Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 08.08.2007 / Ahlatlıbel Spor Tesislerindeyiz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 08.08.2007 / Ahlatlıbel Spor Tesislerindeyiz...

Ankara MD / 08.08.2007 / Ahlatlıbel Spor Tesislerindeyiz...
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelebilirmiyim.çünkü hepinizi çok özledim Çoook seviyorum
leopoldo şimdi Çevrimiçi leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leopoldo, dedem, abim güzel insan, geldinmi abicim Ankaradamısın Gülümsüyorum abim şaka yapma böyle ama, seni sırtımda taşır getiririm ben Ahlatlıbele be abim Delirdim
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tuncerhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA MD

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leopoldo, gel hadi bizde seni çok özledik.

fatih . eywallah kardeşim. saolasın. mustafa abi canercim sizlerde saolun varolun.
Başa dön
tuncerhan Çevrimdışı tuncerhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 07.08.2007 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar asker muhabbeti yeter kanımca. burada bitsin lütfen...adam strese giriyo yaw Şok oldum

yeni arkadaşları da mutlaka bekliyoruz ona göre Bravo

oncearocker, orçun abim çok dolmuşun ya, bizim grupla bi terapiye ihtiyacın var anlaşılan Gülümsüyorum
yarınki eğlence eminim ki hepimize grup terapisi olacaktır Bravo

Kal-El, nerelerdesin len sen, yarın gel özletme kendini Göz kırpıyorum

leopoldo, dede bize şaka yapıyosun değilmi, yoksa bu susuzlukta oraları bırakıp gelmek için deli olmak lazım Dil çıkarıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arkadaşlar asker muhabbeti yeter kanımca. burada bitsin lütfen...adam strese giriyo yaw

Hay ağzına sağlık Başkanım yaa Çok gülüyorum bunalıma girdim, zaten dert çok Üzgünüm Abi vallahi yarın yapmayın, nası bırakıcam bu muhabbeti, ortamı zaten Üzgünüm Üzgünüm
leopoldo, dedemden seste çıkmıyor, attı bi olta gitti Çok gülüyorum
Başa dön
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARRDA demiş ki:
rayjay, ciiddi diyorum üstüme yapıştı, benzincilerde aynısını diyor, " Abi neden bu kadar ufak" "Ufacık şeye bu kadar para verilirmi" vb diyologlarla karşı karşıya kalıyorum. En büyük korkum biri bigün çıkacak "Akülümü abi bu diyecek" Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

olm dalyağn gibi "benim babam general" adamsin hehe az ye de bi binlik al kendine Göz kırpıyorum
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 07.08.2007 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARRDA, olta molta atmadım leyyn.gelcem inşallah bakalım.daha kuşadasındayım ne yani ankara dediğin 650 km.buraya en fazla 4 saat dedem.yeterki asfalt kuru olsun.
leopoldo şimdi Çevrimiçi leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi general muhabbetini de yapmayalım mümkünse...
yani tüm espriler tek kişi üzerinden dönünce, o kişi birazcık kendini köşeye sıkıştırılmış hissedebilir.
arkadaşımızı zor durumda bırakmak istemezsiniz değilmi Gülümsüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abicim ben bıktım, hala söylüyosunuz Gülümsüyorum general falan yok ortada, dilime geldi söyledim, gözünüzü seveyim yapmayın şu muhabbeti yaa İstemiyorum rica ediyorum abi
Başa dön
Kal-El
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Angara-Gonya

MesajTarih: 07.08.2007 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caner bakcaz canım mühim işler peşindeydim biliyorsun konyaya validenin yanına gittik zaten çatladım ordaki motorları görünce inşallah gelmeye çalışacam
Bravo
Başa dön
Kal-El Çevrimdışı Kal-El Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rachel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 07.08.2007 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de gelmek istiyorum Ankara'ya Üzgünüm
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rachel, gel gel tabi ama söyleyim bizim grupta bayan motorcu fazla yok malesef Üzgünüm
ama abaza muhabbeti de yok, o neden yok onuda anlamış değilim ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
R3N
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zıldırzımba 4-4-2 Çok gülüyorum

başkan bukalemun gibiyimdir her muhabbeti yaparım , ihtiyaç anında kırınız Çok gülüyorum
Başa dön
R3N Çevrimdışı R3N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rachel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 07.08.2007 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, aslında Ankara ile ilgili çok hoş anılarım yok. Çok sevmem yani oraları. Ama niye bayan motorcu yok anlamadım, resimlerde bayanları görüyoruz gerçi ama.. ? Konya MD'ye de söylene söylene sonunda onların da resimlerinde bayanları gördüm Allaha şükür Gülümsüyorum
Bu arada Ahlatlıbel neresidir, nereye yakındır ?
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R3N, eywallah adamım saolasın. hemen muhabbeti çevirdik sayende Dil çıkarıyorum

Rachel, ahlatlıbel spor tesisi, konya yolundan Ankaraya gelirken incek ayrımından girince çok fazla gitmeden hemen solda kocaman nizamiyesi olan biryer. kime sorsan gösterir, yoksa gelmeyi mi düşünüyorsun Göz kırpıyorum
al sana birde google earth haritası. bu arada topic başına da koyuyum bunu, müdür unutmuş Gülümsüyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Sonraki
5. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal