Tarih: 07.08.2007 - 18:08 Mesaj konusu:
hertürlü sarkılır fark yapmaz
bu arada .. ZORUNA GİTMESİN TORUUUN, GECELER UZUN, ÖTMEZ BORUUUUNNN _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
arda valla ben ilk kez yapiyorum o espriyi abartanlara kiz be kardesm
ne dicem angara md akdeniz turuma kelek lastikle patileye patileye cikmamaya karar verdim uygun fiyattan michelin kim satar tanidik, dokulun bakayim _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Tarih: 07.08.2007 - 21:34 Mesaj konusu:
rayjay, abi internetten baktınmı, buz motor, yada motogiyim adrelserine bi bak, gerçi euro bazında gene uçtu fiyatlar ama, ben Ankara da mümkünü yok bulamadım
bende çarşamba günkü etkinliğe katılmak istiyorum ama ulaşım ve akşam 11:30 da trenim olduğu için sanırım gelemyeceğim bu güzel fırsatı kaçırdığım için çok üzgünüm sizlerin arasında olmak isterdim.. artık kısmetse daha sonra... _________________ Clıve owen !!!
Günaydın arkadaşlar (bir günaydın furyası başlamış eksik kalmayım dedim )
blackbery, ile görüştüm ulaşım işini hallettik, bu akşam aranızda olacağım.
Bende ilk kez sizlerle olarak ilk sayfamı açıyorum.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız