rachel...bak angaralı bayan md olarak motor almak için çalışıyoz deli gibi...
belki sırf bu yüzden yarınki buluşmayada gelemiycem ama tabi yerimde durabilirsem....
Tarih: 07.08.2007 - 15:25 Mesaj konusu:
Ardacım uzatmayın uzatmayın dedin ama dayanamadım bide ben uzatacam.
Hem gider ayak bi kızarsın bana rahatlamış olursun.
Sevgili dostum, arkadaşım, kardeşim, sırdaşım ARRDA Pazar günü vatani görevini yapmak için birliğine teslim olucaktır.
Arda ile tanışalı çok uzun bir zaman olmamasına rağmen, bizlerden dostluğunu, espirilerini esirgemeden, sıcak kanlılığı ile kalbimizde yer etti.
Herkez onu Temiz Portakal rengi 600 RR'ın sahibi olarak tanıdı.
Bazen sıcağa dayanamayıp hay sizin yapacanız organizasyonun içine ben tüküreyim dediği zamanlarda olmadı değil.
Ancak şuna eminimki bizlerle geçirdiği her dakikadan büyük keyif aldı.
Motosiletin bana kazandırdığı en güzel şeylerden biride senin dostluğun oldu, Teşekkürler Ardacım.
Asker dönüşü tekrardan hepberaber olmak dileğiyle...
NOT:Ardacım yarın gelmezsen bak evinide biliyorum. 30 Tane motorla basmayan ne olsun.
Ardayı merak edenler için....
Arda ile ilk tanışmamız...
Arda ve Temiz 600 RR'ı (vallahi ellemeye korkuyorum parmak izim kalacak diye.)
Herzaman karizmasını korudu..
Bazen gülümsedi....
Bazen şarışdı....
Herzaman Buluşmalara ilk gelenlerden oldu.....
Yaw adamı askere uğurlarken bu fotoyu koymasamıydık acaba.
Mangal başında bile karizmasını koruyor adama bak yaw....
Fotonun güzellliğine bakarmısınız.
İşte bu kalabalığı yarın akşamda görmek istiyorummmmm....
Tarih: 07.08.2007 - 15:28 Mesaj konusu:
müdür yapma müdür yapma dedim anlatamadım.
Arda için herşey değer ama adam daha gitmeden asker moduna girdi sayenizde.
yarın kamuflaj ile falan gelir diye endişe ediyorum.
onbaşı Arda emir ve görüşlerinize hazırdır konumatım
sevgili dostum güle güle git güle güle gel, tez zamanda biter inş
Tarih: 07.08.2007 - 15:41 Mesaj konusu:
ali yıldız : ooooof of bende gelebilecekmiyim acep bi gün çarşamba toplantılarına çok içerliyorum gelemiyorum ya _________________
Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Ohooo dallandırmayalım mevzuyu yahu. Aslan gibi bir koşu gider gelir kardeşim. Her şey Vatan İçin. Bir aralar ben de askere gideceğim deyip duruyordum; bir baktım 16 ay askerlik yapmışım, üstüne askerlik biteli 7 sene olmuş.
ARRDA, ömrü hayatında bir daha kafanı bu kadar toparlayacağın bir zaman dilimi daha olamaz, ciddi söylüyorum keyfini çıkart.
Hakikaten ya, yarın gelebilirsem bana bir terapi yapın, sinir stres olmuşum. _________________ Looks like I' m a do everything myself - Maybe I could use some help - But hell, if you want somethin' done right - You just do it yourself
(Rüzgar ate?i körükler)
Tarih: 07.08.2007 - 16:34 Mesaj konusu:
TayDen, Taylanım, yeni girdim siteye ve bi anda o kadar duygulandım ki, ellerine kollarına sağlık benim can kardeşim gerçek dostluğu bu kadar kısa sürede yakalamamızda senin ve senin gibi diğer arkadaşlarımızın kumaşındaki kalite de saklı aslında Ben kendimi sizleri tanıdığımdan dolayı o kadar şanslı hissediyorum ki, üzüntüm sizler gibi dostlardan ayrı kalıcağımdandır. Tekrar teşekkürler Taylanım canerdemir79, Canercim aslan kardeşim yarın kamufulaj la gelirsem hiç şaşma temennilerin için çok tesekkürler
oncearocker, abicim vallahi rahatlatıyosun beni , dediğin gibi olur insallah, yarın gelmemezlik etme
Tarih: 07.08.2007 - 18:01 Mesaj konusu:
yorumların hiç birini okuyamadım zamanım yok anladığım kadarıyla askerlik muhabbeti var arda abime şimdiden hayırlı teskereler diliyorum
niye şimdiden diliyoz nuda anlamadım biz götürüp teslim etmicezmi
neyse bunları yarın öğrenirim artık
tabiki bende geliyorum herzamanki gibi _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız