Tarih: 06.08.2007 - 09:00 Mesaj konusu:
yarı trabzonlu olarak şunu söyleyebilirm ki karadenizliler kafaya koyduğu işi yaparlar.. burcuCU, grubu toparlayacağına inanıyorum.. biliyorum bigün yolum mutlaka trabzondan geçicek bi sürü akrabam var onları bulucam.. o zaman sizinlede buluşup güzel vakit geçiricez.. ordan rizeye gazlarız belkiii _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
burcu cu her çıkışın bır ınışı olur sen çıkıştasın sana tavsıyem motosıklet tamırı yapan ustalarla bırebır konuş en büyük desteğı yardımı ustalardan alacağına emınım kolay gelsın _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Kayıt: Oct 05, 2005 Mesajlar: 245 Nereden: united states of
Tarih: 06.08.2007 - 10:17 Mesaj konusu:
zevkmotor, önerileriniz için teşekkür ediyorum da,
sanayiye gidecek kadar zamanım yok, hem olsada kız başıma ne işim var benim sanayide Alla allaaa güldürdün beni _________________ Sen benim başıma gelen en güzel şeysin.
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 06.08.2007 - 13:50 Mesaj konusu:
Sevgili Burcu;
Karadeniz gezim nihayetlendi ve evime sağ salim döndüm sonunda
Karadeniz sınırlarına girdiğimden itibaren gösterdiğin ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum
Seni biraz yordumsa kusuruma bakma
Trabzonlu motorsiklet kullanıcısı dostlarıma gösterdikleri yakın ilgi ve sıcaklıktan dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır.. Özellikle Başkan Dursun'a sevgi ve selamlar yolluyorum
Marmok'ta tanıştığımız Java Ali ve arkadaşlarıyla Trabzonda tekrar karşılaşıp sohbet edebilmek oldukça keyifliydi. Sevgili Ali ile Eylülde Kıbrısta nasipse görüşeceğiz..
Gezimle ilgili yazı ve fotoğraflar biraz dinlendikten sonra forumlardaki yerini alacaktır..
Tüm Karadenize sevgi ve selamlarımla.. _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
Tarih: 06.08.2007 - 14:15 Mesaj konusu:
MrEnduro, yormak nedemek şahsım adına gerçekten çok memnun oldum tanıştığımıza... İnşallah birdahaki gelişinizde yoğun bir Trabzon MD ordusu ile karşılarız sizi, bunu gerçekten canı gönülden isterim.
Tekrar görüşebilmek umuduyla...
Herkeslere sevgiler... _________________ Sen benim başıma gelen en güzel şeysin.
Tarih: 06.08.2007 - 15:03 Mesaj konusu:
delilere merhaba,
1 ay önce trabzona tayin oldum artık ben de trabzondayım ama motosikletimi sattım.. mart nisan civarı ceylan gibi bir transalp ile aranızda olurum...hoşçakalın... _________________ Trabzon, İzmir
A Rh(+)
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 06.08.2007 - 20:24 Mesaj konusu:
Evet, geç de olsa Trabzonda beni karşılayan ve dostluklarını esirgemeyen arkadaşlar ve fotoğrafları diğer fotoğraflar gezimle ilgili başlıkta ziyadesiyle yer alacaktır. Maksat Trabzon MD başlığı şenlensin, renklensin biraz
Sevgili Burcu ve MrEnduro..
Dernek önünde akşam muhabbeti ve keyfi..
Burcu, Aşkın arkadaşın motorunda denemede..
Sevgili Yol arkadaşım Transalp, yorgun biraz..
Sevgili Hayrettin Dernek üyelerini ve geçmiş Trabzonlu Motorcuları gösteriyor..
Özel biri özel bir motor, beğeninize..
Dursun Başkandan son uyarı
Trabzonlu dostlara sevgiler..
_________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
arklar bende trabzonda okuyorum ama memleket ankara orada birlikte olmaktan mutluluk duyarım gelince görüşmek üzere ekimde ordayım motorum ankarda kalıcak tabii babamda kullanıoda oda bir deli dir kendisi
Tarih: 07.08.2007 - 08:15 Mesaj konusu:
MrEnduro, çookkk teşekkür ederis fotoğraflar için, özelliklede aşkın abinin makinasını denerken o süratle beni ii yakalamışsın abi senin makine baya ii çekiyomuş
Karadenizden sevgiler _________________ Sen benim başıma gelen en güzel şeysin.
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 07.08.2007 - 09:30 Mesaj konusu:
resimler çok güzel burcuCU, ne güzel yakışmışsın ben senin yerinde olsam o anahtarı geri vermezdim MrEnduro, paylaşım için teşekkürler _________________
Tarih: 08.08.2007 - 00:07 Mesaj konusu:
burcuCU, bu önemli girişimin için MD Kulübü adına sana teşekkür ederim..Ve herzaman TAM destek olacagımızıda bilmeni isterim..
Ayrıca MrEnduro yani VOLKAN Hocamıza göstermiş oldugunuz ilgidende nekadar vefalı oldugunuz gözüküyor..
Bu topicdeki CHAT tarzı mesajların silinmesi ,sizin gayretli çalışmalaırnızında yararınadır..
Çünkü bu gibi mesajlar böyle önemli bir topicin degerini kaybetmesine yol açabilir..
Trabzon MD için hepbirlikte en güzelini yapacagız İnşallah...
Goooooo Trabzon MD _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız