Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Arkadaşlar rxz 135 yamaha 195 km yaparmı ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Arkadaşlar rxz 135 yamaha 195 km yaparmı ?

Arkadaşlar rxz 135 yamaha 195 km yaparmı ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Derens
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir / Bornova

MesajTarih: 09.08.2007 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEZARCI, pardon o zaman.

brokenstyle@w.cn
Başa dön
Derens Çevrimdışı Derens Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 09.08.2007 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla arkadaşlar bende rx115 var yokuş aşa 150 gördüm ama çok sallamaya başladı gaz kestim hafifte balans var arka jantta korktum sallayınca.135 de görürü kardeşim 195 roket gibi makinalar bunlar.Benimkiyi kanuni racer dahil gecen olmadı henüz.Racer 200 cc sanırım örnek o bakımdan kimse yanlış anlamasın tşk ederim.
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEZARCI
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaş kişi pırofiline nasıl resim kaydedicem

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

bilen yok mu
Başa dön
MEZARCI Çevrimdışı MEZARCI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 10.08.2007 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi hastasıyım o motora yaf
iki zamanlı heralde ? ekzoz sesi zeten ilaç gibi beni bitiriyo beni yeni modelleri çiksa bi tanede ondan alırım malatyada cok tutuluyor on numara motor ybr ye on çeker Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
2500 Bravo Bravo
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
digiburak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Kestel

MesajTarih: 10.08.2007 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

170-180 gibi yapabilir oda iki zamanlı ve atak sistemi olduğu için.Ama 200 biraz zor. Çok gülüyorum

Yamaha RXZ 135

Engine 2 Stroke, Single Cylinder, Air Cooled
Cubic Capacity 132cc
Max. Power 14 BHP @ 7500rpm
Gear Box 5 Speed
Ignition CDI
Front Brakes Disc
Rear Brakes Drum
Front Tyre 2.50 X 18
Rear Tyre 2.75 X 18
Wheelbase 1245mm
Ground Clearance 145mm
Dry Weight 115 Kg
Tank Capacity 10.5 Litres
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 10.08.2007 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç kullanmadım.
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.08.2007 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o dagüzerl:D 2.5 milyar...ne güzel...benimkine o prayı gösterten bile olmadı ve olmazda snaırım :P

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 10.08.2007 - 09:39    Mesaj konusu: Re: Arkadaşlar rxz 135 yamaha 195 km yaparmı ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEZARCI demiş ki:
arkadaşlar rxz 135 yamaha 195 km yaparmı

ya madem senin makina yapıyo niye soruyosun ????
böyle anlamsız topic olurmu bu muhabbetin döndüğü bi ortam benimkide der geçer gidersin

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 10.08.2007 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ya madem senin makina yapıyo niye soruyosun ????
böyle anlamsız topic olurmu bu muhabbetin döndüğü bi ortam benimkide der geçer gidersin
aynen bende anlamadım video felan var sandım girdim bölebişi yle karşılaştım Şok oldum Ağlıyorum
rott
Üye
Üye

Nereden: soma45

MesajTarih: 06.01.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rxz ile 180i çok rahat görürsünüz.rx king ise farklı bi makina, onunda seri olduğunu duydum ama rxz kadar olamaz..(şanzuman farkıGülümsüyorum

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

yukarıda özellikleri werilen makina rx king.. rx135z 6 vites,133cc 18hp,102kg... Dans

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

kapışmak işteyen cbr'cları beklerimmm Bravo

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

kapışmak işteyen cbr'cları beklerimmm Bravo
Başa dön
rott Çevrimdışı rott Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seda2
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.01.2008 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çıkamaz ibresi yanlış bende vardı
Başa dön
seda2 Çevrimdışı seda2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
huzurlu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.01.2008 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rxz ne r6 mı?
Başa dön
huzurlu Çevrimdışı huzurlu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
flash55
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAMSUN

MesajTarih: 08.01.2008 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapsa bile ne kadar gider 195 le onu bilmek lazım belki 5 km gider ondan sonra içine verir Delirdim
Başa dön
flash55 Çevrimdışı flash55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 08.01.2008 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ölüm makınası o yaa bende bındım bırak dedım yaa bınılmezz Beğenmedim
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.01.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEZARCI, hoşgeldin bakalım bu makıne neymiş böyle çakma gti gibi birşeymı bu....
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal