Tarih: 08.08.2007 - 19:16 Mesaj konusu:
OF of of kebaplar bak kralsınız walla İlk resimde baştan üçüncü motor (arora sanırım) boyası süpermiş yakın plan resimleri olsa keşke _________________
Tarih: 08.08.2007 - 19:59 Mesaj konusu:
ozanimo demiş ki:
OF of of kebaplar bak kralsınız walla İlk resimde baştan üçüncü motor (arora sanırım) boyası süpermiş yakın plan resimleri olsa keşke
turuncunun yanındaki motoru diyorsan. işte dileğin.
arora değil sanito nun getirdiği xgj modeli zaten hepsi aynı. Ne farkeder. hepside cbr ın taklidi. titreşimi olmasa tip olarak harika motorda işte neyse içim dolu titreşim yüzünden. _________________ Antepliyem şahinem ağam
omuzumda mavzer bir yük
düşmanla yumruklarımla savaşacağım
yumruklarım memleket kadar büyük
Tarih: 08.08.2007 - 20:14 Mesaj konusu:
md27, evet dostum bunu diyordum.
İnternette biraz araştırdım orjinal rengiymiş bu. (yanılıyorsam lütfen düzelt)
Çok beğendim, özellikle depo ve kafadaki renk geçişleri çok hoş duruyor.
Allah kaza bela vermesin.. _________________
Kayıt: Feb 22, 2006 Mesajlar: 1014 Nereden: Yst_Avr ARh(+)
Tarih: 08.08.2007 - 20:25 Mesaj konusu:
AYINTAPLI,Süpersiniz.
Abimin askerliği nedeniyle Gaziantebi görme fırsatım oldu tabi yemeklerinizide.İnanın orda yediğim kebapların lezzetini hiç biryerde bulamıyorum havasındanmı suyundanmı bilmem ama çok lezizlerdi. Mangal işinden iyi anlarım etleri ciğer şişine dizmişsiniz yanılıyormuyum Etleri dizen usta sağlam hele birde o salata yokmu adamı deli edersiniz siz _________________
Tarih: 09.08.2007 - 08:39 Mesaj konusu:
themostfast demiş ki:
AYINTAPLI,Süpersiniz.
Abimin askerliği nedeniyle Gaziantebi görme fırsatım oldu tabi yemeklerinizide.İnanın orda yediğim kebapların lezzetini hiç biryerde bulamıyorum havasındanmı suyundanmı bilmem ama çok lezizlerdi. Mangal işinden iyi anlarım etleri ciğer şişine dizmişsiniz yanılıyormuyum Etleri dizen usta sağlam hele birde o salata yokmu adamı deli edersiniz siz
Hayır yanılmıyorsun dogru şişler çiger şişi şişleri evde unutmuşuz bunu ordan marketten aldık mecburen sende bu işi biliyorsun anladıgım kadarıyla arkadaşim ilgın için teşekürler
ibom dondurmacıya laf yok dondurması güzel ama hayali abi dururken başka yerden dondurma yenmez haklısın ilk önce hayali abinin iş yerine gittik gittikde ne gördük hayali abinin dükkanı kapalı bizde döndük yılmaz dondurmaya geldik ne yapalım sende gelsen çok güzel olacaktı çok güldük çokk _________________ Suzuki GSR600 2007 Karaoglan
ali_erkengel@hotmail.com
Tarih: 09.08.2007 - 18:33 Mesaj konusu:
ooo Antep MD süper olmuş valla piknik kebaplar acılı acılı ohhh miss gibi koktu valla....paylaşım için teşekkürler _________________ Özgür Ruhlu Deli Kız...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız