Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 08.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba toplantı(anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

08.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba toplantı(anadolu)

08.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba toplantı(anadolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
trendy
Moderatör
Moderatör

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.08.2007 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

siii yuuu gaaaayyysss

Gay ile Guy arasında dünya kadar fark far.
Biri İ... diğeri erkek anlamına geliyor.Kime dediğini bilmiyorum tabi ama düzeltiyim dedim Dil çıkarıyorum
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
orca2
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-dragos

MesajTarih: 08.08.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aşam bende çayır çimendeyim .Mezar bu fidan lardan birkaç tanede çayır çimende diksek nasıl olur Alkışlıyorum
Başa dön
orca2 Çevrimdışı orca2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kemal_RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Bostancİ

MesajTarih: 08.08.2007 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trendy aksam gelde cayırda cimenlerin üzerinde ben anlatim sana ne oldugunu Dil çıkarıyorum
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trendy demiş ki:
Alıntı:

siii yuuu gaaaayyysss

Gay ile Guy arasında dünya kadar fark far.
Biri İ... diğeri erkek anlamına geliyor.Kime dediğini bilmiyorum tabi ama düzeltiyim dedim Dil çıkarıyorum

trendy dese dese, mezar a demiştir gay diye Sinirlendim
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trendy
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 08.08.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kemal_RR, pardon sanamı demişti, ben mezar zannetmiştim.. Dil çıkarıyorum

Çok kene var rahatsız oluyorum... Şok oldum
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar sen yapınca iyi mi oluyordu???? Çok gülüyorum

edit by trendy
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kemal_RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aaaaa Mezar gay miymiş Dil çıkarıyorum
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haha şöyle edit yapan edit ledim desin vede biri mezar a söylesin mesajlarımla uğraşmasın.....

bide sewgili trendy ya ben ingilizce bilmeseydim ve bana küfür yazdığını sansaydım ne olacaktı,türkçe yaz kardeşşim alla alla Bravo

En son HeLiCoPTeRMaN tarafından 08.08.2007 - 16:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
trendy
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 08.08.2007 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kemal_RR, şimdi adam olmadığını ispat etmek zorundamı?

Bence o lafı söyleyen ispatlasın olduğunu Şok oldum
dabruzzo
Üye
Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de bi uğrarım sanırım akşam. Gülümsüyorum
dabruzzo Çevrimdışı dabruzzo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trendy
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 08.08.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HeLiCoPTeRMaN, haklısın bu konuda. Akşam ikaz ediver arkadaşıda yanlış anlaşımlara yol açmasın.Türkçe konuşalım anlaşalım Dil çıkarıyorum
Kemal_RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aksam bu konuya parnak basmak lazım Dil çıkarıyorum
longriders
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-Kadıköy

MesajTarih: 08.08.2007 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu akşam siz çayır çimene yayılırken ayağınızın altındaki yer titrerse asvalta bakın oradan benim dragsatr geliyordur .... Bravo OK
longriders Çevrimdışı longriders Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ee bu aksam bende geleyım artık bayadır gelmıyorum tıplantıya Delirdim
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar demiş ki:
kaancoleman, tamam gel gel sende 3 ytl almayacagım bırak bu dügün olayını....

puhahahaaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Whitesun, pasta olayından da haberin vardır inşallah Dil çıkarıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal