keRRem,çok geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin.Benim kanım A (+) pozitif.Eğer takas yapılabiliyorsa seve seve giderim... _________________ MD ZEYBEK TEAM Meleği ...A True Friend is like Another Me...
Tarih: 08.08.2007 - 11:13 Mesaj konusu:
keRRem, Topic iki kez açılmış, istanbuldan bir arkadaş ve sen açmışsın.
Kana ihtiyacı olan bebek İstanbuldamı, İzmirdemi ona göre belki yönlendirme yapabiliriz.
Demande;
Çok tşk ederim ALLAH razı olsun kan takası hakkında bilgi vermediler. Ki aranan kan zor bulunan bir grup olduğu için takas olacağını sanmıyorum.
ilgin için tşkler tekrardan. _________________ Karada En Hızlı Denizde En Derine...
Keremcim alah yardimcilari olsun benim ve cevremdekilerin kan gurubu uymuyor...
Umarim kan en kissa surede bulunur... _________________ [img]http://img216.imageshack.us/img216/5217/13427424wl8.gif
Tayden;
o kadar çabuk ve hızlı yayılmışkı ben ne olduğunu anlayamadım sanıyorum bütün tr de dolaşıyor şuan. kan takası için verilen teli aradığımda telefon kapalı sinyali verdi. ümit ediyorum bu bir şaka değildir.
bana bu şekilde bir ileti geldi ve bende bu konularda duyarlı olduğum için topik açmak istedim yararlı olmak adına ve şuan konunun akibeti hakkında bilgim yok. umarım bu bir şaka değildirki bizler gibi duyarlı insanları girişkenliğini kırmazlar bir gün elbet dağdaki çoban hesabına dönecektir. _________________ Karada En Hızlı Denizde En Derine...
Tarih: 08.08.2007 - 11:28 Mesaj konusu:
keRRem aynı ileti banada geldi bende herkese haber verdim bunun şakasının olacağını sanmıyorum allah anasına babasına bağışlasın allah yardımcıları olsun çok nadir bulunan bir kan grubu umarım bulunur... _________________ SENİ SEVMEK DÜNYADAKİ BÜTÜN HEYECANLARA BEDEL....ECA 20 TEMM...
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 08.08.2007 - 11:40 Mesaj konusu:
gecen haf ta kaza gecirdim çok kan kaybetmişim kan wermezmişim _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
alicim; şaka olmadığını ümit ediyorum. bizler yinede bu duyarlılığımızı kaybetmeyelim.
eca, aynı ileti heryerden herkese gelmeye başladı. bir yandan şaka olmamasını diliyoruz ki şaka veya gerçek ise hem iyi hemde kötü gerçek ise minicik bir bebeğin kana ihtiyacı var şaka ise insanlar ile dalga geçen kötü niyetli kişiler var ama öyle bir kana da ihtiyac yok. bu durumda hangisinin olmasını istediğimi bilemedim. _________________ Karada En Hızlı Denizde En Derine...
Demande;
Çok tşk ederim ALLAH razı olsun kan takası hakkında bilgi vermediler. Ki aranan kan zor bulunan bir grup olduğu için takas olacağını sanmıyorum.
ilgin için tşkler tekrardan.
keRRem,rica ederim ne demek..Bu insanlık görevimiz...Umarım aranılan kan bulunur.Lütfen bu konuda gereken duyarlılığı gösterelim arkadaşlar.
Eğer bilgi alabilirsen bu konuda yardımcı olmaya hazırım
Tekrar tekrar acil şifalar dilerim _________________ MD ZEYBEK TEAM Meleği ...A True Friend is like Another Me...
BENDE SÜREKLİ OLARAK DENİYORUM.
TEL KAPALI VERİYOR.
BEN YİNE İYİ DÜŞÜNMEK İSTEDİM SANIRIM ÇOK ARANDI VE ŞARJ BİTTİ
BİLMİYORUM ÇOKMU İYİ NİYETLİ OLUYORUM AMA _________________ Karada En Hızlı Denizde En Derine...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız