Tarih: 07.08.2007 - 14:04 Mesaj konusu:
Alıntı:
arkadaşlar asker muhabbeti yeter kanımca. burada bitsin lütfen...adam strese giriyo yaw
Hay ağzına sağlık Başkanım yaa bunalıma girdim, zaten dert çok Abi vallahi yarın yapmayın, nası bırakıcam bu muhabbeti, ortamı zaten leopoldo, dedemden seste çıkmıyor, attı bi olta gitti
rayjay, ciiddi diyorum üstüme yapıştı, benzincilerde aynısını diyor, " Abi neden bu kadar ufak" "Ufacık şeye bu kadar para verilirmi" vb diyologlarla karşı karşıya kalıyorum. En büyük korkum biri bigün çıkacak "Akülümü abi bu diyecek"
olm dalyağn gibi "benim babam general" adamsin hehe az ye de bi binlik al kendine _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
ARRDA, olta molta atmadım leyyn.gelcem inşallah bakalım.daha kuşadasındayım ne yani ankara dediğin 650 km.buraya en fazla 4 saat dedem.yeterki asfalt kuru olsun. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Tarih: 07.08.2007 - 14:12 Mesaj konusu:
abi general muhabbetini de yapmayalım mümkünse...
yani tüm espriler tek kişi üzerinden dönünce, o kişi birazcık kendini köşeye sıkıştırılmış hissedebilir.
arkadaşımızı zor durumda bırakmak istemezsiniz değilmi
Tarih: 07.08.2007 - 14:34 Mesaj konusu:
canerdemir79, aslında Ankara ile ilgili çok hoş anılarım yok. Çok sevmem yani oraları. Ama niye bayan motorcu yok anlamadım, resimlerde bayanları görüyoruz gerçi ama.. ? Konya MD'ye de söylene söylene sonunda onların da resimlerinde bayanları gördüm Allaha şükür
Bu arada Ahlatlıbel neresidir, nereye yakındır ? _________________ Hayat 3,5 ile 4 arasındadır. Ya 3,5 atarsın ya 4-4lük yaşarsın.
Tarih: 07.08.2007 - 14:40 Mesaj konusu:
R3N, eywallah adamım saolasın. hemen muhabbeti çevirdik sayende
Rachel, ahlatlıbel spor tesisi, konya yolundan Ankaraya gelirken incek ayrımından girince çok fazla gitmeden hemen solda kocaman nizamiyesi olan biryer. kime sorsan gösterir, yoksa gelmeyi mi düşünüyorsun
al sana birde google earth haritası. bu arada topic başına da koyuyum bunu, müdür unutmuş
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız