Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD Halı Saha Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD Halı Saha Fotoğrafları

Konya MD Halı Saha Fotoğrafları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kgabayram
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konyaaa

MesajTarih: 09.08.2007 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi maç oldu ama birde şu capodelcapo, abimizin sakatlığı olmasaydı daha güzel olabilirdi Üzgünüm
Başa dön
kgabayram Çevrimdışı kgabayram Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cbrmusti
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 09.08.2007 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakikaten güzel bir geceydi.capodelcapo ve zevkmotor, mehmet abgiye geçmiş olsun.mehmet abi sen aklını kullan benden ol diğer maçta.devamı gelir inşallah...

MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
cbrmusti Çevrimdışı cbrmusti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 09.08.2007 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler için teşekkürler..
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.08.2007 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondarslan, yazık olmuş sana İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 09.08.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lovable, Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
sgooooooor Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AdiGeCaLe
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: TaBii Ki KoNyA

MesajTarih: 09.08.2007 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halı saha maçında oynamama ragmen çok zevkli geçtigine inandım fotoları görünce.cbr musti ile cbr kamil in anlattıgı kadarıyla fuat abi nin yaptıgı savunmayla fark atmışlar.motor da oldugu gibi futbolda da iyiymişiniz Gülümsüyorum volkan abi nin niye oynamadı onu merak ettim.
Başa dön
AdiGeCaLe Çevrimdışı AdiGeCaLe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 09.08.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, güzel kareler paylaşım için sağol gardaşım Alkışlıyorum
sportif konya m.d Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.08.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, taraftarlar genelde Halit'i tuttular ama pek iyi tezahüratlar yaptığı söylenemez Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

proracing, Mali gardaşım bu karelerde senide görürsek bu fotolar o zaman daha bir tatlı olur Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 09.08.2007 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, Allah razı olsun gardaşım çok sağol inşallah

Alkışlıyorum Çoook seviyorum KONYA M.D Çoook seviyorum Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beni neden oynatmadınız
motorunuza kış mı dedik
ben artık sizleri sevmemeye başlıyorum buda iyi bir durum değil
özellikle hayabusa ve capodelcapo anladınız mı? Sinirlendim

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.08.2007 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oMeR_BoZKuRT sayın biricik abicim sana oyna demekten dilimde tüy bitti,sen ne dedin,ayağım ağrıyor,bileğim sakat,yan yattım çamura battım demedin mi Sinirlendim

Abi bu yaptığım sinirli yorum için beni dövmeyeceksin değil mi Ağlıyorum

Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 09.08.2007 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÖMER GARDAŞIMI NİYE OYNATMADINIZ SİZ ÖLMEYİ BAYILMAKMI ZANNEDİYORSUNUZ HaYaBuSa, CAPODELCAPO ANLADINIZ SİZ ONU
Sinirlendim Sinirlendim

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
enkozi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel eğlenmişiniz Çok gülüyorum fotolar cokk güzell Alkışlıyorum
Başa dön
enkozi Çevrimdışı enkozi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.08.2007 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADAMOTOR42, İbrahim abi bende Ömer abim nerden MD'ye girdi diyordum,senin yorumundan sonra Ömer abimin nerde olduğu anlaşıldı Delirdim

Başa dön
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 09.08.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, ömer gardaşımla biz takım kuruyoruz futbolun yeni ansiklobedisini yazacagız ömere rakip olmak istermisiniz bozkurtlar Delirdim Delirdim

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
5. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal