cevaplar sadece fotoğrafları çeken arkadaşlarımızın emeğine saygı duymaktan kaynaklanıyor. OK
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum bekir kardeşim son noktayı koymuşşşş Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 07.08.2007 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gece tebrikler Alkışlıyorum
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bekr, KoRRhan, +1 Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal