Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 08.08.2007 / Ahlatlıbel Spor Tesislerindeyiz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 08.08.2007 / Ahlatlıbel Spor Tesislerindeyiz...

Ankara MD / 08.08.2007 / Ahlatlıbel Spor Tesislerindeyiz...
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 07.08.2007 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

gerçekten aSKERE mi gidiyosun?????? hayırlı teskereler nereye peki???*ALLAH YARDIMCIN OLSUN....

Evet Vatan borcunu ödeyip gelicez Gülümsüyorum daha sonuçlar açıklanmadı, temennilerin için teşekkür ederim
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
blackbery
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kızları da alın askere
Gönül verdim kara gözlü esmere
Alıp götürdüler beni askere
Kurban olam size ey komutanlar
Kızları da alın artık askere

Yüce dağlar senin karın biter mi?
Yanmayan ocakta duman tüter mi?
Kurban olam size ey komutanlar
Yar olmazsa bu askerlik biter mi?

Nazlı yare için için yanardım
Bu askerliği ben bitmez sanardım
Ne çabuk gelirmiş meğer tezkere
Herkes seve seve gitsin askere
Kızları almayın artık askere

ASKERLİK KADAR GÜZEL BİŞİ YOK VALLA
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackbery, hay ağzınla bin yaşa Çok gülüyorum Çok gülüyorum hiç güleceğim yoktu, artık duvarlara bunu kazırım askerde Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
blackbery
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARDA BEN ASKERDE HEP SÖYLERDIM BUNU BUNLA TESKEREYI ALDIM BEN

EE MOTORU NE YAPDIN SATCAKMISIN
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackbery, dostum akşama görüşürüz demişsin, aman dikkat bugün günlerden salı, bugün gitme kimseyi bulamazsın orda Gülümsüyorum Zamanında çok karıştıran olmuştu, buluşma yarın Çok gülüyorum
Başa dön
blackbery
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARDAAA DOSTUM SAĞOL BEN BU GUN ZANNEDIYORUMM EYVALLAH YAA TUH BAK CIKIP GIDECEKDIM BU GUN COK SAĞOL

NEYSE ARTIK YARIN CARTINGDE BISILER YAPCAZ

EE SEN GELCENMI ARDA
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

EE SEN GELCENMI ARDA

İnşallah Allah mani vermezse Çarşamba ordayım dostum Bravo Ama Carting de çok iyi pilotlarımız var, yarın bayağı çekişmeli olacak desenize Çok gülüyorum Delirdim
Başa dön
oncearocker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bonarieta, ben de Ankara dışına çıkmak istiyorum, iki haftadır çıkamadım nasıl olacak? Sen güle güle git güle güle gel, Ankara MD burada nasılsa, gelince katılırsın.

O değilde ben aslında şu anda içerdeyken dışardayım. Ya tamamen içeri girmem lazım, yada küllen dışarı çıkmam. Şu iki haftadır bir jeepci, iki taksici ıskaladım. Allah' ın hakkı üçtür derler, acaba bunların aynı cinsten mi olması gerekiyor. Kimse kavga etmek istemiyor, hep yalnız kalıyorum. Acaba havalar sıcak, sular kesik ondan mı ki?

Bir de bir insan evladı yürümeye başladığının ikinci senesinde, beher seneye birer adet düşmek üzere, iki ayrı kaşının aynı bölgesinden, suratında simetri sağlayacak şekilde, iki ayrı kapı pervazına kafayı çakmak suretiyle, dikine iki yarık nasıl oluşturabilir? Lafa geldiğinde mütemadiyen ve beklenmedik şekilde olgun bir insan gibi konuşarak, kendisini adam yerine koyduran bu insan evladı kız olabilir mi? Bu arada estetik cerrahlar iyi para kazanıyorlar, etrafta çoluk çocuk varsa sıkı bir şekilde yönlendirin cerrah olsunlar.

Motorun lastiklerinin basıncı düşmüş, geçen gün virajda altımdan kaçmaya çalışıyordu benim piskilet. Lastiğe hava basmak hem motorda hem arabada en gıcık olduğum işlerden, hele motorda olunca diskiyle, zinciriyle uğraş, sibobu denk getir filan sıkıntı basıyor. Ama mecbur basacağız havayı. Nerede basacağız? Benzin istasyonunda. Sağolsunlar benzin pompaları arızalanmaz da hiç, yarısının kompresörü arızalı. Nokta atışı yapmak istiyorum kardeşim, iki lastiğe hava basmak için benzinlik benzinlik dolaşmak mı gerekiyor. Gelip benzin alıyorum, havayı da lastiğe basıp gideceğim. Bir de önceleri de var mıydı farkında değilim, yeni bir çeşit insan türü gözüme çarpmaya başladı bu aralar. Kompresörü çalışan benzinlik bulmuşum lastiklere hava basıyorum, arabasıyla dibime girmiş eleman, bir motosikletin arkasında beklemeye daralıyor. Kafa aşağı yukarı sağa sola oflaya puflaya dönüyor. Ulan kaç dakika sürecek benim motorun lastiklerinin işi, bekle işte. Yok, baktım çok daraldı arkadaş; dedim birader senin nefesin bayağı kuvvetli galiba, iyi uflayıp pufluyorsun. Geç dedim arka lastiğin sübobuna yapış hem hava boşa gitmesin hem sana sıra çabuk gelsin. Gitti arabasına oturdu hıyar.

Çalışmak da istemiyorum artık, insanı illa zıvana çıkartıyorlar. Yakkarım ulen.

Yok topicleri filan karıştırmadım, birikim bizim buluşma topiğine patladı. Yarın akşam aranızda olurum inşallah.
oncearocker Çevrimdışı oncearocker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kal-El
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Angara-Gonya

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arda ben mi yapıyım şimdi ben mi tutuyum nöbeti bu arada şafak kaç? Delirdim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Kal-El Çevrimdışı Kal-El Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
blackbery
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

OO COK DELİ OCAK VALLAHA BENDE COK IDDALIYIM VALLAHA
YARIN GORUSURUZZ ARTIK
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oncearocker, Abim dolmuş ya Çok gülüyorum bu ne şiddet bu celal abi Çok gülüyorum gel sen yarın atarız stresi Bravo
Kal-El, şu an itibari ile şafak sonsuz dostum, yada bana öyle geliyor çok uzaklarda yani Çok gülüyorum
Başa dön
Kal-El
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Angara-Gonya

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Karting de çok iddialı değilim ama rolling yaparsak sanırım benim kawa geçer diye düşünüyorum Delirdim Delirdim Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Puhahaha arda adam mı öldürdün naptın kasatura numarası mı şafak karanlık mı benim sana sanırım 1000 falan borum vardır yani Delirdim Çok gülüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Biter ya sayılı gün nasıl olsa takma kafana Askerde 1 gün= Sivilde 10 gün falan yani bi alay malakla beraber süper bi ortam oluyor Gülümsüyorum
Başa dön
Kal-El Çevrimdışı Kal-El Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Biter ya sayılı gün nasıl olsa takma kafana Askerde 1 gün= Sivilde 10 gün falan yani bi alay malakla beraber süper bi ortam oluyor

ulen yeter artık gözünüzü seveyim yarın asker muhabbeti açmayın bana artık Üzgünüm Vallahi bak abicim moda sokmayın beni, vallahi kaçarım bak Gülümsüyorum
Başa dön
eca2007
Üye
Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi hayırlısı ARRDA HAKINDA HAYIRLISI...bu arada bizde ankaradayız ahlatlıbelde görüşürüz görüşemezsekte iyi yolculuklar...ya askerlik beni biraz fazla etkiliyor bayan olduğum için olsa gerek!! neyse baymıyım ben artık...
Başa dön
eca2007 Çevrimdışı eca2007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bonarieta
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oncearocker; walla pekde gönüllü gitmiyorum mecburi bir tatil diyelim... bu arada bayağı dolmuşun sen ya havalarda sıcak ki insan daha çok bunalıyor seni anlayabiliyorum.. bende eve takıldım kaldım çıkmak dolaşmak istiyorum ama işte olmayınca olmuyor.... kendimce şey diyorum benimde motorum olsaydıda bende hava basabilseydim benim bir motorum bile yok ( küçük emrah modu ) hehe Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bende kasımda askere gidiyorum şimdiden o psikolojiye girdim benim için çok zor olacak bu askerlik ya of amannn Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 9, 10, 11  Sonraki
4. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal