Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 08.08.2007 Çarşamba / Ahlatlıbel FOTOLARI...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 08.08.2007 Çarşamba / Ahlatlıbel FOTOLARI...

Ankara MD / 08.08.2007 Çarşamba / Ahlatlıbel FOTOLARI...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
esin72
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 09.08.2007 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine çok keyifli bir akşam olmuş.
Taylan kıyafetinle yeni bir ekol yaratmışsın. Çok gülüyorum
Dede hoşgeldin...
Arda iyi tezkereler diliyorum...
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz, umarım hep aramızda olursunuz...

Bu arada bu gece tatile gidiyorum. Beni unutmayın. Hepiniz kendinize çok iyi bakın...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, yaw dün baya bi enerjiktim ben, ne oldu bende anlamadım. Ama çimlere fazla yayıldık sanırım karnım ağrıyor.

ercmnt84, Vallahi ben seni birine benzetecem ama inşallah değilsindir. Neyse artık haftaya tanışmak üzere.

ali_yildiz, Ali abi vallahi yakında devamsızlıktan kalacan haberin olsun.

tan_dir, Tanercim yardımlarından dolayı sana da çok teşekkür ederim, anlamıştım zaten seninde parmağının olduğunu, bu sefer sıralama doğruydu, Caner anladın sen onu. Çok gülüyorum

Yorumları için herkeze teşekkürler. Bravo
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 09.08.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi gece hepınızın fosforları manyak durmus levha gıbı parlamıssınız fotolarda Çok gülüyorum

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 09.08.2007 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bi gezi olmuş ne diyelim Gülümsüyorum İnşallah bi sonraki gezide darısı benmde başıma

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir akşam oldu.bir dahaki buluşmada mutlaka gelicem yine.
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 09.08.2007 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine kalabalık günlerden biriydi ve herzamanki gibi bol coşkulu eğlence, gelemeyen arkadaşlarda artık gelsede coşkumuz biraz daha artsa pazar günü görüşmek dileğiyle Delirdim
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
YIGITEFE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 09.08.2007 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir akşamdı.. Bravo
Taylan nedemişler "kirlenmek güzeldir" Gülümsüyorum ( hele ankarada sular nanaysa )
Caner kamyona dikkat , garibime ne korna çaldık be 20 dakka yerinden kıpırdayamamışş Gülümsüyorum
Adnan milleti gaza getirip alayını yemyesil ettin helal sana " sende tabii" Gülümsüyorum
Başa dön
YIGITEFE Çevrimdışı YIGITEFE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 09.08.2007 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün harikaydı, her daim dostlarım, aramıza yeni katılan arkadaşlar ve gittikçe büyüyen Ankara Md Bravo Bizim yönetime Allah kolaylıklar versin, böyle giderse Yönetim binası gerekir size Çok gülüyorum Taylanın muhteşem sovları ve esprileri için bile şu buluşmalara gidilir, Başkanım Caner her zaman vakur ve karizmatikdir zaten( bi ara oda uydu idare müdürüme ama) Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dün sırf buluşmaya gelmek için kuşadasından itibaren yolda geçtiği her arabanın ahını alarak Göz kırpıyorum asfaltı yaran dedem ziya abimide unutamam Bravo Ayrıca üstadım ve meslektaşım Orçun abimin gelmesi ve bizlerle olup beni askerden önce son kere görmek için orda olması beni ziyadesiyle mutylu etti Gülümsüyorum Yiğit abim, benim manevi komutanım, Çok gülüyorum her zaman emir ve görüşlerinize hazırım arz, ederim(Komutanım bi ara attığını vurmayı öğret artık bana).Fatih, mevlüt, Can benim deli Tayfam sizleri unutmak mümkünmü, gene verdiniz çoşkuyu, nereye baksam siz uleynn, nerden buluyosunuz bu enerjiyi Çok gülüyorum Erhan cım, benim efendi kardeşim, söz abi şu sesi tez zamanda yok edicez, hele bi döneyim şu askerden Dil çıkarıyorum
Benim için iyi dileklerini esirgemeyen herkese Teşekkürü bir borç bilirim

En son ARRDA tarafından 09.08.2007 - 12:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawasakihsn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 09.08.2007 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eglenceli bir gece olmuş güzel kareler yakalamısınız elinize saglık devamını bekliyoruz allah muhabbetinizi bozmasın Bravo Bravo Alkışlıyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ercmnt84, Vallahi ben seni birine benzetecem ama inşallah değilsindir. Neyse artık haftaya tanışmak üzere.

Tayden Kime benzeticen nası benzettin anlamadım ben tanıyommu:)
Başa dön
ercmnt84 Çevrimdışı ercmnt84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE / Ankara

MesajTarih: 09.08.2007 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara MD her zaman ki gibi süpersiniz ankaraya geldiğim de inş aranıza katıırım kendinize iyi bakın etkinliklere devam Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ercmnt84
Üye
Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen, ordamısn
Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 09.08.2007 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ercmnt84, müdürün işi var 500 sayfa iş gelmiş okuması lazımmış Şok oldum

ben kime benzettiğini biliyorum ama sizin o kişi olmadığınızı da biliyorum.

sonraki ilk buluşmada görüşmek üzere diyorum OK
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ercmnt84
Üye
Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aranızda bişey heralde ama benle bağlantısını çözemedim merakda ettim ama sölemiceksiniz heralde ilk buluşmada bulurum sizi ona göre Çok gülüyorum
Başa dön
tuncerhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA MD

MesajTarih: 09.08.2007 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw . kime teşekkür edeceğimi şaşırdım. kendime teşekkür ediyorum aranızda olma lüxünü kendime yaşattığım için.

ARDA TEZ DÖN EN HAYIRLISINDAN. EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER

tek tek herkesi selamlıyorum çok fazla yeni katılım vardı bazı arkadaşlar tadını alamadı bazı arkadaşların tadı damağında kaldı. bazıları tatlısını aldı geldi. ankara md tadından yenmedi.

taylan seni artçı atıp götürdüğüm yerdeki fotoları neden koymadın işine mi gelmedi . haaa anladım özel di dimi paylaşım için teşekkürler emeğe saygı anladım ben onu.

DEDEM hoş geldin. öksüz bırakma bizi bidaha. Fatih çak dostum . mewlüt gönüllerin birincisisin takma önünde minik bi kuş vardı geçecek yer bulamadın dimi.

yorum yapamadığım nic3e atraksiyon nice kardeşim var. hepsini öpüyorum.

En son tuncerhan tarafından 09.08.2007 - 12:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
tuncerhan Çevrimdışı tuncerhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal