Yine çok keyifli bir akşam olmuş.
Taylan kıyafetinle yeni bir ekol yaratmışsın.
Dede hoşgeldin...
Arda iyi tezkereler diliyorum...
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz, umarım hep aramızda olursunuz...
Bu arada bu gece tatile gidiyorum. Beni unutmayın. Hepiniz kendinize çok iyi bakın... _________________ Varmak değil, yolda olmaktan zevk almaktır, sürücüyle motorcuyu farklı kılan
Tarih: 09.08.2007 - 10:51 Mesaj konusu:
canerdemir79, yaw dün baya bi enerjiktim ben, ne oldu bende anlamadım. Ama çimlere fazla yayıldık sanırım karnım ağrıyor.
ercmnt84, Vallahi ben seni birine benzetecem ama inşallah değilsindir. Neyse artık haftaya tanışmak üzere.
ali_yildiz, Ali abi vallahi yakında devamsızlıktan kalacan haberin olsun.
tan_dir, Tanercim yardımlarından dolayı sana da çok teşekkür ederim, anlamıştım zaten seninde parmağının olduğunu, bu sefer sıralama doğruydu, Caner anladın sen onu.
Yine kalabalık günlerden biriydi ve herzamanki gibi bol coşkulu eğlence, gelemeyen arkadaşlarda artık gelsede coşkumuz biraz daha artsa pazar günü görüşmek dileğiyle
Güzel bir akşamdı..
Taylan nedemişler "kirlenmek güzeldir" ( hele ankarada sular nanaysa )
Caner kamyona dikkat , garibime ne korna çaldık be 20 dakka yerinden kıpırdayamamışş
Adnan milleti gaza getirip alayını yemyesil ettin helal sana " sende tabii"
Tarih: 09.08.2007 - 12:12 Mesaj konusu:
Dün harikaydı, her daim dostlarım, aramıza yeni katılan arkadaşlar ve gittikçe büyüyen Ankara Md Bizim yönetime Allah kolaylıklar versin, böyle giderse Yönetim binası gerekir size Taylanın muhteşem sovları ve esprileri için bile şu buluşmalara gidilir, Başkanım Caner her zaman vakur ve karizmatikdir zaten( bi ara oda uydu idare müdürüme ama) Dün sırf buluşmaya gelmek için kuşadasından itibaren yolda geçtiği her arabanın ahını alarak asfaltı yaran dedem ziya abimide unutamam Ayrıca üstadım ve meslektaşım Orçun abimin gelmesi ve bizlerle olup beni askerden önce son kere görmek için orda olması beni ziyadesiyle mutylu etti Yiğit abim, benim manevi komutanım, her zaman emir ve görüşlerinize hazırım arz, ederim(Komutanım bi ara attığını vurmayı öğret artık bana).Fatih, mevlüt, Can benim deli Tayfam sizleri unutmak mümkünmü, gene verdiniz çoşkuyu, nereye baksam siz uleynn, nerden buluyosunuz bu enerjiyi Erhan cım, benim efendi kardeşim, söz abi şu sesi tez zamanda yok edicez, hele bi döneyim şu askerden
Benim için iyi dileklerini esirgemeyen herkese Teşekkürü bir borç bilirim
En son ARRDA tarafından 09.08.2007 - 12:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: May 18, 2006 Mesajlar: 507 Nereden: EDİRNE / Ankara
Tarih: 09.08.2007 - 12:19 Mesaj konusu:
Ankara MD her zaman ki gibi süpersiniz ankaraya geldiğim de inş aranıza katıırım kendinize iyi bakın etkinliklere devam _________________ 22 NA 371__A RH(+)
ARDA TEZ DÖN EN HAYIRLISINDAN. EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER
tek tek herkesi selamlıyorum çok fazla yeni katılım vardı bazı arkadaşlar tadını alamadı bazı arkadaşların tadı damağında kaldı. bazıları tatlısını aldı geldi. ankara md tadından yenmedi.
taylan seni artçı atıp götürdüğüm yerdeki fotoları neden koymadın işine mi gelmedi . haaa anladım özel di dimi paylaşım için teşekkürler emeğe saygı anladım ben onu.
DEDEM hoş geldin. öksüz bırakma bizi bidaha. Fatih çak dostum . mewlüt gönüllerin birincisisin takma önünde minik bi kuş vardı geçecek yer bulamadın dimi.
yorum yapamadığım nic3e atraksiyon nice kardeşim var. hepsini öpüyorum.
En son tuncerhan tarafından 09.08.2007 - 12:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız