Tarih: 08.08.2007 - 10:02 Mesaj konusu:
Tsquare: Ay umutcum Gitsek mi ki..., yoksa uzak mı... , bir de köprü, trafik falan... Warhammer: Kızım motoru sen mi sürüyon, şurda iki yol yapıyoz bu sayede... Tsquare: Tamam tamam sen bilirsin.. Gidelim tabi hayatım... Çayır a da yayılırız rahat rahat, serin serin... Karşı daki dostları da görmüş oluyoruz dimi hem bu sayede... Warhammer: Hı hı, evet, bak sana beş dakka müsade, basar giderim, kalırsın ona göre...
Hımm sanırım geliyoz biz de.... _________________ tsquare-warhammer-çaydanlik (Basak-Umut- Honda Vtx1300)
Çaydanliğin bile parlağini severizzz!!!!!
Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1282 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 08.08.2007 - 10:29 Mesaj konusu:
tsquare demiş ki:
Tsquare: Ay umutcum Gitsek mi ki..., yoksa uzak mı... , bir de köprü, trafik falan... Warhammer: Kızım motoru sen mi sürüyon, şurda iki yol yapıyoz bu sayede... Tsquare: Tamam tamam sen bilirsin.. Gidelim tabi hayatım... Çayır a da yayılırız rahat rahat, serin serin... Karşı daki dostları da görmüş oluyoruz dimi hem bu sayede... Warhammer: Hı hı, evet, bak sana beş dakka müsade, basar giderim, kalırsın ona göre...
toplantı İPTAL ARKADAŞLAR........ olması ihtimalı yok ama olsun, ben ortalık kariştirayım, customcıyım ben hep customcılar kızkanır sizi, biz böyle toplantı yapamıyoruz diye...
gelemiorum ama fidan istiorum
nasıl para ulaştırabilirim _________________ ******BiNLeRCe DaNSöZ VaR
ve
HeRYeRDe VaR!!!*****
(anlayana sivrisinek saz, anlamayan...)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız