Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Teker teker ölmeye devammı dur demeli artık!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Teker teker ölmeye devammı dur demeli artık!

Teker teker ölmeye devammı dur demeli artık!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 07.08.2007 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, abi mükemmelsiniz hayatımın en faydalı işini yaptım bu topiği açmakla Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum hepinize minettarız Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dans Dans Dans Dans
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 07.08.2007 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet bence de ...md ailesi olarak aynı gün aynı saatte şehir şehir yapmalıyız.her şehrin organizatörleri bu işi ortaklaşa anlaşıp yapabilirler.... o zaman az da olsa bişeyler anlatmak istediğimizi anlarlar..
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 07.08.2007 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EVet merakla bekliyoruz etkinliği.. Bravo
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 07.08.2007 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

projeyi çok merak ettim hayırlısı olsun
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 07.08.2007 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Şok oldum Alkışlıyorum Hayırlı olsun şimdiden
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ınsallah bu pazara yetiştirirsiniz çünkü üzücü olaylar iyice çogaldı Üzgünüm daha fazla can yanmadan sesimizi duyururuz bi yerlere !!!!!!! büyük başkan Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Şok oldum Şok oldum Şok oldum merakla bekliyoruz Şok oldum Şok oldum Şok oldum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zeki04
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-büyükçekmece-gürpınar

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

destekliyorum kesinlikle sesimizi duyurmalıyız Bravo Bravo
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inş en yakın zamanda gercekleşir bu organizasyon bide t shirt yerine trafik polisleri fln giyiyoya sarı renk onların üstünede dikkat çekici bişiler yazılıp montun üstündende giyilebilir
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle motorlara insalara motosikletçilere saygı göstermeyi öğreticez, biz arkadaş gurubuolrak alayına gider yapıyoruz, nazik oldukça onlar artiz oluyor artık bizde tersteyiz Bravo Alkışlıyorum Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

arçlar bizi görüyor ama kazımıyor ee bizde kendimizi koruyoruz yapacak tek birşey war oda ( gider )... Bravo Alkışlıyorum Bravo
YAHOO
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Johannesburg

MesajTarih: 07.08.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkeze selamlar..

Arkadaslar bu tarz bur organizasyon kesinlikle yapilmali. fakat su anki yorumlara bakilirsa ve konunun akisina, henuz ciddi bir karara varilabilmis degil.

Size soyle bir onerim var.

18 agustos pazar gunu saat 13:00 da, her ildeki motorsikletci arkadaslar, kendi illerindeki merkezlerde toplansinlar mesela.

Bayrak tsort vs vs hic bunlara girismenize gerek yok cunku bu bir organizasyon isi, vakit ve fedakarlik gerektiren bir olay, her ilde bikac kisi bu konuda organize olacak, vakit ayiracak vs vs. hic gerek olmayan bisey bu.

tek yapmaniz gereken, mesela, emaillerinizi kullanip olabildigince insana bu organizasyonu haber vermek.

Bu organizasyonun amaci ve hedefinide emallerinizde belirtirseniz eger zaten hem reklamini yapmis olacaksiniz hemde olayin gerekcesini insanlara duyurmus olacaksiniz.

Tabi bide bu olayin kanuni yonlerini arastirmak lazim, belki bu tip bir organizasyon icin izin almak gerekiiyor olabilir.

Email icin standart bir ornek burada hazirlanip mail yoluyla ulasilabildigi kadar insana ulastirilmasi saglanabilir..

Bende orada olabilmek isterdim fakat turkiyede yasamiyorum malesef.. Ama elimden geldigince birseyler yapmaya calisabilirim..

Forum yoneticilerinden herseyi bekleyemeyiz ama, bize soyle bir iyilik yapabilirler, foruma uye 43466 kisi var. hazirlayacagimiz mail taslagini ilk olarak bu uyelere mailleyebilirler mesela..

Meramimizi anlatiriz, planimizi yapariz, o gun trafikte olmayan insanlar dahi haberdar olur ne yapacagimizdan + basinin dikkatini cekeriz, ve maille bile olsa derdimizi insanlara ulastiririz..

Yorumlarinizi bekliyorum..
Whitesun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul / Beşiktaş

MesajTarih: 07.08.2007 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onur bu organizasyon için bir program çiziyor. 1 ipte 2 cambaz oyanamaz 1 tane koordinatör olursa daha iyi olur. o bize görev dağılımı yaparsa kesinlikle karmaşa , kaos çıkmaz. Her kafadan bir ses çıkarsa hiçbirşey elde edemeyiz. Bu işi Onurun sırtına yüklersek daha iyi olur diye düşünüyorum plan ve programlamayı yapar... bizde detayları hallederiz.
Whitesun Çevrimdışı Whitesun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAHOO, kardeş öyle büyük bir organizasyon olmalıki bir iki gün televizyona çıksın bizim millet televizyon hastası mail yolladıklarımız zaten bu işin bilincinde Bravo önemli olan bilmeyene ögretmek Bravo ve bunu geleneksel hale getirip iki ayda bir tekrarlamak OK yönetimin üstüne düşeni yapacağından hiç şüphemiz yok Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
big_malibu
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Manisa - İzmir

MesajTarih: 07.08.2007 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok merak ettim Gülümsüyorum umarım hayata geçirilebilecek bir faaliyet olurda hepimiz katılırız..
Başa dön
big_malibu Çevrimdışı big_malibu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

big_malibu, walla bu gün bi ses cıkmadı insallah unutmazlar çünkü hepimizin hayatı söz konusu Şok oldum Şok oldum Şok oldum
Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 07.08.2007 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspuzlu, gereklı acıkama yonetımde gelecektır benım bu konuda yorum yapmam yakısık almaz..ama emın olunkı bu proje hayata gectıgınde tum turkıyede olay olacak..bunun garantısını verebılırım Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal