hakikaten güzel bir geceydi.capodelcapo ve zevkmotor, mehmet abgiye geçmiş olsun.mehmet abi sen aklını kullan benden ol diğer maçta.devamı gelir inşallah... _________________ BoZKuRT MD MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
hondarslan, yazık olmuş sana _________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Katil defterine adını koydum
Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Tarih: 09.08.2007 - 13:56 Mesaj konusu:
halı saha maçında oynamama ragmen çok zevkli geçtigine inandım fotoları görünce.cbr musti ile cbr kamil in anlattıgı kadarıyla fuat abi nin yaptıgı savunmayla fark atmışlar.motor da oldugu gibi futbolda da iyiymişiniz volkan abi nin niye oynamadı onu merak ettim.
Tarih: 09.08.2007 - 14:38 Mesaj konusu:
HaYaBuSa, güzel kareler paylaşım için sağol gardaşım
sportif konya m.d _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
mezar, taraftarlar genelde Halit'i tuttular ama pek iyi tezahüratlar yaptığı söylenemez
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
proracing, Mali gardaşım bu karelerde senide görürsek bu fotolar o zaman daha bir tatlı olur _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
beni neden oynatmadınız
motorunuza kış mı dedik
ben artık sizleri sevmemeye başlıyorum buda iyi bir durum değil
özellikle hayabusa ve capodelcapo anladınız mı? _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
ÖMER GARDAŞIMI NİYE OYNATMADINIZ SİZ ÖLMEYİ BAYILMAKMI ZANNEDİYORSUNUZ HaYaBuSa, CAPODELCAPO ANLADINIZ SİZ ONU
_________________ Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
ADAMOTOR42, İbrahim abi bende Ömer abim nerden MD'ye girdi diyordum,senin yorumundan sonra Ömer abimin nerde olduğu anlaşıldı _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
HaYaBuSa, ömer gardaşımla biz takım kuruyoruz futbolun yeni ansiklobedisini yazacagız ömere rakip olmak istermisiniz bozkurtlar _________________ Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız