Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Dikkat!!! Çok önemli motorsikletlerimizle orda olmalıyız...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Dikkat!!! Çok önemli motorsikletlerimizle orda olmalıyız...

Dikkat!!! Çok önemli motorsikletlerimizle orda olmalıyız...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
unicornist
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.08.2007 - 11:31    Mesaj konusu: Dikkat!!! Çok önemli motorsikletlerimizle orda olmalıyız... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Etkinlik için saat 11.00 Kadıköy İskele Meydanında buluşulacaktır.
Motosikletler park edilecek, hazırlıklar yapılacak, basın ve kamuoyu duyurusunun okunması ve basın bilgilendirilmesi ile son bulacaktır.

Etkinlik amacı,
Son zamanlarda sıkça yaşanan motosiklet kazalarına,
ve bu kazalar sonucu ortaya çıkan ciddi yaralanma ve ölümlere kamuoyunun dikkatini çekmek,
yol kaplamaları ile yol kenarlarındaki bariyerlerin riskleri,
meydana gelen kazalar ve kaza sonrası etkileri üzerine kamuoyunu bilgilendirmek
ve bu nedenle yakın zamanda kaybettiğimiz arkadaşlarımızı anmaktır.

Etkinlik kuralları

*** Etkinlik için EMOK tarafından gerekli izin alınmıştır. VE kanunun öngördüğü çerçevede gerçekleşecektir.
*** Etkinlik alanına ulaşım için, buluşma yerleri tesbit edilmemiş ve toplu sürüş planlanmamıştır. Katılımcılar, bireysel olarak gelebilecekleri gibi, kendi aralarında gurup oluşturup topluca alana gelebilirler. Bu esnada trafiği tehlikeye düşürmemeye azami dikkat ediniz.
***Etkinliğe her gurup, kendi flamaları ile katılabilir. Yakın zamanda kaybettiğimiz arkadaşlarımızın resim ve posterlerini taşıyabilir.
***Etkinlik esnasında, görevlilerin uyarılarına mutlaka uyunuz. Sizin için hazırlanmış Motoparka motorunuzu, bir düzen içinde park ediniz.Bu konuda görevliler size yardımcı olacaktır.
***Görevliler, güvenlik tedbirleri alacak olsa da, kötü niyetli kişilere karşı dikkatli olunuz.
***Etkinlik esnasında, bize yakışmayan davranışlardan kaçınınız. Aykırı hareket eden arkadaşlarımız uyarılacak, israrı sonucunda da resmi güvenlik görevlilerce kanuni işlem yapılacaktır.
***Etkinlik sonrasında toplu sürüş için izin alınmamış olup, düzen ve sükünet içinde dağılınacaktır.

Etkinlikte görevi yapmak isteyen arkadaşlarımızın yardımına ihtiyaç olacaktır. Görev almak isteyen arkadaşlarımız 0 533 3333665 numaralı telefonla irtibat kurmaları rica olunur.

Unutmayalım;
Bu etkinliğin başarıya ulaşması, hepimizin yapacağı katkı ile olacaktır.

EMOK Enduro Motosiklet Spor Kulubü Derneği
Etkinlik Koordinatörü
UĞUR BECERİKLİLER
0-533-3333665

Basın Duyurusu
11/08/2007

Üç hafta önce bugün, yüzlerce hastasını kurtarmış iyi bir doktor, iyi bir eş, baba, dost, değerli bir insan ve bilinçli bir motosiklet binicisi olan sevgili Dr. Ömer Uzma’yı, dikkatsiz ve sorumsuz bir sürücü ile karayolları yol bariyerleri aramızdan aldı. Kayıp büyüktür ve herkesin kaybıdır.

Dr. Ömer Uzma’yı, aniden şerit değiştiren ticari bir araç motosikletinden düşürmüştü. Sürüklenen Uzma, onu koruması gereken yol bariyerlerinin açıkta kalan keskin ayaklarına çarparak can vermişti.

Geçtiğimiz hafta TEM Ümraniye bağlantısı üzerinde yağmursuz havada yola taşan yağmur suları (!) nedeni ile ıslanan asfalt üzerinde motosikleti kayan Ramazan Maden yine bariyer demirlerine çarparak hayatını kaybetti. Bu, kısa süre içinde bariyer demirlerinin neden olduğu ikinci can kaybıydı.

Bu hafta içinde İzmir’de sorumsuz bir sürücünün arkadan çarptığı motosiklette bulunan Yaşar Mete Oymaklı ve İrem Uygur isimli iki genci daha kaybettik.

Benzerlerine sıklıkla şahit olduğumuz bu tür kazalar hakkında yetkililere ve kamuoyuna seslenmek istiyoruz.

1- Koruyucu kaportası bulunmayan motosikletlerin binicileri olası kazalarda büyük hasar alabilmekteler. Motosikletler her gün, Dr. Uzma, Ramazan Maden ve Yaşar Mete Oymaklı gibi değerli insanları taşıyorlar. Diğer araç sürücülerinden bizleri yollarda kollamaları ve korumaları ricasında bulunuyoruz.

2- Resmi yetkililerden, trafikle ilgili kanun, mevzuat ve standartları düzenlerken motosikletleri de mutlaka göz önüne almalarını talep ediyoruz. AB ülkelerinde motosiklete sağlanan geçiş üstünlüğü, otomobile uyumlu sürat sınırlaması gibi can güvenliğini sağlamaya yönelik düzenlemelerin bir an önce hayata geçirilmesini istiyoruz.

3- Dr. Uzma ve Ramazan Maden ’in kazaları, önemli bir soruna daha dikkat çekmelidir: Yol Bariyerleri Tuzağı! Yollardaki araçları ve içindekileri koruması beklenen karayolları yol bariyerleri, şimdiki yapısıyla motosikletlerin korkulu rüyasıdır. Bariyerlerin açıkta kalan sivri kenarlı metal direkleri yerde sürüklenerek ona çarpan bir motorcuya bıçak etkisi yapmakta, koruyucu kaskı bile kesebilmektedir. Bu büyük tehdide karşı ne gibi önlemlerin alınabileceği bellidir. Enduro Motosiklet Kulübü (EMOK) olarak karayolları ve yetkili merciler nezdinde gerekli bilgilendirme, başvuru ve takip sorumluluklarımızı yerine getireceğiz.

Kamuoyuna ve yetkililere saygı ile duyurulur.

EMOK -Enduro Motosiklet Spor Kulübü Derneği

EDİT:MEZAR GEREKLİ DÜZELTMELERİ YAPTIM
Başa dön
unicornist Çevrimdışı unicornist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alestevardiya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Kozyatagi

MesajTarih: 08.08.2007 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok iyi fikir destekleyelim Bravo
unicornist
Üye
Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tesekkurler alestevardiya... her destek kendimize verdigimiz destek olacak... Alkışlıyorum
Başa dön
unicornist Çevrimdışı unicornist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
wildwolf
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keşke bizlerde aranızda olabilseydik çok güzel bir etkinlik Alkışlıyorum
wildwolf Çevrimdışı wildwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
unicornist
Üye
Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aramizdasiniz biz hepiniz icin orda olacagiz.
Başa dön
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inş büyük bi organizasyon olur herkesin gelmesi lazım
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eca2007
Üye
Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İŞTE BUU!!!!!!!! BENCE BÜYÜK İLLERİN HEPSİNDE YAPILMALI ANKARAYADA BEKLİYORUZ...TİCARİ ARAÇKLAR BAŞTA OLMAK ÜZERE BÜTÜN SÜRÜCÜLER BİLİNÇLENMELİ İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ OLMAMALI..BU ARADA ACI KAYBIMIZ Dr. Ömer Uzma’yı
RAHMETLE ANIYORUZ....
ercmnt84
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eş zamanlı olarak meclis önünden anıtkabire geçelim ankara md ler.
Başa dön
ercmnt84 Çevrimdışı ercmnt84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum helal olsun sonunda birisi çıktı inanıorum yapıcı bi topluluk olacaktır Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
duman7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: googledan ara

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
tebrik edıyorum hepınızı emeyı gecen herkeze burda olsa yada ızmırde bende katılırdım ama ıstanbul benım ıcın uzak ama böğle bır organızasyonun ızmırdede yapılmasını ıstıyorz
mbinli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu etkinlik mutlaka desteklenmeli ve sakin, bilinçli ve aklıbaşında bir kalabalikla kamuoyunun dikkati çekilmelidir.
mbinli Çevrimdışı mbinli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

19/07/2007 17:30 1.köprüye 150 metre kala sürücünün kapıyı açması sonucu bariyere patladım..Sol parmak kırık ,refuj cigerimi yırttı ...
vampir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSIN

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Destek vermek lazım.Oradaki arkadaşlar bizleri de temsilen katılırlarsa seviniriz..
Başa dön
vampir Çevrimdışı vampir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
cpatience Çevrimdışı cpatience Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum avrupa yakası buluşma yeri hakkında bilgilendirin lütfen Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal