bence adam video cekmek icin video cekmis gösteri icindegil _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
Tek sellektör ile sağa giden arabalara bayılıyorum
adam otobanda araçların hiç sağından geçmedi ona dikkat ettim.araçların arkasına yanaşıp onların sağa kaçmasını sağladı........video uzun olmasına rağmen biteseğe kadar izledim güzel bir şey yapmış adam birde son hareket güzeldi..hehe _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 10.08.2007 - 09:42 Mesaj konusu:
Alıntı:
sakın ve efendıce kullanmış
kurallara uymus vede arabaların hıc sagından gecmede gecmedı hep bekledı yolun acılmasını bence herkez o sekılde motor kullanmalı sagından gecmemelı o hızlarlaaa _________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
Bence adam R1'in hakkını fazlasıyla vermiş...Yüksek hızlarda giderken bir anda hızı o kadar düşürmek prof. işi _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız