Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 08.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba toplantı(anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

08.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba toplantı(anadolu)

08.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba toplantı(anadolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
arzuche
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.08.2007 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam, İzmir'de bi ormanımız olsun, fena mı olur?
Başa dön
arzuche Çevrimdışı arzuche Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alestevardiya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Kozyatagi

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Deliiiiiemin niye cezalıymısım! Ben seni sobelemistim mızıkcılık yapan sensin!
Ersincim thanks gelicem insallah...
Kemalim doorudur anladım ben onu Göz kırpıyorum Insallah olur... (Bizim isi atlamaa Üzgünüm )
siii yuuu gaaaayyysss
tsquare
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/sisli

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tsquare: Ay umutcum Gitsek mi ki..., yoksa uzak mı... Şok oldum, bir de köprü, trafik falan... İstemiyorum
Warhammer: Kızım motoru sen mi sürüyon, şurda iki yol yapıyoz bu sayede... Sinirlendim
Tsquare: Tamam tamam sen bilirsin.. Gidelim tabi hayatım... Dil çıkarıyorum Çayır a da yayılırız rahat rahat, serin serin... Karşı daki dostları da görmüş oluyoruz dimi hem bu sayede...Çok gülüyorum
Warhammer: Hı hı, evet, bak sana beş dakka müsade, basar giderim, kalırsın ona göre... Sinirlendim

Hımm sanırım geliyoz biz de.... Göz kırpıyorum Delirdim
tsquare Çevrimdışı tsquare Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topık yukari yapıyorum bıde iptal yazayım bari bu iptal kelımesı daha çok üye gelmesine yol acıyor.... alırım anahtarınızı...
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delidolucocuk
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl iptal yaa şimdi akşam toplantı yok mu? gelmeyelim o zaman
Başa dön
delidolucocuk Çevrimdışı delidolucocuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HeLiCoPTeRMaN, yanlışyere yazmışsın yavrum izmir toplantısı iptal istanbul md toplantısı tam gaz devam... Bravo

customcu dostlarımızı al gel akşam 22.00 gibi gelirsiniz siz bizim yanımıza ben arabayla gelecem sizin yanınızada ugrarım...
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Derya hnm lütfen pastamı unutmayınız Çok gülüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bende orda olacam herzamankı gibi karakinimle beraber herkesi beklıyoruz...
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kene vakasına rastlandı geçen toplantıda dikkatli olun... Göz kırpıyorum Çimlere oturmayın İyi fikir
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HeLiCoPTeRMaN, senı akşam ben iptal edecem yavrum bende izmir md toplantısına iptal yazayım az olmazsa....

titi, kene ne yapar delukanluya ön çimlerde oturcaz artık arkadaşlar denize dogru...
Başa dön
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 08.08.2007 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tsquare demiş ki:
Tsquare: Ay umutcum Gitsek mi ki..., yoksa uzak mı... Şok oldum, bir de köprü, trafik falan... İstemiyorum
Warhammer: Kızım motoru sen mi sürüyon, şurda iki yol yapıyoz bu sayede... Sinirlendim
Tsquare: Tamam tamam sen bilirsin.. Gidelim tabi hayatım... Dil çıkarıyorum Çayır a da yayılırız rahat rahat, serin serin... Karşı daki dostları da görmüş oluyoruz dimi hem bu sayede...Çok gülüyorum
Warhammer: Hı hı, evet, bak sana beş dakka müsade, basar giderim, kalırsın ona göre... Sinirlendim

Hımm sanırım geliyoz biz de.... Göz kırpıyorum Delirdim

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum İşte demokrasi Dil çıkarıyorum

HeLiCoPTeRMaN R1 bekliyoruz senden kankaaaaa, gelirken unutma Göz kırpıyorum

mezar 3 YTL mi verceğiz şimdi, yahu OGS, KGS, BGS falan geçiyor mu? yada kredi kart Delirdim Delirdim
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toplantı İPTAL ARKADAŞLAR........ Dil çıkarıyorum olması ihtimalı yok ama olsun, ben ortalık kariştirayım, customcıyım ben hep customcılar kızkanır sizi, biz böyle toplantı yapamıyoruz diye...
Başa dön
Whitesun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul / Beşiktaş

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akşama görüşürüz biz Deliçocuk ile beraber gelecez 20.45 gibi ordayız nasipse..
Whitesun Çevrimdışı Whitesun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pita
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelemiorum ama fidan istiorum İstemiyorum
nasıl para ulaştırabilirim
(anlayana sivrisinek saz, anlamayan...)
Başa dön
pita Çevrimdışı pita Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.08.2007 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pita, kaç tane istiyorsun dur sana lazım olan kişiyi cagırayım pm yoluyla konuşun
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal