Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - GAZİANTEP MD PİKNİK SEFASI HAYVANAT BAHCESİ GEZİSİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

GAZİANTEP MD PİKNİK SEFASI HAYVANAT BAHCESİ GEZİSİ

GAZİANTEP MD PİKNİK SEFASI HAYVANAT BAHCESİ GEZİSİ
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ozanimo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.08.2007 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OF of of kebaplar bak kralsınız walla Gülümsüyorum İlk resimde baştan üçüncü motor (arora sanırım) boyası süpermiş yakın plan resimleri olsa keşke Üzgünüm

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
md27
Üye
Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 08.08.2007 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozanimo demiş ki:
OF of of kebaplar bak kralsınız walla Gülümsüyorum İlk resimde baştan üçüncü motor (arora sanırım) boyası süpermiş yakın plan resimleri olsa keşke Üzgünüm

turuncunun yanındaki motoru diyorsan. işte dileğin.

arora değil sanito nun getirdiği xgj modeli zaten hepsi aynı. Ne farkeder. hepside cbr ın taklidi. titreşimi olmasa tip olarak harika motorda işte neyse içim dolu titreşim yüzünden.
yumruklarım memleket kadar büyük
Başa dön
md27 Çevrimdışı md27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozanimo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.08.2007 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md27, evet dostum bunu diyordum.
İnternette biraz araştırdım orjinal rengiymiş bu. (yanılıyorsam lütfen düzelt)
Çok beğendim, özellikle depo ve kafadaki renk geçişleri çok hoş duruyor.
Allah kaza bela vermesin..
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 08.08.2007 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oh oh gezin bakalım bu ne kadar bir güzel gezi ve organizasyon tebrikler Alkışlıyorum
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 08.08.2007 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AYINTAPLI,Süpersiniz. Alkışlıyorum
Abimin askerliği nedeniyle Gaziantebi görme fırsatım oldu tabi yemeklerinizide.İnanın orda yediğim kebapların lezzetini hiç biryerde bulamıyorum havasındanmı suyundanmı bilmem ama çok lezizlerdi. Mangal işinden iyi anlarım etleri ciğer şişine dizmişsiniz yanılıyormuyum ? Etleri dizen usta sağlam hele birde o salata yokmu adamı deli edersiniz siz Dil çıkarıyorum Delirdim

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AYDEMİR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: GAZİANTEP

MesajTarih: 09.08.2007 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

themostfast demiş ki:
AYINTAPLI,Süpersiniz. Alkışlıyorum
Abimin askerliği nedeniyle Gaziantebi görme fırsatım oldu tabi yemeklerinizide.İnanın orda yediğim kebapların lezzetini hiç biryerde bulamıyorum havasındanmı suyundanmı bilmem ama çok lezizlerdi. Mangal işinden iyi anlarım etleri ciğer şişine dizmişsiniz yanılıyormuyum ? Etleri dizen usta sağlam hele birde o salata yokmu adamı deli edersiniz siz Dil çıkarıyorum Delirdim

Hayır yanılmıyorsun dogru şişler çiger şişi şişleri evde unutmuşuz bunu ordan marketten aldık mecburen sende bu işi biliyorsun anladıgım kadarıyla arkadaşim ilgın için teşekürler
Başa dön
AYDEMİR Çevrimdışı AYDEMİR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SDT_filiz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 09.08.2007 - 08:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oyyyy karnım acıktı walla Delirdim
Başa dön
SDT_filiz Çevrimdışı SDT_filiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
iboo__27
Üye
Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kusura bakmayın abi gelemedim baska geziye inşallah bide yaw oranın dondurması iyi olmazdı bea abi çıkp alperence abimin yanına gitseydiniz ya Gülümsüyorum
Başa dön
iboo__27 Çevrimdışı iboo__27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 09.08.2007 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler g.antep md Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 09.08.2007 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ibom dondurmacıya laf yok dondurması güzel ama hayali abi dururken başka yerden dondurma yenmez haklısın ilk önce hayali abinin iş yerine gittik gittikde ne gördük Şok oldum hayali abinin dükkanı kapalı bizde döndük yılmaz dondurmaya geldik ne yapalım Gülümsüyorum sende gelsen çok güzel olacaktı çok güldük çokk Delirdim Delirdim
Erkengel Çevrimdışı Erkengel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
iboo__27
Üye
Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bne yokum ya gülersiniz ayıp ayıp Öfkeliyim adam benim olmadığım yerde ağlar be ne gülmesi
Başa dön
iboo__27 Çevrimdışı iboo__27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kenanrossi
Üye
Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 09.08.2007 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İBOOO SEN BAKMA BUNLARA HEPSİ AGLADI Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
kenanrossi Çevrimdışı kenanrossi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
subcab
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kozyatağı

MesajTarih: 09.08.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu resimdeki heyvanlardan hangisini kestiniz len kebaplar için yılan deeeldir işallah Delirdim
KOZYATAĞI
Başa dön
subcab Çevrimdışı subcab Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 09.08.2007 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harikasın antep md.konya md dende size slm lar

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 09.08.2007 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo Antep MD süper olmuş valla piknik kebaplar acılı acılı ohhh miss gibi koktu valla....paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal