Tarih: 09.08.2007 - 10:52 Mesaj konusu:
2006 model KLE 500 motoru ikinci el yeni aldım sayılır,6bin devrin üstüne çıkıldıgında motorda vibrasyon görülüyor özellikle aynalardan araçları göremiyercek derecede yapıyor bu makina için bu normal bir durummudur bu motoru tanıyan arkadaşlar varsa yardım amaçlı fikirlerini almakisterim..
2006 model KLE 500 motoru ikinci el yeni aldım sayılır,6bin devrin üstüne çıkıldıgında motorda vibrasyon görülüyor özellikle aynalardan araçları göremiyercek derecede yapıyor bu makina için bu normal bir durummudur bu motoru tanıyan arkadaşlar varsa yardım amaçlı fikirlerini almakisterim..
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 947 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 09.08.2007 - 12:09 Mesaj konusu:
geçmiş olsun kanka . bende geçen karburator ayarı için makinayı bir tamirciye götürdüm herif kasap çıktı makinanın karburatöründeki kelebek kapaklardan biri takılı kalmış bayağı bir benzin akıttı neyseki çabuk farkına wardım hemen düzelttirdim herif tamirci değil kasapmış. bundansonra kawasaki bayinden başkasına götürmem, japonları herkez yapamaz
demişsin. ewet bu titreme normal _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... 40 GüN DaĞdA YaTaN 1 gÜn KuRtLa kArŞıLaŞıRmIş !...
Tarih: 09.08.2007 - 13:09 Mesaj konusu:
Verdiginiz bilgiler için tşk..bunun için servise götürmeye gerek kalmadı. Makinayı olabildigince yüsek viteste düşük devirde tutmak gerekdigi anlaşılıyor buna alışacagız..
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Verdiginiz bilgiler için tşk..bunun için servise götürmeye gerek kalmadı. Makinayı olabildigince yüsek viteste düşük devirde tutmak gerekdigi anlaşılıyor buna alışacagız..
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1290 Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN
Tarih: 10.08.2007 - 15:19 Mesaj konusu:
kawasaki türkiyede kulanılacak bir makina değil parça sıkıntısı var nazik ne bileyim vardi arkadaşimda kuyruk şasesi bulana kadar üç ay bekledik geldi yaptıktan sonra sattık şimdi honda ya biniyor arkadaşim açıkca söylemek gerekirse para çok olan kawasaki alsın bu benim fikrim kusura bakmayın..
Kayıt: Aug 16, 2003 Mesajlar: 466 Nereden: Ankara-Beypazarı
Tarih: 11.08.2007 - 09:09 Mesaj konusu:
1993 model kawasaki en 500 sahibiydim, aynı polisaş olayını ben de yaptırdım, üzerine de fırın vernik atınca sudan çamurdan etkilenmiyor. Aslında krom kaplatmak lazım ama alüminyum üzerine krom direk kaplanmıyor, önce bakır, sonra krom kaplamak gerekiyor.
Neyse, arkadaşımın dediği olayı ben de farkettim, neyse ki somunu kırmadım, ters vida olduğunu farkedip ters yöne çevirdim anahtarı.
80 ytl dediğin civata ya da somun en fazla 10 dolardır nette. z-motoya saygılar.
Elimde en 500 elektronik ateşleyici ( bazıları beyin diye adlandırır) var.
İhtiyacı olan msg atsın. Boş yere büyük paralar ödemeyin.
Asıl sorun, Türkiyede yeterince yedek parça bulunmaması, sadece kawasaki değil bence diğer japon markaları da parça sıkıntısı çekiyor. En çok satan honda bile elinde yeterince stok bulundurmuyor. Örneğin atıyorum, piston kolu civata ve somunu kolayca bulabiliyormusunuz hondacılar ? _________________ www.tolgacecen.com
1. 1993 Kawasaki EN 500 Vulcan(Kara şahin) (2004-2007)
2. 1998 Kawasaki Ninja ZX-7R (Yeşil gözlü sarışın) (2007-forever)
kawasaki kle 500 kullanıyorumk hiçte kötü bir alet değil yok nazikmiş vs miş diyenler yalan konuşuyo b... atıyorlar sınıf olarak endruo sınıfı boşa mı yapmışlar ona göre direnç ve hesap işleri tırşkadan sıkmaya benzemez bu işler.her mootorun bir kılasman ve özellikleri vardır saçma sapırık şeyler okuyup kızıyorumda.keçi gibi bir alete haksızlık edilmesin.yataklarda boşluk olabilir teknik birilerine gösterilsin. yüksek devirde vibrasyon olmaz..hele yeni modelde asla...
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
kawasaki kle500 ün benzin göstergesi yok hadi bakalım çare bulup yapan varmı ,yapanlar yazssın. _________________ türkiyenin heryerinde ayak izim vardır olmayan yerdede kawasaki kle 500 ün lastik izleri olacaktır.yeni yerler ve yeni kişiler tanımak hayat tarzımdır.emekliyim zamanım var
Tarih: 04.01.2008 - 18:55 Mesaj konusu:
ya arkadaş motoru tamir etmek için sökmemiş parlatma işi yapmak için sökmeye şçalışmış ama başaramamış sizde benim gibi sökmeyi denemeyin farklı bi sökülme tarzı varmış diye uyarmak istemiş ama cevaplara bakıyorum çok bilmiş tarzda cevaplar bol bol veriliyor milleti uyarmak dalgaya alınmak olmuş bazılrı için
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız