Karar verdiğimiz gibi Pazar günü saat 16.00'da Çelebi Han'ın orda buluştuk ve yola çıktık..Bol virajlı yollarda çok zevk alarak gittik ve çok eğlendik..Yaklaşık 150 Km yaptık..Gelen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım..Gelmeyenler çok şey kaçırdı diyebilirim..
Toplanmaya başlamıştık;
Benzinlerimizi fulledik;
Arkasından düştük yollara;
Süper virajlı yollardan sonra kazasız belasız Armutluya geldik;
Motorlarımızı düzenli bi şekilde dizip denize girdik;
Bu yaşına kadar dağlardan inmemiş arkadaşımız tekyildizmotor(samet) motoru stop ettirmeden atladı denize
Paparazi gibi adamım yav..Çifte kumruları yakaladım sonunda
İşte benim aşık olduğum an Ablama dedimki bi foto çekeyim olmaz dedi,bende kaçak çektim
Bunlarda denizden biraz görüntüler buyrun;
Kimse beni foto çekmedi bende kendimi çektim tek bi tane fotom var zaten oda güzel çıkmış yav
Veee artık dönüş vakti dedik çıktık yola..virajlarda herkes biraz hırçın kullandı bastıda bastı ondan foto çekemedim..Artık bidahaki sefere inşallah..Zaten makinanında şarjı bitmişti
Gelen gelmeyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim tekrardan ALlah razı olsun hepinizden çok güzel bi gündü nice böyle güzel gezilere..Videoyuda youtube dan kabul edilince buraya eklerim arkadaşlar..Bursa MD _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
benim motor tam yola çıkmak üzereyken arıza yaptı bende arkadaşlara artçı oldum 3 motor değiştirdiğim bu gezi çok zevkli geçti,gezi bittikten sonra herkez mutlu mesut evlerine dağılırken ben arızalanan motorumu eve kadar itlemek zorunda kaldım ama yinede güzeldi nice gezilere bursa md ile birlikte sağlam motorla tabi
Tarih: 06.08.2007 - 23:04 Mesaj konusu:
ooo bursa md yollllaaarrrrdaaaaaa.... hadi bakalım altınızda motorunuz üstünüzde korumalarınız eksik olmasın.. tam gaz yola devam.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Güzel gezi olmuş. Allah içinize sindirsin. Son fotoğraf biraz düşündürdü beni. Bir pankartın yaptığına bak sen _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
hmmmm zeytinlirockfest deolayısıyla 700km'lik bir gezim oldu...Siz armutludayken ben sahne önünde headbang yapıyordum allah keyfinizi arttırsın... _________________
Tarih: 07.08.2007 - 03:27 Mesaj konusu:
Bu nedir kardeşim nispet yaparki gibi koymuşsunuz fotoları.. Hepinize ayrı ayrı kırıldığımı belirteyim, hele Enes sen beni unut kanka öldü bil unut, adımı bile anma
Kıskandım yaaaa çok eğlenmişsiniz. Böyle güzel organizasyonların ve eğlencelerin devamını diliyorum ama tek şartla Bende olucam Eline sağlık Enes fotolar süperdi _________________ Satanist kesen psikopat kedi!
Enes kardeşim fotoğrafların bana anlattığı kadarıyla güzel bir gezi olmuş Ama fotoğraflar bana katılımcıların çok az olduğunu Bursa MD'nin bu kadar kişiden oluşmadığınıda söylüyor,eline sağlık kardeşim _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 556 Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::
Tarih: 07.08.2007 - 12:16 Mesaj konusu:
çok güzel bir gezi olmuş bir an için oralarda olduğum aklıma geldi.tebrik ederim hepinizi.bursa md... _________________
cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
serbest81, Teşekkürler abi geldiğiniz için motorun olup olması önemlimi yau nofeaR6, Saol Pınarcım darısı çanakkaleye artık freewing, Abi bak o benim hiç dikkatimi çekmemişti yahu tekyildizmotor, Ne demek kardeşim sen saol beter_7, Rica ettim ultraukala, Biz çağırınca gelme sen zaten Zlatina, Ben çağırdım sen gelmedin..Yapçak bişeyim yok çatla madem SGOR, Teşekkürler Ahmet abim..
_altar_, Hüseyin abi yolda şarjı bitti makinanın ondan çekemedim ama video ekledim bak bakalım HaYaBuSa, Öncelikle teşekkür ederim abi..Malesefki katılım az..Doğru düzgün kimseye haber veremedik bir anda oldu ondan böyle bidahakine daha çok olucak insallah cbrsahin, Buraya geldiğinde beraber gideriz..
2 tane giderken çekebildiğim biraz kısa olsada video vardı..Yanı boş kalmasın diye resimleride koydum güzel birşey oldu sanırım buyrun izleyin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız