Tarih: 07.02.2005 - 10:50 Mesaj konusu: Repsol & MD Eğitim Günü Fotoğrafları
Dışarısı 5 derece denmesine rağmen sabah 11:00 gibi yollara döküldük Motordelileri olarak.Her nekadar soğuk hava olsada ve talihsizlikler peşimizi bırakmasa da çok güzel bir gün yaşadık...Otobanda Barış Tok 'un lastiği patladı,Tolga Uprak 'ın bujilerde sorun yaşandı..Ama.....
Varış noktamızda sıcacık kafemizde sıcacık bir kahvaltı yapmak istedik .Ama sobası olmayan bir kafede birbucuk saat sonra gelen berbat kahvaltımızı yaptık.Sevgili Burak Albayrak şef garsonluğumuzu yaptığı için huzurunuzda teşekkür ediyorum efendim
Barış ve Tolga motosiklet üzerinde duruş,fren yapma tekniği , virajlarda yatış tekniğini anlattılar;
Dinleyici ve izleyici MD'ler
Sponsorumuz -Repsol Aracı- Gökhan Bey ve Hakan_R1
Anlatılanları denemeye başlayan MD lerden bir kısmı
Tolga'dan diz sürtme tekniği 8)
Aramıza Elmas Group Logistics de katıldı
Delilerin motosikletleri
Eğitim sonrası ısınmak için Turkuazda toplanmaya karar verdik.Tolga,Selim ve Barış antreman için orada kaldılar.Turkuaz'da girdiğimiz kafede ısınabildiğimiz tek yer şömineydi.Semaverlerin biri gitti diğeri geldi..Motordelisi Kulübü hakkında üyelerimizin fikir ve önerilerini dinledik...
Md bunlar.Evlere gidesi gelmiyor bu delilerin en son noktamız okey ve tavla oynamak için Kordon Cafe oldu.(Ama fotoğraf çekecek poz kalmadı).Okey oynayalım diyenler oynamadılar ama biz Eda ile bir tavla atalım dedik...Skoru söylemeyeceğim...Bir daha ki buluşmada Choppery Eda nın adına bana antep fıstıklı çukulata alacak ..Edacıııım skoru sen söyle :-D
Bu arada Repsol'ün biz MD lere özel sucuk-mangal partisini unutmamak lazım.Her nekadar Pasifik(DR.Stres) mangalın yarısını yemiş olsada aç kalmadık.Kimse Sami abiye yemek kaybetmesin ..benden söylemesi :-D :-D
Bence süper bir gündü..Aksini düşünen varmı
Not:Sabırsız Yasinin(Hem arsız hem sabırsız 8) ) benden önce açtığı topicde de fotoğraflarımız var
ehehe cok guzel gecmıs en guzelı de tolganın dız surtme teknıgını gosterırken cok guldum yaaa _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
Kayıt: Nov 17, 2004 Mesajlar: 382 Nereden: Yzmir/kar?yyaka
Tarih: 07.02.2005 - 11:08 Mesaj konusu:
Ne soğuktu be Bir de deli rüzgar Düz gidebilmek için rüzgara yaslanmak gerekiyordu :md:) Bedenimiz soğuk içimiz sıcacıktı.Dayanışma,paylaşım,dostluk,bilgi alışverişi herşey yine çook güzeldi Hele shorty'nin motoru alıp ormana kaçan Gülbeniz'e:"-eşşeğin kızı geri dööön!" diye bağırması hepimizi çok güldürdü.Çok yaşa emi shorty
Kayıt: Jan 06, 2005 Mesajlar: 547 Nereden: asfalt alty / istanbulllll
Tarih: 07.02.2005 - 11:23 Mesaj konusu:
bravo doğrusu. yalnız en kısa zamanda istanbuldada istiyoz. _________________ www.gazciteam.org
kawasaki green zx6r 2005 (34 tk 4149)
slip-on akrapovic - K&N air filter -NGK iridium buji - Hyperpro steering - zero gravity
GAZCI TEAM
8) ,REPSOL,TÜRKİYE olarak eğitim gününe katılan bütün arkadaşlara,MD lere teşekkür ederiz.En kısa zamanda tekrar buluşmak dileğiyle.
OSMAN SÖĞÜTLÜ İÇve DIŞ.TİC.LDT.ŞTİ
Oncelıkle REPSOL' a tsk.etmek gerekır.Bundan sonra motorlarımda bu yagı kulanıcam(2 Ekmek sucuk yedım 8) adamlar acayıp zararda)
Egıtmenlere bu sogukta bızlere teorık olarak verdıklerı derslerden dolayı tskler ederım(Bıraz hocalar torpıl yaptı race cı arkadaslara)Ama goruyorsunuz kı uygulamada bızım tayfa en onde ıdı Hava daha guzel olsaydı,daha harıka olacaktı ama eskı arkadasları ve yenı arkadasları gormek daha guzeldı.Tolga,barıs ve dıger arkadasların ıdamanları seyretmek daha da guzeldı. _________________ SEVGILERIMLE
SAMY KURT
CAPANORD 03
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 07.02.2005 - 12:13 Mesaj konusu:
gerçekten çok keyifli bir organizasyon olmuş, arkdaşların keyifleri yüzlerinden okunuyor. darısı istanbulun başına....
her ne kadar katılamasak da emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım... _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız