Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - GAZİANTEP MD PİKNİK SEFASI HAYVANAT BAHCESİ GEZİSİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

GAZİANTEP MD PİKNİK SEFASI HAYVANAT BAHCESİ GEZİSİ

GAZİANTEP MD PİKNİK SEFASI HAYVANAT BAHCESİ GEZİSİ
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
AYDEMİR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: GAZİANTEP

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:42    Mesaj konusu: GAZİANTEP MD PİKNİK SEFASI HAYVANAT BAHCESİ GEZİSİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gaziantep md alarak bu haftakı gezimizi ilimizin 10 km batısında bulunan içinde piknık alanı ve hayvanat bahcesını barındıra Gaziantep bın akcıgerı olan burç ormanı olarak belirlemiştık....

Hem piknık amaçli hemde hayvanat bahcesı nı gezmek amaçli duzenledımız gezımizi benın ve İstanbuldan gelen setaç arkadaşimizla yaptımız ufak kaza harıcınde sorunsuz ve güzel bir ortamda gectı

Gaziantep hayvanat bahcesı hakkında ufak bir bilgi

Türkiye nın en büyük avrupa nın 4 . büyük hayvanat bahcesıdır 1000 dönun arazı üzerine kurulan ve toplamda 300 tür ve 4000 adet hayvanıyla sadece Gaziantep'e değil tüm bölgeye ve Türkiye'ye hizmet etmektedirler.

İçerisinde servis binası, kafeterya, akvaryum, kanatlılar için kafesler, maymun, kanguru, deve kuşu, atlar, deve, ceylan, geyik, dağ keçisi, dağ koyunu, karaca, Kamerun koyunu evleri tel örgüyle çevrilmiş doğal ortamının ve kışlık barınaklarının bulunmaktadır.Hayvanat Bahçesinı 2006 yılında yaklaşık 510.000 ziyaretçi gezmiştir.

Ve resimler

toplanma yerımızde toplandık

[IMG][/IMG]

içerisi cok kalabalık sankı antep buraya gelmiş

[IMG][/IMG]

karnımız zil calıyor hemen yemek yapmalıyız kebabları saplıyorum

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

mangal yakılıyor

[IMG][/IMG]

İstanbuldan gelen sertaç kardeşim misafirimiz oldu kendizi bizi kırmayıp geldıgın için teşekürler sertaç

[IMG][/IMG]

salata ve kebab hazır : Delirdim Delirdim

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

buda bizim rossi kenan

[IMG][/IMG]

kebablar pişiyor Şok oldum Şok oldum

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

yemek hazır md sofrada ac kurtlar gibi

[IMG][/IMG]

[IMG]http://[/IMG]

ve hayvanat bahcesı gırişi cok kalabalık

[IMG][/IMG]

ve içerdeki hayvanlar

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

hayvanat bahcesını ziyaretcılere gezdıren araç

[IMG][/IMG]

sevimli bir tay

[IMG][/IMG]

soguk kanlılıgı ile bilinen yılan

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

ne kadar sevimli degilmi bizden korkmadı hayret..
bu boynuzlar üzerine bir muabbet md gülme krızıne gırdı aklıma geldıkce güluyorum kenan kende ne cevherler varmiş Dil çıkarıyorum

ve GAZİANTEP MD

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

sevimli bir lama

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

şunun gözelline bakın

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

ve balıklar

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Aha buda ormanlar kralı arslan oglu aslan

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

ve zurefa boya bak hay yavrum benim....

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Gaziantep md yoruldu çimenı gören uzandı malum 3 km pankur gezdık

[IMG][/IMG]

birde dondurma yıyelim dedik

[IMG][/IMG]

ve bir gezimizi daha mutlu bir şekilde bitirmenın sevıncı icerısındeyız burdan geziye katılan tüm arkadaşlara teşekür ederim......

GAZİANTEP MD DEN TÜM MD YE SELAMLAR SEVGİLER.. Alkışlıyorum

GÖRÜŞMEK ÜZERE....... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Delirdim Şok oldum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
AYDEMİR Çevrimdışı AYDEMİR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 08.08.2007 - 13:19    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal size be yine yapmışsınız yapacağınızı tebrikler:)))
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 08.08.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maşaAllah konya faal Allah kazadan beladan korusun. Alkışlıyorum
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.08.2007 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AYINTAPLI, bu etkinliği planlayıp bizimle paylaştıgınız için teşekkür ederim..
İL GRUPLARIMIZIN arasına her geçen gün yeni bir limiz katılıyor..
GAZİANTEP de bunlardan birisi olmuş..
Ne güzel..
Bravo GAZİANTEP MD ye..
Bu forumlardan sadece siz degil,binlerce üyemiz sizinle birlikteymiş gibi hissediyor.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 08.08.2007 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah keyfinizi bozmasın mangalı boşverinde salataya içim gitti,kim yaptıysa eline sağlık uzaktan çok güzel görünüyor.
Soğuk kanlı yılana bakarken bile içim bi hoş oldu,en korktuğum sürüngen odur Üzgünüm

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
AYDEMİR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: GAZİANTEP

MesajTarih: 08.08.2007 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekürler arkadaşlar
Başa dön
AYDEMİR Çevrimdışı AYDEMİR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Erkengel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 08.08.2007 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali abi süper valla çok güzel bi hafta sonuydu gezdik dolaştık güzel faliyetlere imza attık yine hepinize çok teşekkür ediyorum.ellerinize saglık gelen gelmeyen herkes sağolsun.bir sonraki gezilerde buluşmak dilegiyle kalın saglı cakla Gülümsüyorum
Erkengel Çevrimdışı Erkengel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kenanrossi
Üye
Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 08.08.2007 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÇOOOOK GÜZEL Bİİ GEZİ OLDU KATILAN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
kenanrossi Çevrimdışı kenanrossi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 08.08.2007 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Çoook seviyorum Alkışlıyorum Süper valla ellerinize sağlık
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara

MesajTarih: 08.08.2007 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun Bravo Gazıayıntap güzel bi gezi olmuşAlkışlıyorum
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 08.08.2007 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel buluşma olmuş, lavaşlar gözüme pek bir güzel göründü Göz kırpıyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Derens
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir / Bornova

MesajTarih: 08.08.2007 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Imrendim vaLLa ne diyeyim. MangaL faLan harika oLmus...

PayLasim icin tskrLer. Dikkat edin Lama tukuruyo Delirdim

brokenstyle@w.cn
Başa dön
Derens Çevrimdışı Derens Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 08.08.2007 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla süpersiniz arkadaşlar bu arada yemeklere bittim
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
md27
Üye
Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 08.08.2007 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkesin dikkatini kebablar vede salata çekmiş. Ama tadı daha damağımda ellerine sağlık ayıntaplı. Sen yanlış meslek seçmişsin. Çok gülüyorum Gaziantepliler bilirler, Gaziantepliler haftanın 6 günü çalışır bir günü yer. Bizimde bir pazarımız var işte ne yapalım. Gaziantepliler pazar günü alır ailesini, atar arabasına piknik malzemelerini ve yiyeceklerini, hem yer hemde eğlenir. Bir haftanın yorgunluğunu üzerinden bu şekilde atar. Katılan herkese teşekkür ederim. Ufak kazanız için de geçmiş olsun diliyorum ali abi. Gaziantep Md den tüm motor delilerine selam. Gülümsüyorum
yumruklarım memleket kadar büyük
Başa dön
md27 Çevrimdışı md27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 08.08.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kebaplar pişiyor resmi yılın fotoğraf ödülünü almaya layık bir foto yalnız resme bakmaka karın doymuyo OK
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal