Kızları da alın askere
Gönül verdim kara gözlü esmere
Alıp götürdüler beni askere
Kurban olam size ey komutanlar
Kızları da alın artık askere
Yüce dağlar senin karın biter mi?
Yanmayan ocakta duman tüter mi?
Kurban olam size ey komutanlar
Yar olmazsa bu askerlik biter mi?
Nazlı yare için için yanardım
Bu askerliği ben bitmez sanardım
Ne çabuk gelirmiş meğer tezkere
Herkes seve seve gitsin askere
Kızları almayın artık askere
Tarih: 07.08.2007 - 12:53 Mesaj konusu:
blackbery, dostum akşama görüşürüz demişsin, aman dikkat bugün günlerden salı, bugün gitme kimseyi bulamazsın orda Zamanında çok karıştıran olmuştu, buluşma yarın
bonarieta, ben de Ankara dışına çıkmak istiyorum, iki haftadır çıkamadım nasıl olacak? Sen güle güle git güle güle gel, Ankara MD burada nasılsa, gelince katılırsın.
O değilde ben aslında şu anda içerdeyken dışardayım. Ya tamamen içeri girmem lazım, yada küllen dışarı çıkmam. Şu iki haftadır bir jeepci, iki taksici ıskaladım. Allah' ın hakkı üçtür derler, acaba bunların aynı cinsten mi olması gerekiyor. Kimse kavga etmek istemiyor, hep yalnız kalıyorum. Acaba havalar sıcak, sular kesik ondan mı ki?
Bir de bir insan evladı yürümeye başladığının ikinci senesinde, beher seneye birer adet düşmek üzere, iki ayrı kaşının aynı bölgesinden, suratında simetri sağlayacak şekilde, iki ayrı kapı pervazına kafayı çakmak suretiyle, dikine iki yarık nasıl oluşturabilir? Lafa geldiğinde mütemadiyen ve beklenmedik şekilde olgun bir insan gibi konuşarak, kendisini adam yerine koyduran bu insan evladı kız olabilir mi? Bu arada estetik cerrahlar iyi para kazanıyorlar, etrafta çoluk çocuk varsa sıkı bir şekilde yönlendirin cerrah olsunlar.
Motorun lastiklerinin basıncı düşmüş, geçen gün virajda altımdan kaçmaya çalışıyordu benim piskilet. Lastiğe hava basmak hem motorda hem arabada en gıcık olduğum işlerden, hele motorda olunca diskiyle, zinciriyle uğraş, sibobu denk getir filan sıkıntı basıyor. Ama mecbur basacağız havayı. Nerede basacağız? Benzin istasyonunda. Sağolsunlar benzin pompaları arızalanmaz da hiç, yarısının kompresörü arızalı. Nokta atışı yapmak istiyorum kardeşim, iki lastiğe hava basmak için benzinlik benzinlik dolaşmak mı gerekiyor. Gelip benzin alıyorum, havayı da lastiğe basıp gideceğim. Bir de önceleri de var mıydı farkında değilim, yeni bir çeşit insan türü gözüme çarpmaya başladı bu aralar. Kompresörü çalışan benzinlik bulmuşum lastiklere hava basıyorum, arabasıyla dibime girmiş eleman, bir motosikletin arkasında beklemeye daralıyor. Kafa aşağı yukarı sağa sola oflaya puflaya dönüyor. Ulan kaç dakika sürecek benim motorun lastiklerinin işi, bekle işte. Yok, baktım çok daraldı arkadaş; dedim birader senin nefesin bayağı kuvvetli galiba, iyi uflayıp pufluyorsun. Geç dedim arka lastiğin sübobuna yapış hem hava boşa gitmesin hem sana sıra çabuk gelsin. Gitti arabasına oturdu hıyar.
Çalışmak da istemiyorum artık, insanı illa zıvana çıkartıyorlar. Yakkarım ulen.
Yok topicleri filan karıştırmadım, birikim bizim buluşma topiğine patladı. Yarın akşam aranızda olurum inşallah. _________________ Looks like I' m a do everything myself - Maybe I could use some help - But hell, if you want somethin' done right - You just do it yourself
(Rüzgar ate?i körükler)
Tarih: 07.08.2007 - 13:09 Mesaj konusu:
oncearocker, Abim dolmuş ya bu ne şiddet bu celal abi gel sen yarın atarız stresi Kal-El, şu an itibari ile şafak sonsuz dostum, yada bana öyle geliyor çok uzaklarda yani
Tarih: 07.08.2007 - 13:17 Mesaj konusu:
hadi hayırlısı ARRDA HAKINDA HAYIRLISI...bu arada bizde ankaradayız ahlatlıbelde görüşürüz görüşemezsekte iyi yolculuklar...ya askerlik beni biraz fazla etkiliyor bayan olduğum için olsa gerek!! neyse baymıyım ben artık...
oncearocker; walla pekde gönüllü gitmiyorum mecburi bir tatil diyelim... bu arada bayağı dolmuşun sen ya havalarda sıcak ki insan daha çok bunalıyor seni anlayabiliyorum.. bende eve takıldım kaldım çıkmak dolaşmak istiyorum ama işte olmayınca olmuyor.... kendimce şey diyorum benimde motorum olsaydıda bende hava basabilseydim benim bir motorum bile yok ( küçük emrah modu ) hehe
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
bende kasımda askere gidiyorum şimdiden o psikolojiye girdim benim için çok zor olacak bu askerlik ya of amannn _________________ Clıve owen !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız