Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bursa MD Kumla-Armutlu Gezisi Fotoları..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bursa MD Kumla-Armutlu Gezisi Fotoları..

Bursa MD Kumla-Armutlu Gezisi Fotoları..
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2007 - 22:44    Mesaj konusu: Bursa MD Kumla-Armutlu Gezisi Fotoları.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Karar verdiğimiz gibi Pazar günü saat 16.00'da Çelebi Han'ın orda buluştuk ve yola çıktık..Bol virajlı yollarda çok zevk alarak gittik ve çok eğlendik..Yaklaşık 150 Km yaptık..Gelen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım..Gelmeyenler çok şey kaçırdı diyebilirim..

Toplanmaya başlamıştık;

Benzinlerimizi fulledik;

Arkasından düştük yollara;

Süper virajlı yollardan sonra kazasız belasız Armutluya geldik;

Motorlarımızı düzenli bi şekilde dizip denize girdik;

Bu yaşına kadar dağlardan inmemiş arkadaşımız tekyildizmotor(samet) motoru stop ettirmeden atladı denize Dil çıkarıyorum

Orhan nabtın sen yau Gülümsüyorum

Salih kankam benim bu ne hal Gülümsüyorum

Heh büyük pehlivan denize gircek Gülümsüyorum

Samet-Salih-Orhan açılmaya çalışıyorlar Gülümsüyorum

Rafet abim ve eşi Çoook seviyorum

Dağlara taşlara yollara virajlara yazdık adımızı sonunda denizdeki kumada yazdım MD'yi Dil çıkarıyorum

Yürüyün lem yemeğe gidiyoz Çok gülüyorum

Paparazi gibi adamım yav..Çifte kumruları yakaladım sonunda Delirdim

İşte benim aşık olduğum an Dil çıkarıyorum Ablama dedimki bi foto çekeyim olmaz dedi,bende kaçak çektim Delirdim

Bunlarda denizden biraz görüntüler buyrun;

Kimse beni foto çekmedi bende kendimi çektim tek bi tane fotom var zaten oda güzel çıkmış yav Dil çıkarıyorum

Veee artık dönüş vakti dedik çıktık yola..virajlarda herkes biraz hırçın kullandı bastıda bastı ondan foto çekemedim..Artık bidahaki sefere inşallah..Zaten makinanında şarjı bitmişti Dil çıkarıyorum

Gelen gelmeyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim tekrardan ALlah razı olsun hepinizden çok güzel bi gündü nice böyle güzel gezilere..Videoyuda youtube dan kabul edilince buraya eklerim arkadaşlar..Bursa MD Alkışlıyorum Alkışlıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
serbest81
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 06.08.2007 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim motor tam yola çıkmak üzereyken arıza yaptı bende arkadaşlara artçı oldum 3 motor değiştirdiğim bu gezi çok zevkli geçti,gezi bittikten sonra herkez mutlu mesut evlerine dağılırken ben arızalanan motorumu eve kadar itlemek zorunda kaldım ama yinede güzeldi nice gezilere bursa md ile birlikte sağlam motorla tabi Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
serbest81 Çevrimdışı serbest81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 06.08.2007 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo bursa md yollllaaarrrrdaaaaaa.... hadi bakalım altınızda motorunuz üstünüzde korumalarınız eksik olmasın.. tam gaz yola devam.. Delirdim Gülümsüyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 06.08.2007 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel gezi olmuş. Allah içinize sindirsin. Son fotoğraf biraz düşündürdü beni. Bir pankartın yaptığına bak sen Çok gülüyorum
0 554 824 44 17
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 06.08.2007 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

enes fotolar için teşekkürler Alkışlıyorum ben demiştim süper bir hafta sonu kaçamağı olacak diye aynen öle oldu ... Gülümsüyorum

herkeze teşekkürler hep böyle BURSA MD DURMAK YOK YOLA DEVAM... Bravo Bravo Bravo

ORHAN ne oldu koçum ayağına midyemi battııı tutun laaaannn beni der gibi bi halin vaarrr... Çok gülüyorum ayrıca sen hala boğulmadınmı Gülümsüyorum Çok gülüyorum

salih abimde maşallah götürüyo pilavı afiyet bal şeker olsunnn ..

haftaya görüşmek üzere ...
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
beter_7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.08.2007 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nice gezilere......güsel olmuş fotolar ıcın tşk. OK
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 06.08.2007 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hmmmm zeytinlirockfest deolayısıyla 700km'lik bir gezim oldu...Siz armutludayken ben sahne önünde headbang yapıyordum Dil çıkarıyorum allah keyfinizi arttırsın...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Zlatina
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa - Sofya

MesajTarih: 07.08.2007 - 03:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu nedir kardeşim nispet yaparki gibi koymuşsunuz fotoları.. Hepinize ayrı ayrı kırıldığımı belirteyim, hele Enes sen beni unut kanka öldü bil unut, adımı bile anma Sinirlendim Sinirlendim

Kıskandım yaaaa çok eğlenmişsiniz. Böyle güzel organizasyonların ve eğlencelerin devamını diliyorum ama tek şartla Çok gülüyorum Bende olucam Dil çıkarıyorum Eline sağlık Enes fotolar süperdi Bravo

s"O"ciety ŞİMDİ ASKER... ŞIRNAK / Akdizgin...
Başa dön
Zlatina Çevrimdışı Zlatina Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 07.08.2007 - 03:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah muhabbetiniz bozmasın Bursa MD
Süper çok güzel kareler..
_altar_
Üye
Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 07.08.2007 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrik ederim arkadaşlar. Bravo

Keşke dönüştede fotoğraf çekebilseydiniz... İstemiyorum
Başa dön
_altar_ Çevrimdışı _altar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 07.08.2007 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Enes kardeşim fotoğrafların bana anlattığı kadarıyla güzel bir gezi olmuş Gülümsüyorum Ama fotoğraflar bana katılımcıların çok az olduğunu Bursa MD'nin bu kadar kişiden oluşmadığınıda söylüyor,eline sağlık kardeşim Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::

MesajTarih: 07.08.2007 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gezi olmuş bir an için oralarda olduğum aklıma geldi.tebrik ederim hepinizi.bursa md...

cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı cbrsahin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serbest81, Teşekkürler abi geldiğiniz için motorun olup olması önemlimi yau Dil çıkarıyorum
nofeaR6, Saol Pınarcım darısı çanakkaleye artık Dil çıkarıyorum
freewing, Abi bak o benim hiç dikkatimi çekmemişti yahu Dil çıkarıyorum
tekyildizmotor, Ne demek kardeşim sen saol Göz kırpıyorum
beter_7, Rica ettim Göz kırpıyorum
ultraukala, Biz çağırınca gelme sen zaten Sinirlendim
Zlatina, Ben çağırdım sen gelmedin..Yapçak bişeyim yok çatla madem OK
SGOR, Teşekkürler Ahmet abim..
_altar_, Hüseyin abi yolda şarjı bitti makinanın ondan çekemedim ama video ekledim bak bakalım Çok gülüyorum
HaYaBuSa, Öncelikle teşekkür ederim abi..Malesefki katılım az..Doğru düzgün kimseye haber veremedik bir anda oldu ondan böyle bidahakine daha çok olucak insallah Bravo
cbrsahin, Buraya geldiğinde beraber gideriz.. Göz kırpıyorum

2 tane giderken çekebildiğim biraz kısa olsada video vardı..Yanı boş kalmasın diye resimleride koydum güzel birşey oldu sanırım buyrun izleyin Göz kırpıyorum

Link

society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
utku_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 07.08.2007 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrik ederim arkadaşlar güzel bi gezi olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

kawasaki zx9r
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 07.08.2007 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Enes videoda güzel olmuş kardeşim,biz daha kendimizi bu kadar geliştiremedik Dil çıkarıyorum ,eline sağlık Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal