utku_07, Teşekkürler HaYaBuSa, Abi hangi konuda geliştiremedin senin yaptıklarınıda biliyorum ben FIRESTARTER, Ne zaman biri çıkıp kask yada korumalarımıza laf edicek diye bekliyodum bende.Sonuna kadar haklısın bişey diyemicem _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Tarih: 07.08.2007 - 16:03 Mesaj konusu:
bravo çok güzel eğlenmişiz... yayıında ve yapımda emeği geçen herkese sizlerin huzurunda teşekkürü bir borç bilirim... bir sonraki gezide görüşmek üzere esen kalın, sevgiler saygılar... _________________ SATILIK:
burgman400 2005 yanlış olmasın modifiyelidir..!
İrtibat no: 0535 8836086
_altar_, Saol Hüseyin abim..Virajlarda foto çekemicek kadar hızlı gittik ondan çekemedim Qerazma, eyvallah saolasın rafethasal, Rafet abim videoyada baktınmı videoyu unutmayalım SnoopDogg, Sana 10 defa söyledim kardeş gel diye gelicem dedin gelmedin bidahakine mutlaka bekliyorum.. matrixilker, İlker kardeşim aradık ulaşamadık yoksa senide aramızda görmek mutluluk verirdi smoke-59, Yaptığın yoruma başlıcam senin şimdi he
Yau video güzel olmamışmı ? yada kimse izlemedimi _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Bursa MD team bu gezileriniz kısa da olsa çok eğlendiğinize eminim ama önemli olan kazasız belasız olması.Kazasız belasız günler dilerim... _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
society enes ne yazık ki yaz tatillerim dışında pazar günleri izin almam söz konusu deil...Yazın bir kez pazar kaytarabiliyorum o da tatile gideceğim zaman.Bu seneki tatilimi müzikle geçirdim.Maalesef o bir pazarımı da Bursa MD'ye ayıramazdım anla beni...
Siz eğlenmeye devam edin arkadaslar salı toplantılarında geliyorum ya kimse olmuyor ya da sadece enes oluyor...Enes için çok kötü bir durum üzülüyorum haline...Bu arada salı-pazar çalışıyorum ne yazık ki o yüsden görüşemediğim arkadaslarıma özürlerimi gönderiyorum... _________________
tekyildizmotor, Ne demek kardeşim herşey bizler için ultraukala, Senin durumunu biliyorum kardeşim lafım yok sana lafımı anlaması gerekenler anlasın yeter
ultraukala demiş ki:
salı toplantılarında geliyorum ya kimse olmuyor ya da sadece enes oluyor...Enes için çok kötü bir durum üzülüyorum haline...
Üzülcek bişey yok kardeşim gelen gelir gelmeyeninde canı saolsun tek başımada olsa her salı ordayım herkese kapılar açık biliyosun _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız