Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - *****b rh (-) doğan bebek için acil kan 0538 305 59 67****

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

*****b rh (-) doğan bebek için acil kan 0538 305 59 67****

*****b rh (-) doğan bebek için acil kan 0538 305 59 67****

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
keRRem
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.08.2007 - 11:04    Mesaj konusu: *****b rh (-) doğan bebek için acil kan 0538 305 59 67**** Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaşlar yeni doğan bir bebek için acil kana ihtiyaç vardır.

b rh (-) doğan bebek için acil kan 0538 305 59 67

bu insanı görev için sizlerden gerekli hassasiyeti bekliyorum.

ilginenler için tşkler.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DeM@NDe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 08.08.2007 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keRRem,çok geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin.Benim kanım A (+) pozitif.Eğer takas yapılabiliyorsa seve seve giderim...
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 08.08.2007 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keRRem, Topic iki kez açılmış, istanbuldan bir arkadaş ve sen açmışsın.
Kana ihtiyacı olan bebek İstanbuldamı, İzmirdemi ona göre belki yönlendirme yapabiliriz.
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
keRRem
Üye
Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Demande;
Çok tşk ederim ALLAH razı olsun kan takası hakkında bilgi vermediler. Ki aranan kan zor bulunan bir grup olduğu için takas olacağını sanmıyorum.
ilgin için tşkler tekrardan.
dragon35
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.08.2007 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keremcim alah yardimcilari olsun benim ve cevremdekilerin kan gurubu uymuyor...
Umarim kan en kissa surede bulunur...

objektifboad@hotmail.com
Başa dön
dragon35 Çevrimdışı dragon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
keRRem
Üye
Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tayden;
o kadar çabuk ve hızlı yayılmışkı ben ne olduğunu anlayamadım sanıyorum bütün tr de dolaşıyor şuan. kan takası için verilen teli aradığımda telefon kapalı sinyali verdi. ümit ediyorum bu bir şaka değildir.
bana bu şekilde bir ileti geldi ve bende bu konularda duyarlı olduğum için topik açmak istedim yararlı olmak adına ve şuan konunun akibeti hakkında bilgim yok. umarım bu bir şaka değildirki bizler gibi duyarlı insanları girişkenliğini kırmazlar bir gün elbet dağdaki çoban hesabına dönecektir.
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 08.08.2007 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu mesaj bana msn.den ulaştı nasıl bir iş bu şakaysa ve gerçekten lazım olsa ne yapacağız
Üye
Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 08.08.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keRRem aynı ileti banada geldi bende herkese haber verdim bunun şakasının olacağını sanmıyorum allah anasına babasına bağışlasın allah yardımcıları olsun çok nadir bulunan bir kan grubu umarım bulunur... Üzgünüm Ağlıyorum
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 08.08.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecen haf ta kaza gecirdim çok kan kaybetmişim kan wermezmişim Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
keRRem
Üye
Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alicim; şaka olmadığını ümit ediyorum. bizler yinede bu duyarlılığımızı kaybetmeyelim.

eca, aynı ileti heryerden herkese gelmeye başladı. bir yandan şaka olmamasını diliyoruz ki şaka veya gerçek ise hem iyi hemde kötü gerçek ise minicik bir bebeğin kana ihtiyacı var şaka ise insanlar ile dalga geçen kötü niyetli kişiler var ama öyle bir kana da ihtiyac yok. bu durumda hangisinin olmasını istediğimi bilemedim.
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keRRem, bana izmirden bir arkadaşım attı msn den kana ihtiyaç olduğunu üstüne basa basa sordum şaka olmadığını söyledi umarım şaka değildir
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeM@NDe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keRRem demiş ki:
Demande;
Çok tşk ederim ALLAH razı olsun kan takası hakkında bilgi vermediler. Ki aranan kan zor bulunan bir grup olduğu için takas olacağını sanmıyorum.
ilgin için tşkler tekrardan.

keRRem,rica ederim ne demek..Bu insanlık görevimiz...Umarım aranılan kan bulunur.Lütfen bu konuda gereken duyarlılığı gösterelim arkadaşlar. İyi fikir

Eğer bilgi alabilirsen bu konuda yardımcı olmaya hazırım

Tekrar tekrar acil şifalar dilerim
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keRRem, BU TOPİĞİ KİTLEYELİM TELEFON NUMARASI KAPALI EĞER GEREKİRSE TEKRAR AÇARIZ HERKEZDEN ÖZÜR DİLERİM
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
keRRem
Üye
Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENDE SÜREKLİ OLARAK DENİYORUM.
TEL KAPALI VERİYOR. Sinirlendim
BEN YİNE İYİ DÜŞÜNMEK İSTEDİM SANIRIM ÇOK ARANDI VE ŞARJ BİTTİ
BİLMİYORUM ÇOKMU İYİ NİYETLİ OLUYORUM AMA Ağlıyorum
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keRRem, benimde canım sıkıldı şakamı gerçekmi diye Üzgünüm
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal