ellerinize saglık 1 tane resmimi çekmişsiniz bundan sonra sexsi poz verecem hadi bakalım ama çok eylendik caner tayden kardeşlerim ellerinize saglık süperrrrrr oldu teşekkürler herkese saygılar sevgiler çüzzzzzz
Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:
ya ardacım biraz azyazmışsın niye kısa yazdın hastamısın yazık anam gözüm bozuldu aha amanın ne yapçak şimdi arrda bulamaz kardeşim _________________
Tarih: 09.08.2007 - 22:03 Mesaj konusu:
gursel, sen nerdesin abi niye gelmedin _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Akşam eve motoru almaya gelmiştim.
eve girerken bizim yönetici depodan suyu 19:00 21:00 arası vereceğim dedi.
saat 19:30 da bi duş almışım alış o alış. Direk uyuşup kalanzi....
Cidden üzgünüm
Gelmeyi çok ama çok istiyorduuum.
Hayır eve gelmeden direk saat 18:00 civarında arabayla gitsene salak kafa ne diye eve gelirsinki? _________________ Msn: gbt_68@hotmail.com
Tarih: 09.08.2007 - 22:21 Mesaj konusu:
gursel, hehee neyse artık su daha önemli sıhatler olsun.ama sadece 1 tane bahane kontenjanımız var sende bunu doldurdun bidahaki buluşmaya bahane kabul edilmiyo ona göre hemde arabayla değil motorla gelecen _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
Tarih: 10.08.2007 - 12:08 Mesaj konusu:
ARRDA demiş ki:
mustafacbr600f, Kardeşim yahu şu internet olayını bi çözemedin ne diyosun anlamadım, ver gazı ver gazı motora nereye kadar
hakkaten abi bu gidişlede biraz zor çözer _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
Tarih: 10.08.2007 - 12:52 Mesaj konusu:
mustafa abi yanımdaydı bugün sordum kendisine ne demek istedin dedim.
dediki ; Arda o kadar uzun yazmışki okudum ama yarıda gözlerim sulandı okuyamadım dedi.
biraz daha bişeyler anlattı ama ben o kadar anladım
yamah_onur ; resmimi sanırım çok beğendin ki kullanmışsın.... resimlerde kötü çıkıyorum napim bi tuaf çıkmışım... sana tavsiyem birde reel de beni gör o zaman herşey ortada olur... aman neyse sadece merak ettim neden benim resmim ve iyimi kötümü düşünce amaçlı kullandın eğer açıklama yaparsan sevinirim...... _________________ Clıve owen !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız