Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Trabzon MD buraya...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Trabzon MD buraya...

Trabzon MD buraya...
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 06.08.2007 - 09:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarı trabzonlu olarak şunu söyleyebilirm ki karadenizliler kafaya koyduğu işi yaparlar.. burcuCU, grubu toparlayacağına inanıyorum.. biliyorum bigün yolum mutlaka trabzondan geçicek bi sürü akrabam var onları bulucam.. o zaman sizinlede buluşup güzel vakit geçiricez.. ordan rizeye gazlarız belkiii Dil çıkarıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR şimdi Çevrimiçi nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 06.08.2007 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burcu cu her çıkışın bır ınışı olur sen çıkıştasın sana tavsıyem motosıklet tamırı yapan ustalarla bırebır konuş en büyük desteğı yardımı ustalardan alacağına emınım kolay gelsın

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
burcuCU
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: united states of

MesajTarih: 06.08.2007 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zevkmotor, önerileriniz için teşekkür ediyorum da,
sanayiye gidecek kadar zamanım yok, hem olsada kız başıma ne işim var benim sanayide Çok gülüyorum Alla allaaa güldürdün beni Çok gülüyorum Çok gülüyorum
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 06.08.2007 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Burcu;
Karadeniz gezim nihayetlendi ve evime sağ salim döndüm sonunda Gülümsüyorum
Karadeniz sınırlarına girdiğimden itibaren gösterdiğin ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Seni biraz yordumsa kusuruma bakma Ağlıyorum
Trabzonlu motorsiklet kullanıcısı dostlarıma gösterdikleri yakın ilgi ve sıcaklıktan dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır.. Özellikle Başkan Dursun'a sevgi ve selamlar yolluyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Marmok'ta tanıştığımız Java Ali ve arkadaşlarıyla Trabzonda tekrar karşılaşıp sohbet edebilmek oldukça keyifliydi. Sevgili Ali ile Eylülde Kıbrısta nasipse görüşeceğiz..
Gezimle ilgili yazı ve fotoğraflar biraz dinlendikten sonra forumlardaki yerini alacaktır..
Tüm Karadenize sevgi ve selamlarımla..
burcuCU
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.08.2007 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MrEnduro, yormak nedemek şahsım adına gerçekten çok memnun oldum tanıştığımıza... İnşallah birdahaki gelişinizde yoğun bir Trabzon MD ordusu ile karşılarız sizi, bunu gerçekten canı gönülden isterim.
Tekrar görüşebilmek umuduyla...
Herkeslere sevgiler...
IRON_GATE
Üye
Üye

Nereden: Trabzon, İzmir

MesajTarih: 06.08.2007 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delilere merhaba,
1 ay önce trabzona tayin oldum artık ben de trabzondayım ama motosikletimi sattım.. mart nisan civarı ceylan gibi bir transalp ile aranızda olurum...hoşçakalın...
IRON_GATE Çevrimdışı IRON_GATE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burcuCU
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.08.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

IRON_GATE, önce aramıza sonrada Trabzon'a hoşgeldin... Bravo
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2007 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet, geç de olsa Trabzonda beni karşılayan ve dostluklarını esirgemeyen arkadaşlar ve fotoğrafları Göz kırpıyorum diğer fotoğraflar gezimle ilgili başlıkta ziyadesiyle yer alacaktır. Maksat Trabzon MD başlığı şenlensin, renklensin biraz Bravo

Sevgili Burcu ve MrEnduro..

Dernek önünde akşam muhabbeti ve keyfi..

Burcu, Aşkın arkadaşın motorunda denemede..

Sevgili Yol arkadaşım Transalp, yorgun biraz..

Sevgili Hayrettin Dernek üyelerini ve geçmiş Trabzonlu Motorcuları gösteriyor..

Özel biri özel bir motor, beğeninize..

Dursun Başkandan son uyarı Göz kırpıyorum

Trabzonlu dostlara sevgiler..

ZAGA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.08.2007 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arklar bende trabzonda okuyorum ama memleket ankara orada birlikte olmaktan mutluluk duyarım gelince görüşmek üzere ekimde ordayım motorum ankarda kalıcak tabii babamda kullanıoda oda bir deli dir kendisi Delirdim
Başa dön
ZAGA Çevrimdışı ZAGA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burcuCU
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 08:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MrEnduro, çookkk teşekkür ederis fotoğraflar için, özelliklede aşkın abinin makinasını denerken o süratle beni ii yakalamışsın abi Çok gülüyorum senin makine baya ii çekiyomuş Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Karadenizden sevgiler
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 07.08.2007 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler çok güzel Bravo
burcuCU, ne güzel yakışmışsın ben senin yerinde olsam o anahtarı geri vermezdim Göz kırpıyorum
MrEnduro, paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gezi ile ilgili diğer fotolar için tıklayın Bravo http://www.motordelisi.com/ftopicp-982611.html#982611
ar507
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese Merhabalar,
Aranıza yeni katılmış olmaktan mutluluk duyarım.
Burc uCu ve Erdal burdaymış, artık bende burdayım... Bravo
Herkese Karadenizden selamlar...
Başa dön
ar507 Çevrimdışı ar507 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.08.2007 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gereksiz yazışmaları sildim msn ortamı degil arkadaşlar burası forumları düzgün paylaşalım.....

Eger msn ortamı devam ederse konuyu kilitlemek zorunda kalacagım....
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.08.2007 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burcuCU, bu önemli girişimin için MD Kulübü adına sana teşekkür ederim..Ve herzaman TAM destek olacagımızıda bilmeni isterim..
Ayrıca MrEnduro yani VOLKAN Hocamıza göstermiş oldugunuz ilgidende nekadar vefalı oldugunuz gözüküyor..

Bu topicdeki CHAT tarzı mesajların silinmesi ,sizin gayretli çalışmalaırnızında yararınadır..
Çünkü bu gibi mesajlar böyle önemli bir topicin degerini kaybetmesine yol açabilir..

Trabzon MD için hepbirlikte en güzelini yapacagız İnşallah...
Goooooo Trabzon MD Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
10. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal