Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7720 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 06.08.2007 - 14:44 Mesaj konusu:
badcocktail, niluş dostum
uçan adam şerefe arkadaşım ONUR ile yaptığımız viraj çalışması bizim için çok faydalı geçti
artık virajlarda karıncaları sayabiliyoruz _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Tarih: 06.08.2007 - 15:28 Mesaj konusu:
HakanDincer, gel başkanım gel. ne zamandır gelicez diyosun heyecanlandırıyosun bizi.
nihayet büyük gün belli oldu desenize
anlaşılan o ki haftaya çarşamba değil perşembe yapacağız buluşmayı
keşke imkan olsa da bizlerde gelebilsek yanınıza
Çok Güzel Bir gece oldu.. Oldukça kalabalıktı ve yeni Dostlarla tanışmak Güzeldi.. En Kötü Günümüz Böyle olsun.. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
evet,bir izmir seferini daha kazasız belasız ufak bir motor arızası dışında sorunsuz bir şekilde bitirdim
izmir MD li tüm arkadaşlarıma dillere destan misafirperverlikleri için teşekkür ederim ayrıca yakın ilgilerini benden esirgemeyen;mehmet tan abim, kardeşlerim serkan ve diğer serkan,kırık mustafa ,ahmet,şebo,çağatay,seda,nilüfer,nur,yıldız,halilRR ve de gökçe sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum
her izmir e geldiğim de beni mahçup ediyorsunuz,umarım istanbul ziyaretlerinizde sizlere mahçup olmam
Cuma buluşmaları bizim için arkadaşlarımızı görmek keyifli bir akşam geçirmek gülmek eğlenmek anlamına geliyor.
Fotoğrafların yayınlandığı topic'in kaç sayfaya ulaştığı çokda önemli değil önemli olan o ortamda bulunmak. Bu topice yazılan cevaplar sadece fotoğrafları çeken arkadaşlarımızın emeğine saygı duymaktan kaynaklanıyor. _________________
Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Cuma buluşmaları bizim için arkadaşlarımızı görmek keyifli bir akşam geçirmek gülmek eğlenmek anlamına geliyor.
Fotoğrafların yayınlandığı topic'in kaç sayfaya ulaştığı çokda önemli değil önemli olan o ortamda bulunmak. Bu topice yazılan cevaplar sadece fotoğrafları çeken arkadaşlarımızın emeğine saygı duymaktan kaynaklanıyor.
bekir kardeşim son noktayı koymuşşşş _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız