Tarih: 08.08.2007 - 09:18 Mesaj konusu:
Rabbit, valla şanslısın.. daha geçen gün bir kedim bile yok diyodun.. şimdi md birlik olmuş sana nerden kedi bulacağını konuşuyor:) İstanbul'da akrabam veteriner.. pek sever kedileride.. bugun ona ulaşıp bi danışırım şeker..
"bi kedim olsuuuuunnnn.... adı aşşkıııımm olsuuuunnn" _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Hakan Başkanım,
zamanla canımız, kızımız, oğlumuz gibi sevdiğimiz bu hayvancıkların ticaretine lütfen katkıda bulunmayın,bunlar mal değillerki alınıp satılsın.çok acele etmezseniz eğer mutlaka malum internet sitelerinden, veterinerlerden ücretsiz olarak aileye verilen bir yavru bulabilirsiniz.her konuda olduğu gibi bu konuyada duyarlı yaklaşacağınızı umuyorum.
Tarih: 08.08.2007 - 09:46 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
MehmetTan, bu kedi işini başıma açan sensin,sus onun için
Söz vermişsin ben sana kedi alırım diye hatuna şimdi başımın etini yiyor..
Benim sorunum degil artık bu,tüm MD nin sorunu.. ehehehe
iyi günde,kötü günde HEP BİRLİKTE..
hakan o mehmet tan ortalık karıştırmaya birebir şaka bir yana sahibindencoma gir orda evcil hayvanlar kısmında bakabilirsin resmi fiyatı hepsi mevcut hediye eden bıle var
Sayın Başkanım,
8 yıldır siyam kedilerimle beraber yaşayan bir üyeniz olarak belirtmek isterimki lütfen gidip petshoplardan kedi-köpek almayınız. Bu kadar üyesi olan bir siteden mutlaka sizin istediğiniz özelliklerde yavrusu olan hatta dişi kedisi olup çiftleştirecek veya hamile olan mutlaka vardır. Eğer artık dayanamıyoruz illa hemen olsun diyorsanız bir de www. kedigen.com a bakarmısınız? Geçen yıl olsaydı biz size bakamayan bir arkadaşımın bembeyaz iran kedisini hediye edebilirdik. En kısa sürede yeni kedi arkadaşınıza kavuşmanızı dilerim. _________________ Siyah NX4
Hayat onunla daha guzel
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2086 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 08.08.2007 - 10:09 Mesaj konusu:
HakanDincer, başanım ben ve eşimde acayip derecede kediye düşkünüz ve evimizde bir tane kedimiz var. İşinize karışmış gibi lmak isteiyorum ama sokakta birçok kedi var bakıma muhtaç, biz onlardan bi tanesini ölmek üzereyken alıp hayatını kurtarmıştık. sizde böyle yapsanız olmazmı. Tabiki bu sadece benim fikrim.
kedimin birkaç resmi;
Shot with 6630 at 2007-08-08
Shot at 2007-08-08
Shot with Canon PowerShot S2 IS at 2007-08-08
Shot at 2007-08-08 _________________
Van kedisine devlet destek veriyor. Ayda bildiğim kadarıyla 50 YTL bakım ücreti ödüyor. Türü değerli olduğu için..
Biz de bir siyam, bir de ankara var. Tüm kedilerin yapısı farklı oluyor. Ankara'lar oyuncu, uzun geniş kuruklu. Siyam tam tersi. Siyamlar asabi olup sahibine çok bağlıyken. Ankara taranmayı ve sevilmeyi çok sever.
İran'lar çok tüylü olduğu için sık taranmaya ihtiyaç duyarlar, çok hareketli değillerdir. Sürekli ilgi isterler. _________________
[/url]
Bir Kedim olsun dedim adı Aşkım olsun.Olay oldu yahu ..Kendi halinde küçük minik bir İran Yavrusu istedim en beyazından ve basık burunlusundan.Dinçer popüler yaptı olmayan kedimi.Ben medyadan uzak tutacaktım kediciğimi
Çocukluğu kedi,köpek,kaz,ördek,tavşanla iç içe geçmiş biri olarak hayvanların cins ayrımına önem vermeyen biriyim.Kaldı ki geçen ay sokak kedisi temin etmek üzereydim kendime.Lakin erkek çıktı ismi bile hazırdı.Zencefil ...Ama erkek hayvanlara karşı bir antipatim var,soğudum kediden alamadım.En iyisi dedim istediğimi alayım..İlerde yanlızlık çekerse, eş tedarik ederim diye düşünmekteyim..
Öyle işte ..
...ve hâlâ bir kedim yok _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız