Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 07.08.2007 - 11:58 Mesaj konusu:
10UR1, abi mükemmelsiniz hayatımın en faydalı işini yaptım bu topiği açmakla hepinize minettarız _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
ewet bence de ...md ailesi olarak aynı gün aynı saatte şehir şehir yapmalıyız.her şehrin organizatörleri bu işi ortaklaşa anlaşıp yapabilirler.... o zaman az da olsa bişeyler anlatmak istediğimizi anlarlar..
Tarih: 07.08.2007 - 13:01 Mesaj konusu:
ınsallah bu pazara yetiştirirsiniz çünkü üzücü olaylar iyice çogaldı daha fazla can yanmadan sesimizi duyururuz bi yerlere !!!!!!! büyük başkan merakla bekliyoruz _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
aspuzu44@msn.com
Tarih: 07.08.2007 - 13:10 Mesaj konusu:
inş en yakın zamanda gercekleşir bu organizasyon bide t shirt yerine trafik polisleri fln giyiyoya sarı renk onların üstünede dikkat çekici bişiler yazılıp montun üstündende giyilebilir
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 947 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 07.08.2007 - 13:34 Mesaj konusu:
kesinlikle motorlara insalara motosikletçilere saygı göstermeyi öğreticez, biz arkadaş gurubuolrak alayına gider yapıyoruz, nazik oldukça onlar artiz oluyor artık bizde tersteyiz
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
arçlar bizi görüyor ama kazımıyor ee bizde kendimizi koruyoruz yapacak tek birşey war oda ( gider )... _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... 40 GüN DaĞdA YaTaN 1 gÜn KuRtLa kArŞıLaŞıRmIş !...
Arkadaslar bu tarz bur organizasyon kesinlikle yapilmali. fakat su anki yorumlara bakilirsa ve konunun akisina, henuz ciddi bir karara varilabilmis degil.
Size soyle bir onerim var.
18 agustos pazar gunu saat 13:00 da, her ildeki motorsikletci arkadaslar, kendi illerindeki merkezlerde toplansinlar mesela.
Bayrak tsort vs vs hic bunlara girismenize gerek yok cunku bu bir organizasyon isi, vakit ve fedakarlik gerektiren bir olay, her ilde bikac kisi bu konuda organize olacak, vakit ayiracak vs vs. hic gerek olmayan bisey bu.
tek yapmaniz gereken, mesela, emaillerinizi kullanip olabildigince insana bu organizasyonu haber vermek.
Bu organizasyonun amaci ve hedefinide emallerinizde belirtirseniz eger zaten hem reklamini yapmis olacaksiniz hemde olayin gerekcesini insanlara duyurmus olacaksiniz.
Tabi bide bu olayin kanuni yonlerini arastirmak lazim, belki bu tip bir organizasyon icin izin almak gerekiiyor olabilir.
Email icin standart bir ornek burada hazirlanip mail yoluyla ulasilabildigi kadar insana ulastirilmasi saglanabilir..
Bende orada olabilmek isterdim fakat turkiyede yasamiyorum malesef.. Ama elimden geldigince birseyler yapmaya calisabilirim..
Forum yoneticilerinden herseyi bekleyemeyiz ama, bize soyle bir iyilik yapabilirler, foruma uye 43466 kisi var. hazirlayacagimiz mail taslagini ilk olarak bu uyelere mailleyebilirler mesela..
Meramimizi anlatiriz, planimizi yapariz, o gun trafikte olmayan insanlar dahi haberdar olur ne yapacagimizdan + basinin dikkatini cekeriz, ve maille bile olsa derdimizi insanlara ulastiririz..
Kayıt: Jul 28, 2007 Mesajlar: 206 Nereden: İstanbul / Beşiktaş
Tarih: 07.08.2007 - 14:37 Mesaj konusu:
Onur bu organizasyon için bir program çiziyor. 1 ipte 2 cambaz oyanamaz 1 tane koordinatör olursa daha iyi olur. o bize görev dağılımı yaparsa kesinlikle karmaşa , kaos çıkmaz. Her kafadan bir ses çıkarsa hiçbirşey elde edemeyiz. Bu işi Onurun sırtına yüklersek daha iyi olur diye düşünüyorum plan ve programlamayı yapar... bizde detayları hallederiz. _________________ Yamaha FZ6 Fazer
M.Mete KALENDER
Tarih: 07.08.2007 - 14:45 Mesaj konusu:
YAHOO, kardeş öyle büyük bir organizasyon olmalıki bir iki gün televizyona çıksın bizim millet televizyon hastası mail yolladıklarımız zaten bu işin bilincinde önemli olan bilmeyene ögretmek ve bunu geleneksel hale getirip iki ayda bir tekrarlamak yönetimin üstüne düşeni yapacağından hiç şüphemiz yok _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
aspuzu44@msn.com
Tarih: 07.08.2007 - 19:34 Mesaj konusu:
big_malibu, walla bu gün bi ses cıkmadı insallah unutmazlar çünkü hepimizin hayatı söz konusu _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
aspuzu44@msn.com
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3890 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 07.08.2007 - 20:53 Mesaj konusu:
aspuzlu, gereklı acıkama yonetımde gelecektır benım bu konuda yorum yapmam yakısık almaz..ama emın olunkı bu proje hayata gectıgınde tum turkıyede olay olacak..bunun garantısını verebılırım _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız