Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmirin Delisinden İlk Lastik Yakma Deneyimi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmirin Delisinden İlk Lastik Yakma Deneyimi...

İzmirin Delisinden İlk Lastik Yakma Deneyimi...
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.08.2007 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ön lastikler fazla tutmadığı için biyere dayamak zorunsdaydım....o yüzden kaldırıma yasladım ve mazotuda nie döktüm bilmiyorum...dök dediler döktüm....saygılar sevgiler....

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
beatlemania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KUŞADASI

MesajTarih: 08.08.2007 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Derens demiş ki:
Neden yakiLir anLamam ama emege saygi Bravo
katılıyorum
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende orda cevap vermiştim ve bi kardeşim daha cevap vermişti yakma sebebini ama neyse...teşekkürler yinede...yorum için biraz vakit ayırmışsın....

Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 10.08.2007 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakışır hawesini almışsın aslan Bravo Alkışlıyorum Bravo
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 10.08.2007 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben youtube da yapılan yoruma bittim Çok gülüyorum

Alıntı:
albeaabarth35 (2 days ago) Marked as spam
babana söyleyecem gör bak sen.
bedavamı aldım motoru bilader.allahtan mazot alev almadı hınzır seni.
bir dahakine benzinle denede göreyim ben seni oradan nereye kadar gidiyorsun alev alev.

Çok gülüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 10.08.2007 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mazot taktıgı guzel olmus bıde parkede degılde asfaltta yaksaydın daha sekıl olurdu oda herhalde ılerıde olacak Bravo
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 10.08.2007 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

mazotuda nie döktüm bilmiyorum...dök dediler döktüm....saygılar sevgiler....

mazotta sonuçta yağlı bir ürün ve lastiğin dönmesini kolaylaştırır.hatta duvara dayamana gerek kalmaz. ama bi alev oluşsaydı şöyle çatır çatır daha renkli olurdu . Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzellll inş bnde yaakrm büüyünce Dil çıkarıyorum

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lastik yakmak marifet değil yaa....iyi bişey oldugu içinde yakmaım...eğperki iyi bişey olsaydı hergün akardım...ama böyle 2sene sonra 1kere canım sıkıldı diye yaktım...moralim yerine geldi...bdahakine inşaAllah daha düzgün yakarım...

ama onun için ön lastiği değiştirip kaymayan bi lastik almam lazım...yada havasını indirsem aynı etkiyi yaparmıki???ön lasatiğin havasını indirsem daha sıkı tutarmı yeri????

Başa dön
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın

MesajTarih: 10.08.2007 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım içinn tşk
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.08.2007 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Bıravo valla helal olsun Alkışlıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal