Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Kedisini arıyor :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Kedisini arıyor :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 08.08.2007 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, valla şanslısın.. daha geçen gün bir kedim bile yok diyodun.. şimdi md birlik olmuş sana nerden kedi bulacağını konuşuyor:) İstanbul'da akrabam veteriner.. pek sever kedileride.. bugun ona ulaşıp bi danışırım şeker..
"bi kedim olsuuuuunnnn.... adı aşşkıııımm olsuuuunnn" Gülümsüyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hdeniz
Üye
Üye

Nereden: bilecik

MesajTarih: 08.08.2007 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Başkanım,
zamanla canımız, kızımız, oğlumuz gibi sevdiğimiz bu hayvancıkların ticaretine lütfen katkıda bulunmayın,bunlar mal değillerki alınıp satılsın.çok acele etmezseniz eğer mutlaka malum internet sitelerinden, veterinerlerden ücretsiz olarak aileye verilen bir yavru bulabilirsiniz.her konuda olduğu gibi bu konuyada duyarlı yaklaşacağınızı umuyorum.
Gülümsüyorum
Başa dön
hdeniz Çevrimdışı hdeniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.08.2007 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
MehmetTan, bu kedi işini başıma açan sensin,sus onun için Çok gülüyorum
Söz vermişsin ben sana kedi alırım diye hatuna şimdi başımın etini yiyor..
Benim sorunum degil artık bu,tüm MD nin sorunu.. ehehehe Çok gülüyorum
iyi günde,kötü günde HEP BİRLİKTE.. Dil çıkarıyorum

hakan o mehmet tan ortalık karıştırmaya birebir Gülümsüyorum şaka bir yana sahibindencoma gir orda evcil hayvanlar kısmında bakabilirsin resmi fiyatı hepsi mevcut hediye eden bıle var Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 08.08.2007 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, baskanım amerıka karsı cıkmasın bılıyosun ıranla araları bozuk Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bı kedım bıle yok ama 1000rr vaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr Delirdim
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kediye bi de erkek kedi lazım Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, cengız bız senı dusunmustuk erkek olarak ama muhahaaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TaKa
Üye
Üye

Nereden: Ist.

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayın Başkanım,
8 yıldır siyam kedilerimle beraber yaşayan bir üyeniz olarak belirtmek isterimki lütfen gidip petshoplardan kedi-köpek almayınız. Bu kadar üyesi olan bir siteden mutlaka sizin istediğiniz özelliklerde yavrusu olan hatta dişi kedisi olup çiftleştirecek veya hamile olan mutlaka vardır. Eğer artık dayanamıyoruz illa hemen olsun diyorsanız bir de www. kedigen.com a bakarmısınız? Geçen yıl olsaydı biz size bakamayan bir arkadaşımın bembeyaz iran kedisini hediye edebilirdik. En kısa sürede yeni kedi arkadaşınıza kavuşmanızı dilerim.
TaKa Çevrimdışı TaKa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başanım ben ve eşimde acayip derecede kediye düşkünüz ve evimizde bir tane kedimiz var. İşinize karışmış gibi lmak isteiyorum ama sokakta birçok kedi var bakıma muhtaç, biz onlardan bi tanesini ölmek üzereyken alıp hayatını kurtarmıştık. sizde böyle yapsanız olmazmı. Tabiki bu sadece benim fikrim.
kedimin birkaç resmi;

Shot with 6630 at 2007-08-08

Shot at 2007-08-08

Shot with Canon PowerShot S2 IS at 2007-08-08

Shot at 2007-08-08
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer köpek arasanız benim arka bahçedeki pitbullu temsilci gostere bilirim Çok gülüyorum
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eczaci101 demiş ki:
Hakan Başkan ;

Siz bir Van kedisi alın (daha ucuz ) ;
.

Van kedisine devlet destek veriyor. Ayda bildiğim kadarıyla 50 YTL bakım ücreti ödüyor. Türü değerli olduğu için..

Biz de bir siyam, bir de ankara var. Tüm kedilerin yapısı farklı oluyor. Ankara'lar oyuncu, uzun geniş kuruklu. Siyam tam tersi. Siyamlar asabi olup sahibine çok bağlıyken. Ankara taranmayı ve sevilmeyi çok sever.

İran'lar çok tüylü olduğu için sık taranmaya ihtiyaç duyarlar, çok hareketli değillerdir. Sürekli ilgi isterler.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Moderatör
Moderatör

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit'imin davşi'min hala bir iran kedisi yok Üzgünüm

Bilseydim dişi kedi istediğini ben sana bahsettiğim kediyi alır getirirdim İstemiyorum

Sanıyorum en kısa zamanda senin deli bir kedin olucak davşim Göz kırpıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir Kedim olsun dedim adı Aşkım olsun.Olay oldu yahu ..Kendi halinde küçük minik bir İran Yavrusu istedim en beyazından ve basık burunlusundan.Dinçer popüler yaptı olmayan kedimi.Ben medyadan uzak tutacaktım kediciğimi İstemiyorum

Çocukluğu kedi,köpek,kaz,ördek,tavşanla iç içe geçmiş biri olarak hayvanların cins ayrımına önem vermeyen biriyim.Kaldı ki geçen ay sokak kedisi temin etmek üzereydim kendime.Lakin erkek çıktı ismi bile hazırdı.Zencefil ...Ama erkek hayvanlara karşı bir antipatim var,soğudum kediden alamadım.En iyisi dedim istediğimi alayım..İlerde yanlızlık çekerse, eş tedarik ederim diye düşünmekteyim..

Öyle işte ..

...ve hâlâ bir kedim yok İstemiyorum Ağlıyorum
_MetallicMan_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bahçeşehir/İstanbul

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Abi ben veterinerlik okuyacağım büyük ihtimalle sonuçları bekliyorum,,MD kedisine ben bakarım Çok gülüyorum Çok gülüyorum
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, bır kedi neler yaptırmış mıllete yav yazan yazana artık tv reklamlarında oynatırsın olmazsa populer kedini....isme bak aşkım olurmuya buda yapılırmı???
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal