Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kawasakiciler aman dikkatttt

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kawasakiciler aman dikkatttt

kawasakiciler aman dikkatttt
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
firtina_511
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA MD TEAM

MesajTarih: 08.08.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, zxrhalit, Abi ikinizin atışması beni gülmekten öldürüyor yaaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
firtina_511 Çevrimdışı firtina_511 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
orca2
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-dragos

MesajTarih: 09.08.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2006 model KLE 500 motoru ikinci el yeni aldım sayılır,6bin devrin üstüne çıkıldıgında motorda vibrasyon görülüyor özellikle aynalardan araçları göremiyercek derecede yapıyor bu makina için bu normal bir durummudur bu motoru tanıyan arkadaşlar varsa yardım amaçlı fikirlerini almakisterim..
Başa dön
orca2 Çevrimdışı orca2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
olidamara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orca2 demiş ki:
2006 model KLE 500 motoru ikinci el yeni aldım sayılır,6bin devrin üstüne çıkıldıgında motorda vibrasyon görülüyor özellikle aynalardan araçları göremiyercek derecede yapıyor bu makina için bu normal bir durummudur bu motoru tanıyan arkadaşlar varsa yardım amaçlı fikirlerini almakisterim..

EVET gayet normal bir durum
Başa dön
olidamara Çevrimdışı olidamara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 09.08.2007 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kanka . bende geçen karburator ayarı için makinayı bir tamirciye götürdüm herif kasap çıktı makinanın karburatöründeki kelebek kapaklardan biri takılı kalmış bayağı bir benzin akıttı neyseki çabuk farkına wardım hemen düzelttirdim herif tamirci değil kasapmış. bundansonra kawasaki bayinden başkasına götürmem, japonları herkez yapamaz Bravo Alkışlıyorum Bravo

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

orca2
Yeni Üye

Tarih: Prş Ağu 09, 2007 6:52 pm Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

demişsin. ewet bu titreme normal
orca2
Üye
Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Verdiginiz bilgiler için tşk..bunun için servise götürmeye gerek kalmadı. Gülümsüyorum Makinayı olabildigince yüsek viteste düşük devirde tutmak gerekdigi anlaşılıyor buna alışacagız.. Üzgünüm

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Verdiginiz bilgiler için tşk..bunun için servise götürmeye gerek kalmadı. Gülümsüyorum Makinayı olabildigince yüsek viteste düşük devirde tutmak gerekdigi anlaşılıyor buna alışacagız.. Üzgünüm
Başa dön
orca2 Çevrimdışı orca2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.08.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

utku_07 demiş ki:
tecrübeyi 80 ytl ye satın almış oldun arkadaşım Alkışlıyorum
bizle paylaştığın için teşekkür ederim Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 09.08.2007 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aklımızda bulunsun Bravo
Başa dön
JaySean Çevrimdışı JaySean Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 10.08.2007 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs,
Alıntı:

kawasaki ler narin aletler. Sıkıntıyı sevmezler. Bazı şeylerde fazla zorlamaya gelmezler

aynen öyle gardaşım

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 10.08.2007 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki türkiyede kulanılacak bir makina değil parça sıkıntısı var nazik ne bileyim vardi arkadaşimda kuyruk şasesi bulana kadar üç ay bekledik geldi yaptıktan sonra sattık şimdi honda ya biniyor arkadaşim açıkca söylemek gerekirse para çok olan kawasaki alsın bu benim fikrim kusura bakmayın..
Başa dön
MEMOCAN Çevrimdışı MEMOCAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Skydiver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Beypazarı

MesajTarih: 11.08.2007 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1993 model kawasaki en 500 sahibiydim, aynı polisaş olayını ben de yaptırdım, üzerine de fırın vernik atınca sudan çamurdan etkilenmiyor. Aslında krom kaplatmak lazım ama alüminyum üzerine krom direk kaplanmıyor, önce bakır, sonra krom kaplamak gerekiyor.

Neyse, arkadaşımın dediği olayı ben de farkettim, neyse ki somunu kırmadım, ters vida olduğunu farkedip ters yöne çevirdim anahtarı.

80 ytl dediğin civata ya da somun en fazla 10 dolardır nette. z-motoya saygılar.

Elimde en 500 elektronik ateşleyici ( bazıları beyin diye adlandırır) var.
İhtiyacı olan msg atsın. Boş yere büyük paralar ödemeyin.

Asıl sorun, Türkiyede yeterince yedek parça bulunmaması, sadece kawasaki değil bence diğer japon markaları da parça sıkıntısı çekiyor. En çok satan honda bile elinde yeterince stok bulundurmuyor. Örneğin atıyorum, piston kolu civata ve somunu kolayca bulabiliyormusunuz hondacılar ?
Başa dön
Skydiver Çevrimdışı Skydiver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bakkeyfine
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: aydın-didim-akbük(ankara)

MesajTarih: 04.01.2008 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki kle 500 kullanıyorumk hiçte kötü bir alet değil yok nazikmiş vs miş diyenler yalan konuşuyo b... atıyorlar sınıf olarak endruo sınıfı boşa mı yapmışlar ona göre direnç ve hesap işleri tırşkadan sıkmaya benzemez bu işler.her mootorun bir kılasman ve özellikleri vardır saçma sapırık şeyler okuyup kızıyorumda.keçi gibi bir alete haksızlık edilmesin.yataklarda boşluk olabilir teknik birilerine gösterilsin. yüksek devirde vibrasyon olmaz..hele yeni modelde asla...

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

kawasaki kle500 ün benzin göstergesi yok hadi bakalım çare bulup yapan varmı ,yapanlar yazssın.
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 04.01.2008 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaş motoru tamir etmek için sökmemiş parlatma işi yapmak için sökmeye şçalışmış ama başaramamış sizde benim gibi sökmeyi denemeyin farklı bi sökülme tarzı varmış diye uyarmak istemiş ama cevaplara bakıyorum çok bilmiş tarzda cevaplar bol bol veriliyor milleti uyarmak dalgaya alınmak olmuş bazılrı için
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal